Arkada�lar size uzun zamand�r kulland���m ve yurt i�inde san�r�m fazla bilinmeyen ama kaliteli bir i�erik filtreleme yani Ebeveyn Kontrol pro�ram�n� olan golden filter premium u tan�tmak istedim.��nk� �ok kaliteli bir pro�ram �cretsiz olu�una da zaten hayret ediyorum bilgisayar� kesinlikle hi� kasm�yor.
Pro�ram�n Tan�t�m� Ve Kullan�m�:�imdi benim de kulland���m bu pro�ram� sizlere biraz anlatmaya �al��acam eksikli�im olursa tamamlars�n�z.
1-)*En ba�ta yukar�daki a��k resimden ba�l�yal�m resmin en alt�ndaki di�li i�aretlerini t�klarsan�z �u an g�rd���n�z ekran a��lacakt�r.Language den dilini English yap�n ��nk� pro�ram m�s�r yap�m�d�r o y�zden 2 dil var sadece.
*Blocking Options k�sm� yasak kelime yada site buldu�unda pro�ram taray�c�n�n t�m sayfalar�n� m� kapats�n yoksa sadece o yasakl� kelime bulunan sekmeyi mi kapats�n diye soruyor.Sadece sekmeyi Kapatmas�n� istiyorsan�z Close Browser tab � i�aretleeyiniz.
*Splash screen k�sm� ise pc nizi ilk a�t���n�z da pro�ram�n amblemi g�r�ns�n m� demek.bence buradaki i�areti kald�r�n ��nk� kald�r�nca pro�rama dair hi� bir ipucu olmuyor ve kimse sizin filtre pro�ram� kurdu�unuzu anlam�yor:D
*Blockin alerts ise pro�ram bir filtreleme uygulad���nda buna dair ses olup olmamas�d�r yani bir sekmeyi yada taray�c�da buldu�u bir yasakl� kelimeyi filtreledi�in de
ses ��kars�n m� diye soruyor silent yaparsan�z hi�bir ses ��kmaz ben bunu kullan�yorum kimse anlam�yor neden kapand���n�:D
*Hide/Show Settings k�sm� ise pro�ram� a�mak istedi�inizde nerden a��laca��d�r ��nk� pro�ram pro�ram kald�rma k�s�mlar�nda g�z�kmez pro�ram files da da g�z�kmez o y�zden F10 a basarsan�z pro�ram �n �ifre k�sm� a��lacak oraya �ifre girip ancak ula�abiliyorsunuz.F9 da pro�ram� tekrar gizli modunda �al��t�r�yor.
Ekran Da G�r�nen K�s�m bitti
2-)�imdi sa�dan sola gidelim yani di�lilerin soluna do�ru gidelim orada �zerinde rakam olan k�sma t�klad���m�zda ise Girilen yerlerin sizin belirledi�iniz aral�klarla g�r�nt�s�n� kaydeder ve size daha sonra rapor eder.
3-)Kilit resmi olan yere t�klarsan�z klas�rleri gizlemenize yard�mc� olur.(Buras�n� pek kullanmad�m)
4-)Saat resmi olan yere t�klarsan�z pc nizin belli aral�klarla s�n�r koyabilirsiniz ve sizin belirledi�iniz zamanda kapanmas�n� sa�layabilirsiniz.
5-)Dosya i�areti olan k�sma t�klarsan�z istedi�iniz pro�ramlar� k�s�tlayabilirsiniz.Kulan�mlar�n� engelleyebilirsiniz.ben denedim gayet g�zel.
6-)Son b�l�m d�mya �zerinde asma kilit olan yere t�klarsan�z:D Filtrelenecek Kelime Ve web sitelerini g�rebilir ekleyebilir ve ��karabilirsiniz.Ayr�ca update e t�klayarak g�ncelleyebilirsiniz.
A��klama:Arkada�lar pro�ram sadece nette k�s�tlama yapm�yor mesela ben bir kelime yasaklad�m pro�ram files tan bile kelimeyi buldu ve sayfay� kapatt� tek eksi si var onu da s�ylemiyecem:D zaten anlamayan adam bilemez.Bir de pro�ram dedi�imi yaparsan�z hi� farkedilmez ��nk� Ne pro�ram files te g�z�k�yor nede pro�ram ekle kald�r da yani siz kald�rmad�k�a kimse kald�ramaz.
�ndirme Linki:>>> Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap buradan pro�ram� indirin
�LK ��FRE: adminKurulumdan sonra pro�ramdan �ifreyi de�i�tirin..
Bu Pro�ram i�in �zellikle vakit ay�rd�m ��nk� Ebeveyn denetim pro�ram�d�r.
A��klama tamam�yla bana aittir herkesle payla��n