G�nderen Konu: Fikirlerinizi bizimle payla��n.  (Okunma say�s� 2336 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
  • �leti: 2838
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Fikirlerinizi bizimle payla��n.
« : A�ustos 06, 2011, 05:39:47 �S »

De�erli �yelerimiz yasal program i�in olumlu olumsuz ele�tiriler,g�rd���n�z eksiklikler,g�rmek istedi�iniz yenilikleri bizlere yazman�z� rica ediyoruz,olumlu olumsuz fikirlerinizi bizimle hi� �ekinmeden payla�abilirsiniz.

Yasal program
Delicious

Çevrimdýþý tac

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 1
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: Fikirlerinizi bizimle payla��n.
« Yan�tla #1 : A�ustos 16, 2011, 02:07:52 �S »
Yeni forum hay�rl� olsun.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #2 : A�ustos 16, 2011, 02:53:58 �S »
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap
Yeni forum hay�rl� olsun.

Te�ekk�r ederiz..birlikte �ok daha iyi olacak...

Çevrimdýþý T�rk Genci

• Destek Ekibi
  • �ye
  • *
  • �leti: 240
  • Awards Lisans Hediyesi Lisans Hediyesi Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #3 : Aral�k 25, 2011, 08:26:14 �S »
Siteye ve foruma kat�lal� fazla bir zaman olmad� ama fark�n� hissettiren bir payla��m ortam�. Baz� sitelerdeki gibi illegal durumlar  s�z konusu de�il bu da bilgisayarlar�m�z�n g�venli�ini olumlu derecede etkiliyor. �htiyac�m�z olan programlar� bulabilece�imiz biraz da �ans�m�z�n olmas�yla beraber lisansl� programlar kullanmam�za olanak sa�layan faydal� bir site. Tebrik ederim.
Ne mutlu T�rk'�m diyene!

Çevrimdýþý Admin

• Yasal Program
  • Administrator
  • M�davim
  • �leti: 516
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #4 : Aral�k 25, 2011, 08:52:13 �S »
Siteye ve foruma kat�lal� fazla bir zaman olmad� ama fark�n� hissettiren bir payla��m ortam�. Baz� sitelerdeki gibi illegal durumlar  s�z konusu de�il bu da bilgisayarlar�m�z�n g�venli�ini olumlu derecede etkiliyor. �htiyac�m�z olan programlar� bulabilece�imiz biraz da �ans�m�z�n olmas�yla beraber lisansl� programlar kullanmam�za olanak sa�layan faydal� bir site. Tebrik ederim.

�ok te�ekk�r ederiz. Slogan�m�za uygun ilerliyoruz. T�m Programlar�n�z Lisansl� Olsun!! Sizlerinde deste�i ile daha kaliteli programlar sunaca��z..Bizlerden ayr�lmay�n...
Sizinde Bilgisayar�n�zdaki T�m Programlar Lisansl� Olsun!!

Çevrimdýþý asilgenc

• �ye
  • **
  • �leti: 206
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #5 : Aral�k 25, 2011, 09:54:13 �S »
Ben program hastas�y�m �zellikle bak�m onar�m program� bir zamanlar �ok kullanmak istedi�im programlardan �imdi hangisini kullansam diye se�emiyorum crack filan yasal olmayan programlar kullanmamaya �al��t�m kul hakk� oluyor insanlar�n eme�i var orda ama yasalprogram sayesinde Elhamdulillah �ok iyi durumday�z..

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #6 : Aral�k 25, 2011, 10:01:37 �S »
Ben program hastas�y�m �zellikle bak�m onar�m program� bir zamanlar �ok kullanmak istedi�im programlardan �imdi hangisini kullansam diye se�emiyorum crack filan yasal olmayan programlar kullanmamaya �al��t�m kul hakk� oluyor insanlar�n eme�i var orda ama yasalprogram sayesinde Elhamdulillah �ok iyi durumday�z..

Selam..

Size kat�l�yorum ,,siteyi kurma sebebimizde buydu zaten,t�m d�nyada lisansl� temiz programlar �cretsiz kullan�l�rken bizim �lkemizde crackl� programlar kullan�l�yordu.
�imdi herkes g�r�yor hemen hemen her program�n �cretsiz bir alternatifi var art� kampanyalar�,yasalprograma destekleriniz artt�k�a hemen hemen t�m programlar� buradan da��tma olana�� bulaca��z...te�ekk�rler.

Çevrimdýþý murat30

• �ye
  • **
  • �leti: 163
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #7 : Aral�k 25, 2011, 10:43:39 �S »
ben bu sitenin bir eksi�ini yanl���n� g�rmedim.aksine faydas�n� g�rd�m.mesela d�zenlenen kampanyalarla bir �ok iyi programdan yararlanmam�za vesile oldu.daha ne olsun.HEP DESTEK TAM DESTEK:=))))

Çevrimdýþý Number_One

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 10
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #8 : Mart 01, 2012, 08:56:50 �S »
Siteyi �ok be�eniyorum, �u an i�in benim g�z�mde hi�bir eksi�i yok. Ama sanki forum biraz cans�z gibi. �leri zamanlarda bu forumda �ok g�zel ortamlar olu�aca��n� d���n�yorum =)

Çevrimdýþý Admin

• Yasal Program
  • Administrator
  • M�davim
  • �leti: 516
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #9 : Mart 01, 2012, 09:16:55 �S »
Siteyi �ok be�eniyorum, �u an i�in benim g�z�mde hi�bir eksi�i yok. Ama sanki forum biraz cans�z gibi. �leri zamanlarda bu forumda �ok g�zel ortamlar olu�aca��n� d���n�yorum =)

Sizinde yard�mlar�n�z ile neden olmas�n :)
Sizinde Bilgisayar�n�zdaki T�m Programlar Lisansl� Olsun!!

