JDownloader ile
hotfile.com,
Rapidshare.com, megaupload.com gibi tek t�klamal� bar�nd�r�c�lardan dosya indirmeyi Premium hesab�n�z olmadan �cretsiz bir �ekilde ger�ekle�tirmenizi sa�lar.
T�rk�e dil deste�i oldu�u gibi bir �ok dili desteklemektedir.
Youtube.com,
dailymotion.com gibi pop�ler video bar�nd�r�c� sitelerden Mp3, Mp4, Flv, Avi gibi video formatlar�nda dosya indirmenizi sa�lar.
�zelikler- Ortamdan ba��ms�z �al���r (Windows, Linux, Mac, ..)
- Java 1.5 ya da �st s�r�mleriyle �al���r
- Tamamen a��k kaynak (GPL)
- 24-saat destek
- Bir�ok dosyay� paralel indirin
- (MSD) gibi �oklu ba�lant� ile indirme
- JD kendine ait g��l� bir OCR mod�l�ne sahip (JAnticaptcha)
- RSDF , CCF ve DLC konteyner dosyalar�n� de�ifreleyin
- Bir�ok hizmet i�in de�ifreleyici takma-birimler �rn ; sj.org, UCMS,Wordpress , RLSlog..
- Youtube, Vimeo, clipfish video ve Mp3 indirme
- Otomatik ��kartma ( parola listesi aramas� dahil) (Rar ar�ivleri)
- Tema deste�i ve Stil deste�i
- 110 kadar bar�nd�r�c� ve 300'� a�k�n de�ifreleyici takma-birim
- JD live headers betikleri ile Tekrar-Ba�lan�n (1400 router destekli)
- Web-G�ncelleme
- Ek mod�ller i�in entegre edilmi� eklenti y�netimi (�rn. Webaray�z�, Sistem kapatma)
Ayn� anda birden fazla dosya indirme i�lemi yapabilirsiniz. (internet h�z�n�za g�re indirme h�z�n�z de�i�ir.)
JDownloader, s�k s�k kar��n�za ��kan ar�ic (rar) �ifrelerinikay�t alt�nda tutabiliyor ve program�n otomatik olarak bu �ifreleri girerek ar�iv dosyalar�n�n i�indeki dosyalara ula�man�z� sa�l�yor
�cretsiz kullan�c�lar gerekli ayarlar� yaparak modeme otomatik reset att�rabilir programla, b�ylece premium �ye gibi beklemeden indirme i�lemi yapabilirler.
Program�n bilgisayar�n�zda �al��mas� i�in Java kurulu olmal�d�r. JDownloader program�
Java y�kl� t�m i�letim sistemlerinde sorunsuz �al��maktad�r.
JDownloader, indirmek i�in Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap t�klay�n. A��lan sayfada ��letim sisteminizi se�tikten sonra ekran gelen indirme ba�lant�lar�ndan kendinize uygun olan� se�ip indirme i�lemine ba�layabilirsiniz.
��letim sisteminize uygun
javay� indirmek i�in
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da Giri� YapEkran G�r�nt�leri