G�nderen Konu: Forumda �ye'ler aras�nda s�cak bir ortam olu�turmak...  (Okunma say�s� 455 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
  • �leti: 359
    • Profili Görüntüle
    • Awards

Forumda �ye'ler aras�nda s�cak bir ortam olu�mas� amac� ile Destek Ekibi'ne, Yasal Program forum �yeleri'nin belirleyece�i (forum �yeleri aras�ndan, forumda aktif olan ve bu g�revi kald�rabilecek) �ye veya �ye'ler al�nmal� d���ncesindeyim...

Sizce;

Destek Ekibi'ne, Yasal Program forum �ye'lerinin belirleyece�i yeni arkada�lar al�nmal� m�?

Delicious

Çevrimdýþý Legalim

• Yaz�l�m Edit�r�
  • Administrator
  • �leti: 3387
  • G�� �nsan�n Ruhundad�r, Kaslar�nda De�il!..
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: Forumda �ye'ler aras�nda s�cak bir ortam olu�turmak...
« Yan�tla #1 : Temmuz 11, 2014, 03:03:33 �S »
Bence al�nmal�..  :)

Ne kadar birbirimize destek olur, payla��mlarda bulunur ve b�y�rsek daha �ok ki�iye ula�abiliriz.. Daha fazla insana ula�mam�z demek, daha b�y�k firmalar taraf�ndan tan�nmam�z ve b�ylece daha fazla takip�imizin yasal programlar kullanmas� demek..

Korsan yaz�l�m kullan�m oranlar�n�n d��mesinde daha fazla katk�m�z olur. 

�cretsiz ve en az �cretli yaz�l�mlar kadar etkili bir �ok farkl� yaz�l�m� herkesin tan�mas�n� ve kullanmas�n� sa�layabiliriz.

Site kurucular� taraf�ndan; edit�rlerimizin kazan� sa�lamas�n� organize edebiliriz.

Neden olmas�n.. Birlikte her �ey m�mk�nd�r...

Snow dostum, g�zel bir konu a�m��s�n ancak sen bir �ye ad� belirtmemi�sin..  ;) Destek Ekibimiz'de olmas�n� istedi�in bir �yemiz varsa ad�n� belirtmeni isterim...
« Son D�zenleme: Temmuz 11, 2014, 06:05:18 �S G�nderen: Admin »
Linkleri g�rebilmek i�in Kay�t Olun yada Giri� Yap�n

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #2 : Temmuz 11, 2014, 03:56:49 �S »
Te�ekk�rler dostum;

Yasal Program Forum �yeleri birbirinden de�erli insanlar ve bu konuda aralar�nda se�im yapmak zor...

Forumda g�zlemledi�im kadar� ile benim dikkatimi �eken isimler;

MSerif  Nedeni konulara yakla��m� ve payla��m�...  (Baz� konularda al�nt� yaparak kendi d���ncelerini belirtmesi...)

dr.dynamite  Nedeni konulara �aka ile kar���k cevap vermesi ve payla��m�...  (Her �aka'n�n alt�nda bir ger�ek pay� vard�r ve ger�ekleri �aka ile beraber kimseyi k�rmadan anlatabilmek beceri ister.)

Ben dikkatimi �eken isimleri belirttim, sonu�ta bu konuda son se�im kendilerine aittir.

Çevrimdýþý Admin

• Yasal Program
  • Administrator
  • �leti: 561
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #3 : Temmuz 11, 2014, 06:01:25 �S »
G�zel bir payla��m, te�ekk�rler. �n�allah ileri ki zamanlarda �ok daha fazla ki�iye sesimizi duyurabilir, �ok daha fazla ki�inin yasal yollar ile program kullanmas�n� sa�layabiliriz.

Konuyu sabitledim
Sizinde Bilgisayar�n�zdaki T�m Programlar Lisansl� Olsun!!

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #4 : Temmuz 12, 2014, 01:13:04 �S »
Te�ekk�rler.

Yasal Program Forum �yeleri'nin belirleyece�i (forum �yeleri aras�ndan, forumda aktif olan ve bu g�revi kald�rabilecek) �ye veya �ye'ler al�nmal� kelimesini, konu hakk�nda olu�abilecek  yanl�� anlamalar� �nlemek amac� ile a�mak isterim.

