G�nderen Konu: Fikirlerinizi bizimle payla��n.  (Okunma say�s� 178 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • M�davim
  • �leti: 569
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Fikirlerinizi bizimle payla��n.
« : A�ustos 06, 2011, 05:39:47 �S »

De�erli �yelerimiz yasal program i�in olumlu olumsuz ele�tiriler,g�rd���n�z eksiklikler,g�rmek istedi�iniz yenilikleri bizlere yazman�z� rica ediyoruz,olumlu olumsuz fikirlerinizi bizimle hi� �ekinmeden payla�abilirsiniz.

Yasal program
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Çevrimdýþý tac

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 1
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: Fikirlerinizi bizimle payla��n.
« Yan�tla #1 : A�ustos 16, 2011, 02:07:52 �S »
Yeni forum hay�rl� olsun.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • M�davim
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #2 : A�ustos 16, 2011, 02:53:58 �S »
Yeni forum hay�rl� olsun.

Te�ekk�r ederiz..birlikte �ok daha iyi olacak...

Çevrimdýþý turkgenci

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 31
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #3 : Aral�k 25, 2011, 08:26:14 �S »
Siteye ve foruma kat�lal� fazla bir zaman olmad� ama fark�n� hissettiren bir payla��m ortam�. Baz� sitelerdeki gibi illegal durumlar  s�z konusu de�il bu da bilgisayarlar�m�z�n g�venli�ini olumlu derecede etkiliyor. �htiyac�m�z olan programlar� bulabilece�imiz biraz da �ans�m�z�n olmas�yla beraber lisansl� programlar kullanmam�za olanak sa�layan faydal� bir site. Tebrik ederim.

Çevrimdýþý Admin

• Administrator
  • �ye
  • �leti: 157
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #4 : Aral�k 25, 2011, 08:52:13 �S »
Siteye ve foruma kat�lal� fazla bir zaman olmad� ama fark�n� hissettiren bir payla��m ortam�. Baz� sitelerdeki gibi illegal durumlar  s�z konusu de�il bu da bilgisayarlar�m�z�n g�venli�ini olumlu derecede etkiliyor. �htiyac�m�z olan programlar� bulabilece�imiz biraz da �ans�m�z�n olmas�yla beraber lisansl� programlar kullanmam�za olanak sa�layan faydal� bir site. Tebrik ederim.

�ok te�ekk�r ederiz. Slogan�m�za uygun ilerliyoruz. T�m Programlar�n�z Lisansl� Olsun!! Sizlerinde deste�i ile daha kaliteli programlar sunaca��z..Bizlerden ayr�lmay�n...

Çevrimdýþý asilgenc

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 18
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #5 : Aral�k 25, 2011, 09:54:13 �S »
Ben program hastas�y�m �zellikle bak�m onar�m program� bir zamanlar �ok kullanmak istedi�im programlardan �imdi hangisini kullansam diye se�emiyorum crack filan yasal olmayan programlar kullanmamaya �al��t�m kul hakk� oluyor insanlar�n eme�i var orda ama yasalprogram sayesinde Elhamdulillah �ok iyi durumday�z..

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • M�davim
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #6 : Aral�k 25, 2011, 10:01:37 �S »
Ben program hastas�y�m �zellikle bak�m onar�m program� bir zamanlar �ok kullanmak istedi�im programlardan �imdi hangisini kullansam diye se�emiyorum crack filan yasal olmayan programlar kullanmamaya �al��t�m kul hakk� oluyor insanlar�n eme�i var orda ama yasalprogram sayesinde Elhamdulillah �ok iyi durumday�z..

Selam..

Size kat�l�yorum ,,siteyi kurma sebebimizde buydu zaten,t�m d�nyada lisansl� temiz programlar �cretsiz kullan�l�rken bizim �lkemizde crackl� programlar kullan�l�yordu.
�imdi herkes g�r�yor hemen hemen her program�n �cretsiz bir alternatifi var art� kampanyalar�,yasalprograma destekleriniz artt�k�a hemen hemen t�m programlar� buradan da��tma olana�� bulaca��z...te�ekk�rler.

Çevrimdýþý murat30

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 62
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #7 : Aral�k 25, 2011, 10:43:39 �S »
ben bu sitenin bir eksi�ini yanl���n� g�rmedim.aksine faydas�n� g�rd�m.mesela d�zenlenen kampanyalarla bir �ok iyi programdan yararlanmam�za vesile oldu.daha ne olsun.HEP DESTEK TAM DESTEK:=))))