Yasal Program Forum
Genel B�l�m => Yasal Program G�r�� ve �nerileriz => Konuyu ba�latan: adm - A�ustos 06, 2011, 05:39:47 �S
-
De�erli �yelerimiz yasal program i�in olumlu olumsuz ele�tiriler,g�rd���n�z eksiklikler,g�rmek istedi�iniz yenilikleri bizlere yazman�z� rica ediyoruz,olumlu olumsuz fikirlerinizi bizimle hi� �ekinmeden payla�abilirsiniz.
Yasal program
-
Yeni forum hay�rl� olsun.
-
Yeni forum hay�rl� olsun.
Te�ekk�r ederiz..birlikte �ok daha iyi olacak...
-
Siteye ve foruma kat�lal� fazla bir zaman olmad� ama fark�n� hissettiren bir payla��m ortam�. Baz� sitelerdeki gibi illegal durumlar s�z konusu de�il bu da bilgisayarlar�m�z�n g�venli�ini olumlu derecede etkiliyor. �htiyac�m�z olan programlar� bulabilece�imiz biraz da �ans�m�z�n olmas�yla beraber lisansl� programlar kullanmam�za olanak sa�layan faydal� bir site. Tebrik ederim.
-
Siteye ve foruma kat�lal� fazla bir zaman olmad� ama fark�n� hissettiren bir payla��m ortam�. Baz� sitelerdeki gibi illegal durumlar s�z konusu de�il bu da bilgisayarlar�m�z�n g�venli�ini olumlu derecede etkiliyor. �htiyac�m�z olan programlar� bulabilece�imiz biraz da �ans�m�z�n olmas�yla beraber lisansl� programlar kullanmam�za olanak sa�layan faydal� bir site. Tebrik ederim.
�ok te�ekk�r ederiz. Slogan�m�za uygun ilerliyoruz. T�m Programlar�n�z Lisansl� Olsun!! Sizlerinde deste�i ile daha kaliteli programlar sunaca��z..Bizlerden ayr�lmay�n...
-
Ben program hastas�y�m �zellikle bak�m onar�m program� bir zamanlar �ok kullanmak istedi�im programlardan �imdi hangisini kullansam diye se�emiyorum crack filan yasal olmayan programlar kullanmamaya �al��t�m kul hakk� oluyor insanlar�n eme�i var orda ama yasalprogram sayesinde Elhamdulillah �ok iyi durumday�z..
-
Ben program hastas�y�m �zellikle bak�m onar�m program� bir zamanlar �ok kullanmak istedi�im programlardan �imdi hangisini kullansam diye se�emiyorum crack filan yasal olmayan programlar kullanmamaya �al��t�m kul hakk� oluyor insanlar�n eme�i var orda ama yasalprogram sayesinde Elhamdulillah �ok iyi durumday�z..
Selam..
Size kat�l�yorum ,,siteyi kurma sebebimizde buydu zaten,t�m d�nyada lisansl� temiz programlar �cretsiz kullan�l�rken bizim �lkemizde crackl� programlar kullan�l�yordu.
�imdi herkes g�r�yor hemen hemen her program�n �cretsiz bir alternatifi var art� kampanyalar�,yasalprograma destekleriniz artt�k�a hemen hemen t�m programlar� buradan da��tma olana�� bulaca��z...te�ekk�rler.
-
ben bu sitenin bir eksi�ini yanl���n� g�rmedim.aksine faydas�n� g�rd�m.mesela d�zenlenen kampanyalarla bir �ok iyi programdan yararlanmam�za vesile oldu.daha ne olsun.HEP DESTEK TAM DESTEK:=))))
-
Siteyi �ok be�eniyorum, �u an i�in benim g�z�mde hi�bir eksi�i yok. Ama sanki forum biraz cans�z gibi. �leri zamanlarda bu forumda �ok g�zel ortamlar olu�aca��n� d���n�yorum =)
-
Siteyi �ok be�eniyorum, �u an i�in benim g�z�mde hi�bir eksi�i yok. Ama sanki forum biraz cans�z gibi. �leri zamanlarda bu forumda �ok g�zel ortamlar olu�aca��n� d���n�yorum =)
Sizinde yard�mlar�n�z ile neden olmas�n :)
-
Hay�rl� olsun.Biraz ge� oldu ama kusura bakmay�n , yeni �ye oldum malumunuz.Number_One
Arkada��n'da bahsetti�i gibi farum baya�� durgun.Biraz hareket katmak laz�m.Nas�l bilemiyorum ama bir yolunu bulmak laz�m.Umar�m bulunur...
Selamlar
-
Hay�rl� olsun.Biraz ge� oldu ama kusura bakmay�n , yeni �ye oldum malumunuz.Number_One
Arkada��n'da bahsetti�i gibi farum baya�� durgun.Biraz hareket katmak laz�m.Nas�l bilemiyorum ama bir yolunu bulmak laz�m.Umar�m bulunur...
