Yasal Program Forum
Genel B�l�m => Forum B�l�m� G�r�� ve �nerileriniz => Konuyu ba�latan: adm - A�ustos 06, 2011, 05:37:48 �S
-
De�erli �yelerimiz forum i�in olumlu olumsuz ele�tiriler,g�rd���n�z eksiklikler,g�rmek istedi�iniz yenilikleri bizlere yazman�z� rica ediyoruz,olumlu olumsuz fikirlerinizi bizimle hi� �ekinmeden payla�abilirsiniz bu arada ben bu yeni forumda sizlerle birlikte �al��mak isterim diyen �yelerimizide de�erlendirece�iz
Yasal program
-
Foruma yaz�/konu ekledi�imiz ( ad� nedir tam bilmiyorum.�u anda bu postu yazd���m bu alan) yaz� giri� b�l�m�n� daha kullan��l� bir s�r�me y�kseltirseniz sevinirim. �ahsen ben konu eklerken zorluk �ekiyorum. �rne�in bir resim veya ba�lant� eklemek istedi�im de iki kod aras�na yazmak vb. i�ler zor oluyor. Daha kolayca ekleme yapabilece�imiz bir �ekilde geli�tirirseniz sevinirim.
-
Foruma yaz�/konu ekledi�imiz ( ad� nedir tam bilmiyorum.�u anda bu postu yazd���m bu alan) yaz� giri� b�l�m�n� daha kullan��l� bir s�r�me y�kseltirseniz sevinirim. �ahsen ben konu eklerken zorluk �ekiyorum. �rne�in bir resim veya ba�lant� eklemek istedi�im de iki kod aras�na yazmak vb. i�ler zor oluyor. Daha kolayca ekleme yapabilece�imiz bir �ekilde geli�tirirseniz sevinirim.
Merhaba,
Forum b�l�m�m�zde SMF nin en son s�r�m� kullan�lmaktad�r. Kodlar ile u�ra��lmamas� i�in �stte bulunan tu�lar� kullanabilirsiniz. �rne�in resim eklemek i�in sol s�tte bulunan "�er�eve" tu�unu, link eklemek i�in hemen yan�ndaki "d�nya" tu�unu kullanabilirsiniz. Bu tu�lar ile sistem kodlar� otomatik eklemektedir. Bu kodlar� g�rmemek i�in ise en sa�da bulunan "k�rm�z� parantezler i�indeki ok" tu�unu kullanabilirsiniz.
Yazd���n�z bir konuya ba�ka bir siteden resim eklemek i�in; o sitede resme sa�kilik yap�p kopyala diyebilir, sitemizde yaz�n�z� yazarken istedi�iniz yere yap��t�rabilirsiniz.
Yinede zorland���n�z bir b�l�m var ise d�zeltmeye �al��abiliriz.
Te�ekk�rler
-
Merhabalar. �ncelikle de�erli payla��mlar�n�z i�in te�ekk�r ederim. Ben biraz radikal bir de�i�iklik isteyece�im. Bence smf forum sistemi g�ze hitap etmeyen, pek tercih edilmeyen ve kullan�m� zor bir sistem. �mkan varsa �cretsiz ve daha iyi bir script olan mybb'ye ge�i� yapabilir miyiz?
-
Merhabalar. �ncelikle de�erli payla��mlar�n�z i�in te�ekk�r ederim. Ben biraz radikal bir de�i�iklik isteyece�im. Bence smf forum sistemi g�ze hitap etmeyen, pek tercih edilmeyen ve kullan�m� zor bir sistem. �mkan varsa �cretsiz ve daha iyi bir script olan mybb'ye ge�i� yapabilir miyiz?
�nerin i�in te�ekk�r ediyorum albaywolf.
Ben ��yle bir konuya de�inmek istiyorum.Bu sitenin �yesi �ok arkada��m�z kampanya haberlerini g�ncel takip etmektedir.Kampanya haberlerini,Teknoloji haberlerini,Be�endi�iniz �cretsiz programlar� v.b. forumu aktif kullanarak payla��rsan�z Site y�netimi sizin i�in istedi�iniz kampanyalar� daha rahat yapabilir.Ayr�ca di�er arkada�lar�m�z da yararlanm�� olacakt�r.Ben b�yle d���n�yorum.
Sitede payla��m yapan arkada�lar�m�z �o�al�yor.Bu �ok g�zel bir durum.
Bence Firmalarla anla��l�p Program�n dilini T�rk�e yapacak yada kullan�m� hakk�nda g�rsel a��klama sunumu yapacak arkada�lara Program�n Lisans�n�n �cretsiz verilmesi g�zel olur.Burada maksat Lisans de�il o program�n kullan�m�n� bilmeyen arkada�lar ��renmi� oluyor.Bu sorunu bazen ya��yoruz.T�rk�e olursa da kullan�m� zaten kolayla��yor.
Mesela PowerArchiver Firmas� program�n�n dilini Kendi diline �evirecek arkada�a Lisans verecektir.San�r�m 5 Lisanst�.Tam hat�rlam�yorum.Program Firmas�n�n Facebook sayfas�nda gerekli a��klama mevcut.
�nemli Olan Site Y�netimine de gerekli bo� zaman� vermektir.