G�nderen Konu: HASENAT KUR'AN-I KER�M HAT�M PROGRAMI  (Okunma say�s� 414 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý azad

• Global Moderator
  • M�davim
  • �leti: 731
  • Awards Lisans Hediyesi Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
HASENAT KUR'AN-I KER�M HAT�M PROGRAMI
« : Nisan 24, 2012, 12:22:55 �� »

D��ER �ZELL�KLER :

-Ok ile takip imkan�. B�y�te� a��ld���nda da ok ile takip imkan�. (Abdusamed, Davut Kaya, Kabe imamlar� ses paketleri i�in)
Bir yandan kulakl�kla hatim dinlerken, di�er yandan mikrofon ile kendi sesinizi kaydedebilme.
-�nemli bir �zellik daha... Art�k kendi Hatim Ses Paketinizi kendiniz olu�turabilir ve program i�erisinden kullanabilirsiniz. �stedi�iniz bir okuyucunun hatimini sayfa sayfa mp3 format�nda haz�rlay�n, haz�rlad���n�z mp3 ses dosyalar�n� bir klas�re yerle�tirip program�n klas�r� alt�ndaki "hatim-recitation" klas�r�n�n i�ine koyun. Daha sonra program�n okuyucu se�me men�s�nden kendi okuyucunuzu se�in ve dinleyin.
-Yine ayn� �ekilde be�endi�iniz bir hatt�, program�n klas�r� alt�ndaki "hat-callygraphy" klas�r� alt�na bir klas�r i�erisinde koyabilir ve program i�inde kullanabilirsiniz. Size �rnek olsun diye, "hat-callygraphy" klas�r� i�erisine "Haf�z Osman Hatt�" konmu�tur. Bu klas�r� ve oradaki dosyalar� format ve �l�� olarak inceleyerek kendi hatt�n�z� nas�l olu�turaca��n�z� ��renebilirsiniz..
-3 Hat bir arada... Programda Hatim yaparken 3 hattan diledi�iniz birini se�ebilme (Sefa Yay�nlar� hatt�, Tima� Yay�nlar� hatt� ve Haf�z Osman hatt�).
-Sayfalar aras�nda gezinme, istedi�iniz c�ze, sureye tek t�klamayla gidebilme.
-Mealli Hatim... Hatim esnas�nda Kur'an-� Kerim'i T�rk�e mealinden (Diyanet meali) takip edebilme.
-G�z�n�z� yormayacak, size en uygun arkaplan� se�ebilme.
-Sureleri, resmi, alfabetik, nuz�l s�ras�na g�re s�ralayabilme.
-�stedi�iniz 7 okuyucudan birini se�erek onun sesiyle hatim takip edebilme.
-Kald���n�z sayfay� ve en son okuma tarihini hat�rlatma.
-Sa�daki sayfay�, soldaki sayfay� ayr� ayr� dinleyebilme, s�r�kleme �ubu�uyla dinleme esnas�nda okunan sayfa i�inde ileri-geri gezinebilme.
-Kronometre tutabilme.
-Otomatik hatim. Play tu�una bast���n�zda e�er durdurmazsan�z, program otomatik hatim konumuna ge�er ve sayfalar� siz durdurana kadar arkas� arkas�na okur. Bu arada sayfalar otomatik olarak �evrilir.
-�ok �e�itli sayfa ge�i� efektleri,
Ses seviyesini ayarlayabilme.
-Program ayarlar�n� haf�zada tutabilme.
-Zaman� ayarlanabilir otomatik kapanabilen men�ler.
-Secde ayetleri hat�rlatmas�...

Program� y�kleme ve kald�rma :
-Program otomatik olarak kendini y�kleme ve kald�rma �zelli�ine sahiptir.
-NOT: Program�n �al��abilmesi i�in herhangi bir eklenti gerekmez (eski 1.0 ve 2.0 versiyonlar�nda Adobe Flash Player gerekiyordu), direk windows �zerinde �al���r.

Hatim Ses Paketlerinin y�klenmesi  : 
Hatim Ses Paketleri program�n i�inde y�kl� de�ildir. Ayr�ca sitemizden indirmeniz ve kurman�z gerekir. Programa birden fazla hatim y�kleyebilir (�u anda yedi adet mevcuttur) ve program�n i�inden se�erek dinleyebilirsiniz. Hatim setleri de otomatik olarak kendini y�kleme ve kald�rma �zelli�ine sahiptir.
Hatim Ses Paketlerini indirmek i�in Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap
A��klama Sitesine aittir.Sitesine gitmek i�in t�klay�n >>> Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Program� indirmek i�in Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Tan�t�m Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap su i�in t�klay�n.
Delicious
Hz.Mevlana(K.S)

Bedenler, a��zlar� kapal� testilere benzerler.
Her testide ne var? Sen ona bak.

Çevrimdýþý Selim

• Destek Ekibi
  • Yeni �ye
  • *
  • �leti: 54
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: HASENAT KUR'AN-I KER�M HAT�M PROGRAMI
« Yan�tla #1 : Nisan 24, 2012, 04:03:52 �� »
Say�n Azad: �ok g�zel bir sunum yapm��s�n�z.ALLAH c.c raz� olsun.Ba�ar�lar�n�z�n devam�n� dilerim.

Selamlar
ALLAH-I c.c Anmak Kalplere �ifad�r.