Selamlar
Te�ekk�rler aram�za ho�geldiniz... :)
-
Selim arkada��m�z�n dedi�i gibi sitenin forumunun �ok fazla aktif olmamas� sadece program kampanyalar�n� duyurmak i�in kullanmam�zdan kaynaklan�yor.��nk� sitenin amac� buna y�nelik ad�ndan da anla��laca�� gibi.Asl�nda Legallim arkada��m�z sosyal olay ve konulardan g�zel payla��mlar yap�yor biz de bunlar� �o�altabilirsek bilgi payla��m�m�z artm�� olur.
Ancak �unu da s�ylemeliyim ki Program kampanyalar�n� duyurma konusunda site hemen her g�n �ok aktif durumda ��nk� g�nde bir ka� program Kampanyas� yap�l�yor ve bunlarda hemen burada duyuruluyor a��klamalar� ile birlikte ��nk� yabanc� sitelerde kampanya bilgileri farkl� dilde oluyor. Burada hem t�rk�e hem de sadece bir yerde.S�k�nt�m�z oldu�unda da saolsunlar cevaplar�m�z� veriyorlar.
Ele�tiri: Bir de Sitenin anasayfas� hakk�nda bir ele�tirim olacak belki yanl�� olabilir ama g�r���m� dile getirmek istedim. http://Yasalprogram.com (http://Yasalprogram.com) un yeni sayfas� bence �ok karma��k olmu� eski d�zeni daha da iyi duruyordu.
-
Ele�tiri: Bir de Sitenin anasayfas� hakk�nda bir ele�tirim olacak belki yanl�� olabilir ama g�r���m� dile getirmek istedim. [url]http://Yasalprogram.com[/url] ([url]http://Yasalprogram.com[/url]) un yeni sayfas� bence �ok karma��k olmu� eski d�zeni daha da iyi duruyordu.
Tabii zevkler ve renkler tart���lmaz.. :) Ancak bence sitemiz daha bir ho� duruyor.. Tabii ilk ba�ta biraz de�i�ik gelebilir ama zamanla al���lacakt�r.. Asl�nda eski d�zenine g�re �okta fazla bir kar���kl�k yok.. Yinede be�enmedi�iniz veya eksik kalm�� taraflar�n�n oldu�unu d���n�yorsan�z a��k�a yaz�n.. Ele�tiriler olmadan en iyiye ula��lmaz.. ;)
-
Ele�tiri: Bir de Sitenin anasayfas� hakk�nda bir ele�tirim olacak belki yanl�� olabilir ama g�r���m� dile getirmek istedim. [url]http://Yasalprogram.com[/url] ([url]http://Yasalprogram.com[/url]) un yeni sayfas� bence �ok karma��k olmu� eski d�zeni daha da iyi duruyordu.
Tabii zevkler ve renkler tart���lmaz.. :) Ancak bence sitemiz daha bir ho� duruyor.. Tabii ilk ba�ta biraz de�i�ik gelebilir ama zamanla al���lacakt�r.. Asl�nda eski d�zenine g�re �okta fazla bir kar���kl�k yok.. Yinede be�enmedi�iniz veya eksik kalm�� taraflar�n�n oldu�unu d���n�yorsan�z a��k�a yaz�n.. Ele�tiriler olmadan en iyiye ula��lmaz.. ;)
G�r��ler i�in �ncelikle te�ekk�r ederiz,,,�imdiye kadar yerli ve yabanc� �yelerimizden eski halinin �ok karma��k oldu�una dair bilgiler geldi elimize bizde bu sebeple bir d�zenlemeye gittik ve ayr�ca teknik olarak iyile�tirmeler yap�ld�.Yinede eksik gedik bir �eyler mutlaka kalm��t�r ,bu s�re�te kafan�za tak�lan her t�rl� �neri ve ele�tirileri birlikte burada de�erlendirebiliriz.
-
Bende ak�am g�rd�m siteyi. 2-3 g�nd�r �ehir d���ndayd�m. G�zel olmu� anasayfa g�z� yormuyor. Son programlar�n oldu�u liste kald�r�lm��. Kampanya haberlerinden a�a��ya do�ru inildi�inde son programlar g�r�n�yor ama yinede o kald�r�lmasa iyi olurdu.
Son 5 �cretsiz program�, son 5 s�n�rl� olmayan kampanyal� programlar� ve son 5 �ekili�le verilen program� grup halinde tabloda g�steren bir b�l�m olsa biraz da farkl� olur.
Son olarak s�n�rl� verilen lisanslar�n �ekili�lerine kat�lma hakk� elde edebilmek i�in konunun alt�na yap�lan yorumlar� ki�iye farkl� bir renkte g�r�nmesi yada daha belirginle�tirilmesi ki�inin kendi yorumunu g�rerek birden fazla yorum yapmas�n�n �n�ne ge�mesini ve acaba yorum yapt�mm� diye kendi yorumunu aramas�n�n �n�ne ge�ecektir. Bundan �nceki tasar�mda yazd���m yorumu daha kolay g�r�yordum. �imdi biraz daha fazla dikkat istiyor.
