�letileri G�ster

Bu �zellik size �yenin att��� t�m iletileri g�sterme olana�� sa�layacakt�r . Not sadece size izin verilen b�l�mlerdeki iletilerini g�rebilirsiniz

Mesajlar - asilgenc

Sayfa: [1] 2 3 ... 14
1
Bizim �lke i�inde ge�erlimi acaba genelde yabanc� �lkeler i�in oluyor..

2
Ben daha iznimi kullanmad�m :)

3
Sistem & Bak�m Programlar� / Ynt: Privazer(�cretsiz)
« : Eyl�l 02, 2013, 07:12:23 �S »
Ben y�llard�r bak�m onar�m programlar�n� takip ederim bir�o�unu denedim ama bunun gibisini g�rmedim abartm�yorum 8gb yer a�t� bilgisayar�mda okadar �d�ll� pro yaz�l�mlar bunu yapam�yor...

4
Arkada�lar sorun giderildi san�r�m ben ald�m lisans sizde deneyin..

5
Bana gelmedi lisans ve indirme ba�lant�s�..fazla olan varm� :)

6
M�sl�mler Ailesi olarak Herkesin Bayram� Mubarek olsun Allah hay�rlar versin Hepimize...

7
Video ve Ses Programlar� / Wondershare Player 1.0.2
« : A�ustos 04, 2013, 12:35:51 �S »
Geli�mi� Video Oynat�c�

Wondershare Player hemen hemen t�m video formatlar� i�in destek sunan kolay kullan�ml� bir multimedya oynat�c�s�d�r.

Program� kullanarak bilgisayar�n�zda yer alan, ta��nabilir ayg�tlar�n�zda yer alan veya internet �zerinden indirece�iniz her t�rl� video dosyas�n� izleme �ans�na sahip olacaks�n�z.

Wondershare Player'�n ��k ve kullan�c� dostu aray�z� sayesinde her seviyeden bilgisayar kullan�c�s� hi� zorlanmadan program� rahatl�kla kullanabilir.

Ger�ekten hafif ve g��l� bir oynat�c� olan Wondershare Player, bilgisayar�n�z�n kaynaklar�n� gayet �l�ml� seviyelerde kullanmaktad�r. Bu sayede video dosyalar�n�z� oynat�rken, bilgisayar�n�z �zerinde herhangi bir kasma veya tak�lma olmaz.

Alternatif bir video oynat�c� aray��� i�erisindeyseniz Wondershare Player'� mutlaka denemelisiniz.

Wondershare Player �zellikleri:

Standart ve HD videolar� oynatma
WMV, MKV, MPEG, AVI, MP3, M4A, AAC ve FLAC formatlar� destekleme
ASS, SRT ve SSA altyaz� format� deste�i
Kaliteli g�r�nt�ler sunmak i�in geli�mi� codec kullanma
Kullan�c�lar ekran �zerinde altyaz� rengini, fontunu ve pozisyonunu ayarlayabilir
�alma listeleri olu�turma
Ekran g�r�nt�s� alma
Video oynat�m� bitince bilgisayar� otomatik kapatma

Direkt indirme ba�lant�s�:  Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Program�n sayfas�: Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Not: Program i�eri�i Tamindir sitesinden al�nt�d�r. 

9
T�rk�ele�tirme ve bilgi i�in yasalprograma �ok te�ekk�rler.. :)

10
Kulland�m ve �ok be�endim h�z� ger�ekten �ok iyi ve driwer yedekleme olmas� s�per olmu� emsallerinde yok bu �zellik..

11
Dedi�iniz gibi yapt�m oldu yak�nda tamamen T�rk�e olur umar�m yeri tasar�m g�zel olmu� firmaya te�ekk�r ederim kampanyas� bol bir firma..

12
Kurdum ama bi �al��mad� sinir etti beni kald�rd�m donup kal�yo nebicim program... >:( >:(

13
Do�rudur istek var ama herkese olsun �ekili� filan olmasa iyi olur....

14
Hay�rl� olsun casio saatleri ka��rd�k ama olsun daha hay�rl�s� ��kar in�Allah.

15
Duyurular / Ynt: Mobil Cihazlarla da Yasal Program
« : Mart 19, 2013, 09:38:03 �S »
�ok G�zel bir geli�me emek verenlere te�ekk�rler.

Sayfa: [1] 2 3 ... 14