Çevrimdýþý Selim

• Destek Ekibi
  • Yeni �ye
  • *
  • �leti: 54
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #10 : Mart 13, 2012, 02:12:01 �� »
Hay�rl� olsun.Biraz ge� oldu ama kusura bakmay�n , yeni �ye oldum malumunuz.Number_One
Arkada��n'da bahsetti�i gibi farum baya�� durgun.Biraz hareket katmak laz�m.Nas�l bilemiyorum ama bir yolunu bulmak laz�m.Umar�m bulunur...

Selamlar
ALLAH-I c.c Anmak Kalplere �ifad�r.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #11 : Mart 13, 2012, 02:29:18 �� »
Hay�rl� olsun.Biraz ge� oldu ama kusura bakmay�n , yeni �ye oldum malumunuz.Number_One
Arkada��n'da bahsetti�i gibi farum baya�� durgun.Biraz hareket katmak laz�m.Nas�l bilemiyorum ama bir yolunu bulmak laz�m.Umar�m bulunur...

Selamlar

Te�ekk�rler aram�za ho�geldiniz... :)

azad

• Ziyaret�i
« Yan�tla #12 : Mart 13, 2012, 02:35:31 �S »
Selim arkada��m�z�n dedi�i gibi sitenin forumunun �ok fazla aktif olmamas� sadece program kampanyalar�n� duyurmak i�in kullanmam�zdan kaynaklan�yor.��nk� sitenin amac� buna y�nelik ad�ndan da anla��laca�� gibi.Asl�nda Legallim arkada��m�z sosyal olay ve konulardan g�zel payla��mlar yap�yor biz de bunlar� �o�altabilirsek bilgi payla��m�m�z artm�� olur.

Ancak �unu da s�ylemeliyim ki Program kampanyalar�n� duyurma konusunda site hemen her g�n �ok aktif durumda ��nk� g�nde bir ka� program Kampanyas� yap�l�yor ve bunlarda hemen burada duyuruluyor a��klamalar� ile birlikte ��nk� yabanc� sitelerde kampanya bilgileri farkl� dilde oluyor. Burada hem t�rk�e hem de sadece bir yerde.S�k�nt�m�z oldu�unda da saolsunlar cevaplar�m�z� veriyorlar.

Ele�tiri: Bir de Sitenin anasayfas� hakk�nda bir ele�tirim olacak belki yanl�� olabilir ama g�r���m� dile getirmek istedim. Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap  un yeni sayfas� bence �ok karma��k olmu� eski d�zeni daha da iyi duruyordu.

Çevrimdýþý Legalim

• Yaz�l�m Edit�r�
  • Global Moderator
  • Bizden Biri
  • �leti: 2006
  • G�� �nsan�n Ruhundad�r, Kaslar�nda De�il!..
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #13 : Mart 13, 2012, 03:03:01 �S »

Ele�tiri: Bir de Sitenin anasayfas� hakk�nda bir ele�tirim olacak belki yanl�� olabilir ama g�r���m� dile getirmek istedim. Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap  un yeni sayfas� bence �ok karma��k olmu� eski d�zeni daha da iyi duruyordu.

Tabii zevkler ve renkler tart���lmaz..  :)  Ancak bence sitemiz daha bir ho� duruyor.. Tabii ilk ba�ta biraz de�i�ik gelebilir ama zamanla al���lacakt�r.. Asl�nda eski d�zenine g�re �okta fazla bir kar���kl�k yok..  Yinede be�enmedi�iniz veya eksik kalm�� taraflar�n�n oldu�unu d���n�yorsan�z a��k�a yaz�n.. Ele�tiriler olmadan en iyiye ula��lmaz..  ;) 

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #14 : Mart 13, 2012, 03:19:03 �S »

Tabii zevkler ve renkler tart���lmaz..  :)  Ancak bence sitemiz daha bir ho� duruyor.. Tabii ilk ba�ta biraz de�i�ik gelebilir ama zamanla al���lacakt�r.. Asl�nda eski d�zenine g�re �okta fazla bir kar���kl�k yok..  Yinede be�enmedi�iniz veya eksik kalm�� taraflar�n�n oldu�unu d���n�yorsan�z a��k�a yaz�n.. Ele�tiriler olmadan en iyiye ula��lmaz..  ;)

G�r��ler i�in �ncelikle te�ekk�r ederiz,,,�imdiye kadar yerli ve yabanc� �yelerimizden eski halinin �ok karma��k oldu�una dair bilgiler geldi elimize bizde bu sebeple bir d�zenlemeye gittik ve ayr�ca teknik olarak iyile�tirmeler yap�ld�.Yinede eksik gedik bir �eyler mutlaka kalm��t�r ,bu s�re�te kafan�za tak�lan her t�rl� �neri ve ele�tirileri birlikte burada de�erlendirebiliriz.