-
Evet zevkler ve renkler tart���lmaz o y�zden farkl� bakm�� olabilirim.Benim i�in �nemli olan sitenin i�eri�i ve amac�...A��klama da g�rsellik a��s�ndan de�erlendirme yapt�m.Emekleriniz i�in te�ekk�r ediyorum.
-
Yeni Y�z�n�z Hay�rl� Olsun
Daha �nceki de�i�ikli�i be�enmemi� ve ele�tirmi�tim ancak bu de�i�iklik g�zel olmu�. sitemizin giderek daha profesyonel olmas� sevindirici :)
Elinize eme�inize sa�l�k
-
Bende ak�am g�rd�m siteyi. 2-3 g�nd�r �ehir d���ndayd�m. G�zel olmu� anasayfa g�z� yormuyor. Son programlar�n oldu�u liste kald�r�lm��. Kampanya haberlerinden a�a��ya do�ru inildi�inde son programlar g�r�n�yor ama yinede o kald�r�lmasa iyi olurdu.
Son 5 �cretsiz program�, son 5 s�n�rl� olmayan kampanyal� programlar� ve son 5 �ekili�le verilen program� grup halinde tabloda g�steren bir b�l�m olsa biraz da farkl� olur.
Son olarak s�n�rl� verilen lisanslar�n �ekili�lerine kat�lma hakk� elde edebilmek i�in konunun alt�na yap�lan yorumlar� ki�iye farkl� bir renkte g�r�nmesi yada daha belirginle�tirilmesi ki�inin kendi yorumunu g�rerek birden fazla yorum yapmas�n�n �n�ne ge�mesini ve acaba yorum yapt�mm� diye kendi yorumunu aramas�n�n �n�ne ge�ecektir. Bundan �nceki tasar�mda yazd���m yorumu daha kolay g�r�yordum. �imdi biraz daha fazla dikkat istiyor.
�stekleriniz do�rultusunda d�zenlemeler yapaca��z. Destekleriniz i�in te�ekk�r ederiz.
-
Bende te�ekk�r ederim dikkate ald���n�z i�in.
-
Benim bir ricam olacak.Portal b�l�m�nde'ki Devam� ve Cevapla yaz�lar�n�n renklerini daha belirgin renk yaparsak san�r�m daha rahat g�r�necek.
Selamlar
-
Benim bir ricam olacak.Portal b�l�m�nde'ki Devam� ve Cevapla yaz�lar�n�n renklerini daha belirgin renk yaparsak san�r�m daha rahat g�r�necek.
Selamlar
Tabi. Tekrar D�zenleyece�iz. Te�ekk�rler
-
Benim �nerim k�sa olacak.Ben bir opera taray�c� kullan�c�s�y�m.Yasal Program.com sitesinde baz� yerlerde opera ile ilgili uyumsuzluklar var.En �ok sorun ya�ad���m yer ise �ifre ve kul.ad� girme kutucuklar�.Bu alana giri� yap�lam�yor yani herhangi bir �ekilde t�klama dahi yap�lam�yor.�lgilenirseniz sevinirim.Te�ekk�rler.
-
Benim �nerim k�sa olacak.Ben bir opera taray�c� kullan�c�s�y�m.Yasal Program.com sitesinde baz� yerlerde opera ile ilgili uyumsuzluklar var.En �ok sorun ya�ad���m yer ise �ifre ve kul.ad� girme kutucuklar�.Bu alana giri� yap�lam�yor yani herhangi bir �ekilde t�klama dahi yap�lam�yor.�lgilenirseniz sevinirim.Te�ekk�rler.
Tabi ilgilenelim. Forum b�l�m�m�ze mi? Sitemize mi?
-
Sitede sorun var.Te�ekk�rler.
-
Sitede sorun var.Te�ekk�rler.
Biz giri� b�l�m�n� tekrar d�zenleyene kadar sitemize BURADAN (http://www.yasalprogram.com/wp-login.php) giri� yapabilirsiniz.
-
Sn. Yasal Program ekibi,
Benim bir �nerim olacak.M�mk�nse Siteye giri� yapt���m�zda kendi profilimiz i�inde Siteden kazand���m�z program seriallerini saklayabilirmiyiz? �rnek olarak Ashampoo sitesini g�sterebilirim.Ger�i onlar kendi programlar�n�nkini sakl�yorlar.Konuyuda hortlatm�� olduk.Ba�ar�lar�n�z�n devam�n� dilerim.
-
Sn. Yasal Program ekibi,
Benim bir �nerim olacak.M�mk�nse Siteye giri� yapt���m�zda kendi profilimiz i�inde Siteden kazand���m�z program seriallerini saklayabilirmiyiz? �rnek olarak Ashampoo sitesini g�sterebilirim.Ger�i onlar kendi programlar�n�nkini sakl�yorlar.Konuyuda hortlatm�� olduk.Ba�ar�lar�n�z�n devam�n� dilerim.
G�zel fikir, olabilir. �zerinde �al��al�m.
Te�ekk�rler