�letileri G�ster

Bu �zellik size �yenin att��� t�m iletileri g�sterme olana�� sa�layacakt�r . Not sadece size izin verilen b�l�mlerdeki iletilerini g�rebilirsiniz

Konular - dr.dynamite

Sayfa: [1]
1
Google Chrome / google chorome 27 ��kt� indirin
« : May�s 22, 2013, 11:50:12 �� »
 zaman() indirin yenileyin taray�c�n�z�  yeni()) yeni())

2
Konu D��� Her�ey / vahdettinin mezar� suriyedeymi�
« : May�s 03, 2013, 01:43:24 �S »
evet yanl�� duymad�n�z mezar� suriyedeymi� benim anlamad���m bu adam sanremo da �ld� u�arakm� suriyeye geldi bilgisi olan var m� (dap)

3
Online Hizmet Veren Siteler / 11 gb hemde bedava
« : Nisan 12, 2013, 10:26:29 �� »
arkada�lar yandex disk i herkes duymu�tur duymam��san�zda �imdi haberiniz oldu. 11 gb ta kadar �cretsiz depolama alan� veriyor kural ise ��yle

1)bu linkten referans ald���n�z� g�stereceksiniz Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap linke bas�p abone olun +1 GB

2)�ye oldu�unuz an size �cretsiz sunulan alan +3 GB

3)kendisine �zel program�n� indirin +3 GB

4)bu proram arac�l���yla herhangibir dosya yada klas�r ekleyin +2 GB

5)e bunlaru yapt�n�z arkada� davet edin oda +2 GB

ne oldu 11 GB hay�rla kullan�n

4
Microsoft Windows ��letim Sistemleri / 29 tl ye windows8
« : Ocak 11, 2013, 01:43:24 �S »
elimde Windows 8 promosyon kodu vat bu sayede 31 oca�a kadar Windows 8 orjina sahibi olabilirsiniz ancak bu bende fazladan var e�er isteyen olursa bir tak�m programlar ile de�i�ebiliriz ....

5
Program Kullan�mlar� / chorome 24 yay�nda
« : Ocak 11, 2013, 01:38:58 �S »
her ne kadar ben ie10 kullansam da chorome 24 yay�nda haberiniz ola 

6
bu sitede Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap  zemana anti logger veriyorlar ancak verdikleri zemana progman� eski s�r�m i�in do�rusun anlayamad�m yard�m ederseniz sevinirim

7
Konu D��� Her�ey / arkada�lar bilginiz olsun istedim
« : Aral�k 01, 2012, 09:24:57 �S »

Teknosa Turuncu �ansLinklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

8
4-5 hafta �ncesine kadar biriyle face te s�rt��t�k.acaba beni bulabilir mi beni tan�mayan biri .arkada�l�k yollad�m �ylesine kabul etti.olanlar ondan sonra oldu.sizce bu durumda beni bulabilirmi???AC�L YARDIM �ZELL�KLE BU ��� B�LENLERDEN...

9
Konu D��� Her�ey / of of of
« : Eyl�l 06, 2012, 07:45:40 �S »
bu sayfa bi bomba el bombas�
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

10
Yaz�l�m Sohbet / internet dowload manager
« : A�ustos 31, 2012, 04:46:54 �S »
arkada� bu idman program�n� en ucuz nerde bulabiliriz yani kampanyal� ucuz bi �eyden haberiniz vam�

11
Konu D��� Her�ey / bu bir anket (d�zeltme)
« : A�ustos 10, 2012, 08:31:14 �S »
a�t���m konu y�z�nden �zd�klerim veya k�rd�klar�m varsa �z�r dilerim

ancak ben sadece kap�y� g�sterdim se�im seni neo :D" title="Evil" class="smiley"/>

ya mavi hap� se�ip  geri d�nersin yada k�rm�z� hap� al�p beyaz tav�an�n g�sterdi�i yere gidersin.sana tek vaadim var oda ger�ekler fazlas� de�il

62
                                           k�rm�z� hap� se�       

12
Konu D��� Her�ey / bu bir anket
« : A�ustos 09, 2012, 09:01:41 �S »
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap       bu linkteki soruyu soral�m ankete kat�lal�m �nemli olsa gerek

13
Arkada�lar bug�n fark ettim Ve hemen bir adet ald�m.
Norton �nternet Security 2012; 3 Bilgisayar i�in 1 Y�ll�k koruma sadece 12-TL.!

Benim de tam lisans�m bitiyordu �ok iyi oldu, sizler de yararlan�n istedim. �u an piyasada bile en ucuz 20-30 tl aras� sat�l�yor GG ve Sahibinden'de....
Norton'un sitesine normal girip almay� denedi�inizde 95-TL gibi bir rakam ��k�yor ama netten bu linki buldum, dirEk 12-tl olarak g�z�k�yor. Bug�n bir�ok arkada��m sat�n ald�, ka��rmay�n derim.

Ayr�ca Norton Antivir�s de�il, �nternet Security..Yani daha kapsaml� bir paket.
Paketler aras� kar��la�t�rma yapmak i�in �uraya; Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Buyrun sat�n alma linki;

Burada altta "12,99-TL" g�z�ken sistem iyile�tirme program�d�r. E�er onu almak istemezseniz sa� taraf�ndaki ��p kutusu i�aretine t�klayarak kald�rabilirsiniz.

�nemli Uyar�: Sat�n Al�rken "�yelik S�zle�mesini Okudum" k�sm�n�n orada "Otomatik Yenileme" tikini kald�r�n. Lisans s�resi bitiminde kart�n�zdan tekrar otomatik olarak �ekmemesini isterseniz...
Sat�n ald�ktan sonra �yelik bilgileri k�sm�ndan Kredi Kart� bilgilerinizi de silerseniz kafan�zda ��phe kalmaz. 

Baz� taray�c�larda yukar�daki link a��lmazsa bu verece�im linkten de ayn� �r�n sat�n alma k�sm�na ge�ebilirsiniz. ;

14
�ncelikle verece�im linkteki yazar�n konular hakk�ndaki d���ncelerine dikkat kesilin...
 ama a�z� biraz bozuk .
ufkunuz geni�leyecek.... iddal�y�m...

Sayfa: [1]