Virtulalbox Sanal ��letim Sistemi Kurma Program�

Arkada�lar Burada malum s�rekli program payla��m� yap�yoruz.Bazen lisanslar i�in program� kurman�z gerekiyor.Lisans� aktif etme s�resi k�s�tl� olabiliyor.Kald�r-indir PC'mize �ok fazla zarar� oluyor.Bir de programlar Reklam(Adware) gibi can s�k�c� izler b�rak�yorlar.Hem bunlardan kurtulmak i�in.Hemde t�m programlar�m�z�n s�rekli elimizin alt�nda olmas� i�in �kinci bir i�letim sistemi bilgisayar�m�za kurabiliriz.
Bir de windows'a alternatif ar�yorsan�z yada Linux gibi i�letim sistemlerini merak ediyorsan�z kurup kald�rabilirsiniz.Linux �cretsizdir.Linux'un kendi i�inde kollar� var.T�rkiye'de de Pardus olarak geli�tiriliyordu ama durduruldu san�r�m.Linux Ubuntu indirmek isterseniz bu sayfadan hem bilgi alabilirsiniz hem de indirebilirsiniz. Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap�sterseniz yeni bir windows da kurabilirsiniz.Windows XP,Vista gibi bu size kalm��.Vir�s bula�sada sorun de�il.
Sanal i�letim sistemi kurman�n faydalar�n� �o�altabiliriz.Bu size ve amac�n�za kalm��.Ben Virtualbox'� �rnek verdim.Hem �cretsiz hem de kolay kullan�ml�.Ancak Alternatifleride var Mesela;
VMware VirtualizationVirtual PC Gibi.
Bir de forumda yeni Kampanyas� duyurulan
Virtualization Manager 12 Compact program� da bununla alakal� galiba.Kampanya Sayfas�na gitmek i�in Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap...
�imdi Bu program nas�l Kullan�lacak.Kar���k filan diye akl�n�za gelmesin.Size videolu anlat�m� olan bir iki video da ekliyecem.
Daha fazla anlat�m da bulabilirsiniz. Kolay gelsin.