G�nderen Konu: MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1  (Okunma say�s� 839 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
  • �leti: 2838
    • Profili Görüntüle
    • Awards
MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1
« : Ocak 20, 2012, 10:32:05 �� »

Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap versiyon b�l�m y�neticisi  Windows XP, Vista ve Windows 7 32/64 bit Windows ��letim Sistemi destekler MiniTool �cretsiz bir b�l�m y�neticisi yaz�l�m�d�r.Ev kullan�c�lar�  bu g��l� ama �cretsiz program� kullanarak karma��k b�l�m i�lemlerini ger�ekle�tirebilir.

B�l�mleri Yeniden boyutland�rma  , b�lmeleri Kopyalama , B�l�m Olu�turma, b�l�m� silme , b�l�m d�n��t�rme , b�l�m kurtarma , s�r�c� harfi De�i�tirme.

Ana �zellikler
  •   Destek Windows 2000/XP/Vista/Windows 7 (32-bit & 64-bit) i�letim sistemi.
  •   RAID deste�i.
  •   Bilgisayar performans�n� en �st d�zeye ��karmak i�in sistem b�l�m�n� uzat�n.
  •   �nemli bir performans art��� i�in sabit disk y�netin.
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap , Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap ve basit ad�mlarla Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap .
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap verilerinizi korumak ya da transfer i�in.
  •   2 TB daha b�y�k disk ve b�l�m boyutu deste�i .
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap FAT, NTFS bi�imi Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap .
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap : ba�ka bir sabit diskin t�m i�eri�i kopyalay�n.
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap : Windows'u yeniden y�klemek i�in zorunda kalmadan ba�ka bir ile t�m sabit diske kopyalay�n.
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap - G�rme, disk / disk b�l�m� yap�land�rmas�n� g�stermektedir; �nizleme de�i�iklikleri uygulamadan �nce .
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap , Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap kolayca b�l�m� �zelliklerini de�i�tirme, vb.
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap FAT / NTFS b�l�m�.
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap .
  •   Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap . YEN�!
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap indirebilirsiniz.

2000/XP/Vista/7  (10.5 MB)
Delicious

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • Bizden Biri
  • �leti: 2838
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1
« Yan�tla #1 : Eyl�l 02, 2012, 11:14:38 �S »
MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.6 g�ncellendi...

B�l�m  uzat�n. Yeni!
 Bir b�l�m� g�venle ikiye  ay�r�n. Yeni!
 Windows 8 (32 bit & 64 bit) deste�i .Yeni!

Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Çevrimdýþý [email protected]

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 1
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: MiniTool Partition Wizard Home Edition 7.1
« Yan�tla #2 : �ubat 04, 2013, 11:51:00 �S »
ben bunun free sini kurdum pc ye fakat bana pro su laz�m bana yard�mc� olabilirmisiniz?
free olan� dinamik disc i sabit disc e �evirmiyor bana acilen laz�m ama rica etsem yard�mc� olurmusunuz?