Anket

Sizce hangisi?

Faceboook
Twitter
Hi�biri
Hepsi

G�nderen Konu: Twitter'�n Facebook'tan b�y�k oldu�u tek �lke  (Okunma say�s� 54 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý turkgenci

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 44
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards

D�nyan�n bir numaral� sosyal a�� Facebook ancak Japoya'da bu durum farkl�, orada Twitter Facebook'a fark at�yor.

Facebook, neredeyse bulundu�u her �lkede birinci s�rada. Ancak �in, Rusya, Brezilya, Polonya, G�ney Kore ve Vietnam gibi baz� �lkelerde birincili�i yerel sosyal a�lara kapt�rm�� durumda.

comScore verilerine g�re, Facebook’un birincili�ini rakibi Twitter’a kapt�rd��� tek �lke ise Japonya. Japonya kullan�c� profili a��s�ndan da d�nyan�n geneline g�re olduk�a farkl� bir yap�ya sahip. ��nk� orada oyun tabanl� mobil sosyal a�lar da Twitter ve Facabook’tan daha pop�ler.

Kaynak:Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap
Delicious

Çevrimdýþý Admin

• Administrator
  • �ye
  • �leti: 170
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: Twitter'�n Facebook'tan b�y�k oldu�u tek �lke
« Yan�tla #1 : Ocak 07, 2012, 08:52:29 �S »
�lgin�mi� ger�ekten. Ama twitter facebook'dan daha yeni bir yap�lanma diye biliyorum, bu sebeple zamanla twitter �nda facebook kadar hayran kitlesi olacakt�r diye d���n�yorum. Asl�nda bana g�re ikisininde yap�lar� farkl�, niye k�yaslan�rlar onuda anlam�� de�ilim ama

Payla��m i�in te�ekk�r ederim..

Çevrimdýþý turkgenci

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 44
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: Twitter'�n Facebook'tan b�y�k oldu�u tek �lke
« Yan�tla #2 : Ocak 08, 2012, 01:33:55 �� »
Evet, facebook twitterdan eski ama s�rekli yeniliyorlar. K�saca tutucu, de�i�ime a��k olmayan insanlar� facebook ge�ici be�enilmemeye y�neltiyor ama �o�u insan kopam�yor. Bu sitelerden kurtulan �ok az bir kesim insan var ve az�nl�k kesimi temsil ederler, onlar "benim gibi" kurtulabiliyor. Facebook biraz �nde sundu�u �e�itlilik itibariyle. Farkl� yap�dalar ama ortak noktalar�da yok de�il. Sonu�ta sosyal medya denilen kavrama hizmet ediyorlar. Bu tarz sitelerin be�endi�im tek yan� g�ndemin takip edilmesine olanak sa�lanmas�, gerisi gereksiz bence.

�ok fikir belirttim ama benim gibi d���nenler de vard�r.

Sorusu ve cevab�, okurken sizi yormayacak kadar k�sa olan ve konu ile ilgili anket haz�rlad�m isteyen kat�labilir.
« Son D�zenleme: Ocak 08, 2012, 01:39:52 �� G�nderen: turkgenci »