ToolWiz Care Bir All in One Sistem Bak�m yaz�l�m�d�r.Sistem bak�m� yan� s�ra ��erisinde;
-Foto�raf D�zenleme,
-G�venlik,
-�ifre Y�neticisi,
-Yedekleme,
-Sa�l�k... gibi �ok fazla ara� bulunmaktad�r.O y�zden bu program�n k�sa da olsa bir tan�t�m�n� yapmak istedim.Bu sayede Di�er programlarda bu ara�lar� g�rd���n�zde az �ok bilgi sahibi oldu�unuz i�in onlar�n kullan�m�nda da pek zorluk ya�amazs�n�z.
Program �ok Kapsaml� bir ara�t�r.Hemen hemen her alanda arac� i�erisinde bar�nd�r�yor.G�zel Taraf� bu program� Bilgisayar�n�za kurmadan �al��t�rabiliyorsunuz.Baz� ara�lar Kurulumsuz �al��m�yor.Bunu zaten resimde belirttim.�imdi program�n Tan�t�m�na Ge�elim;
Program�n Ana Sayfas� Ve �ndirme Linki: Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap�unu da Belirtiyim.Program ilk ��kt���ndan beri be�enilen programlar aras�na hemen girdi.�lk �al��t�rd���n�zda A�a��daki gibi bir ekran kar��n�za ��kacak.Ben Kurmad�m ancak kurmak isterseniz
�nstall Now Butonuna t�klay�n.
CheckUp B�l�m�:CleanUp B�l�m�:(Temizlik B�l�m�)SpeedUp B�l�m�:(Sistem H�zland�rma B�l�m�)Security B�l�m�:(G�venlik B�l�m�)Tools B�l�m�:(Ara�lar B�l�m�)App Manager B�l�m�:(Program Kontrol B�l�m�)Resimlerin �zerine T�klad���n�zda Resimler b�y�yecektir.Bu sayede yaz�lar� kolay okuyabilirsiniz.
Umar�m Faydal� Olmu�tur.