G�nderen Konu: Bu g�ncellemeyi sak�n yapmay�n  (Okunma say�s� 123 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý eTasci

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 79
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Bu g�ncellemeyi sak�n yapmay�n
« : Nisan 24, 2014, 12:31:47 �� »

Android i�letim sisteminin son s�r�m olan KitKat 4.4.2�yi g�ncelleyen ak�ll� telefon sahiplerinden �ikayet ya��yor! Kullan�c�lar, g�ncellemeden sonra dokunmatik sistemde ar�zalar olu�tu�unu, Facebook'ta ��kme sorunu ya�and���n�, telefonun ekran�nda donma, kararma gibi sorunlar oldu�unu aktar�rken, �arj�n �ok �abuk bitmesi ve zil seslerinde de aksamalar meydana geldi�ini iddia etti.

Android i�letim sisteminin son s�r�m� olan KitKat 4.4.2 g�ncellemesi kullan�c�lar� adeta �ileden ��kard�. Baz� cihaz sahipleri g�ncellemenin hen�z telefonlar�na gelmedi�inden �ikayet�i olurken baz� kullan�c�lar da g�ncelleme yapt�klar� i�in pi�man olduklar�n� belirtti. Telefonlar�n�n �arj �mr�n�n azald���n�, ekranda donma, kararma ve dokunmatik sorunlar ya�and���n� belirten t�keticiler, yeni g�ncellemenin bir an �nce yap�lmas� gerekti�ini aktard�lar.

�ikayetvar��n haberine g�re Android KitKat 4.4.2 g�ncellemesinden sonra telefonlar�nda bir�ok sorun meydana geldi�ini belirten t�keticilerin �ikayetleri ��yle:

�Telefonum g�ncellemeden sonra donmaya ba�lad��

�Telefonumu Android KitKat s�r�m�ne y�kselttikten sonra donma sorunlar� ortaya ��kt�. Teknik servise g�t�rd�m, fakat sorun hala devam ediyor. �evremdeki kullan�c�lar�nda da ayn� �ikayetleri duydum. Bu konuda bir a��klama yap�lmas�n� bekliyoruz.�
�G�ncellemeden Sonra Ses Hoparl�rden De�il Ahizeden ��k�yor"

�Telefonum Android 4.4.2 KitKat s�r�m� g�ncellemesinden sonra zil sesi, alarm sesi, m�zik sesleri hoparl�r yerine ahizeden ��k�yor. Bu durumun en k�sa zamanda d�zeltilmesini talep ediyorum."

�G�ncellemeden Sonra Dokunmatik Sorunu Oldu�

�Yakla��k 1 ay �nce ald���m ak�ll� telefonumda KitKat yaz�l�m sonras�nda ba�layan bir dokunmatik sorunu ortaya ��kt�. Oyun oynarken ya da telefonla u�ra��rken ilk 15 dakika bir �ey olmuyor yaln�z o dakikadan sonra dokunmatik de hatalar almaya ba�l�yorum."
A�a��da bir yere t�klad���mda yukar�dan basm���m gibi bir s�k�nt� oluyor ama telefonu kilide al�p tekrar a�t���mda d�zeliyor ve 15-20 dakika sonra yine ayn� sorunla kar�� kar��ya kal�yorum. L�tfen ilgilenen arkada�lar yard�mc� olsunlar. 1 ayl�k telefonda nas�l b�yle bir hata olabilir anlayabilmi� de�ilim.�

��arj� G�ncellemeden Sonra �abuk Bitmeye Ba�lad��

� Telefonumu 2 hafta �nce b�y�k bir hevesle ald�m. �lk ald���m g�nlerdeki �arj performans� bekledi�imin �zerindeydi ve gayet tatmin ediciydi ama 4.4.2 KitKat g�ncellemesinden sonra telefonum adeta �arj� i�meye ba�lad�. Buna nas�l bir ��z�m getirebiliriz?

�Cihaz�m G�ncellemeden Sonra Donmaya Ba�lad��

�Yeni s�r�m geldikten sonra yani 4.4.2 kitkat s�r�m� telefon durduk yere kilitleniyor, donuyor. 1-2 dk. b�yle donuk halde duruyor, hi� bir �ey yapam�yorum. Bu sorun 1-1.5 ayd�r devam etmekte. Telefonda so�udum resmen.�

�G�ncellemeden Sonra Ekran Ye�il Oluyor!�

�Telefonuma 4.3 g�ncellemesinden 4.4.2 Kitkat g�ncellemesine ge�tim, fakat ge�tikten sonra otomatik  foto�raf �ekimi yapt���mda ekran ye�ille�iyor.�

� G�ncelleme Gelmedi�

�Telefonuma g�ncelleme gelmedi. G�ncelleme yay�nlanmas�ndan bu yana onca vakit ge�mesine ra�men telefonuma 4.4.2 KitKat g�ncellemesi gelmedi.
Delicious
Ne kadar bilirsen bil,anlatabildiklerin,kar��ndakinin anlayabilece�i kadard�r.

Çevrimdýþý Legalim

• Yaz�l�m Edit�r�
  • Administrator
  • Bizden Biri
  • �leti: 2861
  • G�� �nsan�n Ruhundad�r, Kaslar�nda De�il!..
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: Bu g�ncellemeyi sak�n yapmay�n
« Yan�tla #1 : Nisan 24, 2014, 06:26:53 �S »
Upss!.. Ben g�ncellemeyi yapt�m ama..  ;D 

�ok ��k�r herhangi bir sorun yok cihaz�mda.. Tabii cihazdan cihaza sorunlar de�i�ebilir.. Baz�s�nda hi�bir sorun g�z�kmezken baz�lar�nda sinir bozucu sorunlar ya�anabilir...

Yak�n zamanda Android Kitkat 4.4.3 veya 4.4.4 g�ncellemesi ��karak ya�anan sorunlar� giderece�ini umuyorum..

Sorun ya�ayan kullan�c�lara ya�ad�klar� sorun ile ilgili kulland�klar� cihaz�n firmas�na  (�o�unun T�rkiye'de bayilikleri ve ofisleri mevcut) mail atmalar�n� tavsiye ediyorum.. Ona g�re firmalar yeni g�ncellemelerle ya�anan sorunlara �are bulacaklard�r....   
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap