Arkada�lar bug�n fark ettim Ve hemen bir adet ald�m.
Norton �nternet Security 2012; 3 Bilgisayar i�in 1 Y�ll�k koruma sadece 12-TL.!
Benim de tam lisans�m bitiyordu �ok iyi oldu, sizler de yararlan�n istedim. �u an piyasada bile en ucuz 20-30 tl aras� sat�l�yor GG ve Sahibinden'de....
Norton'un sitesine normal girip almay� denedi�inizde 95-TL gibi bir rakam ��k�yor ama netten bu linki buldum, dirEk 12-tl olarak g�z�k�yor. Bug�n bir�ok arkada��m sat�n ald�, ka��rmay�n derim.
Ayr�ca Norton Antivir�s de�il, �nternet Security..Yani daha kapsaml� bir paket.
Paketler aras� kar��la�t�rma yapmak i�in �uraya; Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap Buyrun sat�n alma linki;
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap Burada altta "12,99-TL" g�z�ken sistem iyile�tirme program�d�r. E�er onu almak istemezseniz sa� taraf�ndaki ��p kutusu i�aretine t�klayarak kald�rabilirsiniz.
�nemli Uyar�: Sat�n Al�rken "�yelik S�zle�mesini Okudum" k�sm�n�n orada "Otomatik Yenileme" tikini kald�r�n. Lisans s�resi bitiminde kart�n�zdan tekrar otomatik olarak �ekmemesini isterseniz...
Sat�n ald�ktan sonra �yelik bilgileri k�sm�ndan Kredi Kart� bilgilerinizi de silerseniz kafan�zda ��phe kalmaz.
Baz� taray�c�larda yukar�daki link a��lmazsa bu verece�im linkten de ayn� �r�n sat�n alma k�sm�na ge�ebilirsiniz. ;
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� YapLinklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor.
�ye Ol ya da
Giri� Yap