G�nderen Konu: Spotflux win/ Mac (�cretsiz)  (Okunma say�s� 957 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
  • �leti: 2838
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Spotflux win/ Mac (�cretsiz)
« : Nisan 17, 2012, 09:59:59 �S »

Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap internet i�in , daha �zel , daha g�venli ve daha a��k olarak sanal bir a�'dan ba�lant� sa�layan �cretsiz bir hizmettir. Spotflux siz fark�nda olmadan ki�isel taramalar�n�z, tarih ve etkinlik gibi �zel bilgilerinizi vermeden , online al��veri� , sosyal a�lara ve web servislerine  �zg�rce eri�menize olanak tan�r.

Spotflux ayr�ca spyware, malware, vir�s ve internet �zerinde meydana gelen di�er g�venlik tehditlerine kar��  bilgisayar�n�z� korur.  S�k s�k ev d���nda WiFi a�lar� kullan�yorsan�z, Spotflux ba�lant� �ifrelemesi ile ve gelen tehditlere kar�� cihaz�n�z� korur.

Spotflux mobil s�r�mleride  yak�nda ��k�yormu�....

Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap ula��p indirebilirsiniz. (21,2 MB)
Delicious

Çevrimdýþý Pardus

• �ye
  • **
  • �leti: 138
    • Profili Görüntüle
    • OPERATÖR
    • Awards
Ynt: Spotflux win/ Mac (�cretsiz)
« Yan�tla #1 : Nisan 23, 2012, 11:51:40 �� »
G�zel bir internet taray�c�ya benziyor bir ara denemek laz�m.
'' D���n m�, konu� mu, unut mu, sus mu ? ''

Çevrimdýþý Pardus

• �ye
  • **
  • �leti: 138
    • Profili Görüntüle
    • OPERATÖR
    • Awards
« Yan�tla #2 : Nisan 23, 2012, 03:10:53 �S »
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap
G�zel bir internet taray�c�ya benziyor bir ara denemek laz�m.

Yeni ��rendim asl�nda intern taray�c� de�ilmi�.�nternet g�venlik arac�ym��. :) Acaba program hakk�nda bilgisi olan var m� ?
'' D���n m�, konu� mu, unut mu, sus mu ? ''

Çevrimdýþý karasu38

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 2
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #3 : Kas�m 30, 2012, 12:28:07 �� »
ben daha �nce kulland�m sonra sorun oldu kald�rd�m tekrar y�klemek istiyorum ama y�kleme ba�larken �u hatay� veriyor. There is a problem with this windows installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.Ne yapt�ysam d�zeltemedim.
Program Setupuna t�klad���m zaman modfy, repair ve remove b�l�mlerini g�steren ekran geliyor. Ama ben hangisine t�klad�ysam yukar�daki hatay� al�yorum.
L�tfen bir yard�m edin..

Çevrimdýþý Legalim

• Yaz�l�m Edit�r�
  • Global Moderator
  • Bizden Biri
  • �leti: 2006
  • G�� �nsan�n Ruhundad�r, Kaslar�nda De�il!..
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #4 : Kas�m 30, 2012, 02:48:20 �S »
ben daha �nce kulland�m sonra sorun oldu kald�rd�m tekrar y�klemek istiyorum ama y�kleme ba�larken �u hatay� veriyor. There is a problem with this windows installer package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor.Ne yapt�ysam d�zeltemedim.
Program Setupuna t�klad���m zaman modfy, repair ve remove b�l�mlerini g�steren ekran geliyor. Ama ben hangisine t�klad�ysam yukar�daki hatay� al�yorum.
L�tfen bir yard�m edin..

San�r�m bir uyumsuzluk var.. Program�n sistemden tamamen kald�r�ld���ndan emin olun.. Yani herhangi bir bar�as� kalmas�n sistemde.. Sonra tekrar kurmay� deneyin.. Windows 7 i�letim sistemini kullan�yorsan�z program� uyumluluk modunda kurmay� deneyin...   

Çevrimdýþý karasu38

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 2
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #5 : Aral�k 02, 2012, 11:32:37 �S »
Kaldirildi��ndan nas�l emin olcam bide uyumululk modunda nas�l kuracam ki bide bende ki vista