Yasal Program Forum �yeleri olarak destek ekibine uygun g�rd���n�z isim veya isimleri konu alt�nda payla�man�z ya da �nerilen isim veya isimler ve konu hakk�nda g�r��lerinizi bizim ile payla�man�z amac� ile belirttim.

Ba�ka bir deyi�le; konu Snow olarak sadece benim �nerdi�im isimler i�in de�il, siz Yasal Program Forum �yelerinin �nerece�i isimlere ve d���ncelere de a��kt�r.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • �leti: 4352
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #5 : Temmuz 12, 2014, 03:06:33 �S »

Te�ekk�rler... Kadromuz k���k ama �ok �zverili ve uyumlu �al���yoruz, eminim yeni arkada�lar�n verece�i destek ile �ok b�y�k kampanyalar d�zenleyebiliriz. Aram�za kat�lmak isteyenler var ama acaba ben yapabilirmiyim  diye �ekiniyorlar diye d���n�yorum, b�yle d���nen arkada�lar merak etti�i konular� �zelden yaz�p bilgi alabilirler ve daha sonra isterlerse aram�za kat�labilirler.

Çevrimdýþý MSerif

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 18
    • Profili Görüntüle
    • Facebook
    • Awards
« Yan�tla #6 : Temmuz 12, 2014, 07:34:56 �S »
Nazik �a�r�n�z i�in te�ekk�r ederim. Ancak buna zaman ay�ramam. Arada s�rada konu a�mak veya birka� ileti g�ndermekle de "destek" i�levinin yerine getirilmeyece�i a��k. Gene de bu konuda �neri sunabilirim.

Tak�ma yeni ki�iler katmak i�leyi�i g��lendirecek, tan�nmay� artt�racakt�r. Ancak buras� -ana amac�- yasal yaz�l�m� �zendirmek olan; yal�n yap�s�yla, �zg�n i�eri�iyle, az ancak �o�unlukla gerekli yorumlar� i�inde bar�nd�ran bir yer. �zetle d�zeyli bir �izgisi var. Dolay�s�yla tak�ma yeni kat�lacak ki�iler -birinci ko�ul olarak- bu �izgiyi bozmayacak ki�iler olmal�, sonra sa�layabilece�i katk�lar g�z �n�ne al�nmal�d�r.

Sayg� ve sevgilerimle...
Mill� egemenlik �yle bir nurdur ki, onun kar��s�nda zincirler erir, ta� ve tahtlar yanar, yok olur. Milletlerin esareti �zerine kurulmu� m�esseseler, her tarafta y�k�lmaya mahk�mdurlar.

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #7 : Temmuz 12, 2014, 08:10:18 �S »
Nazik �a�r�n�z i�in te�ekk�r ederim. Ancak buna zaman ay�ramam. Arada s�rada konu a�mak veya birka� ileti g�ndermekle de "destek" i�levinin yerine getirilmeyece�i a��k. Gene de bu konuda �neri sunabilirim.

Tak�ma yeni ki�iler katmak i�leyi�i g��lendirecek, tan�nmay� artt�racakt�r. Ancak buras� -ana amac�- yasal yaz�l�m� �zendirmek olan; yal�n yap�s�yla, �zg�n i�eri�iyle, az ancak �o�unlukla gerekli yorumlar� i�inde bar�nd�ran bir yer. �zetle d�zeyli bir �izgisi var. Dolay�s�yla tak�ma yeni kat�lacak ki�iler -birinci ko�ul olarak- bu �izgiyi bozmayacak ki�iler olmal�, sonra sa�layabilece�i katk�lar g�z �n�ne al�nmal�d�r.

Sayg� ve sevgilerimle...

Alm�� oldu�unuz karar olumsuz olsa da ben size te�ekk�r ederim.  Samimiyetle belirtmek isterim ki Yasal Program ekibi'nde bulunmay� hak ediyorsunuz.

Sayg�lar�mla... 

Çevrimdýþý eTasci

• �ye
  • **
  • �leti: 194
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #8 : Temmuz 12, 2014, 08:30:00 �S »

Sayg� ve sevgilerimle...

Sitede g�rev almay� �st�n ba�ar� g�renlere �st� kapal�da olsa g�zel cevap vermi�siniz (tnks)

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #9 : Temmuz 12, 2014, 09:20:09 �S »

Sitede g�rev almay� �st�n ba�ar� g�renlere �st� kapal�da olsa g�zel cevap vermi�siniz (tnks)

A�m�� oldu�um konunun amac�n�n ne oldu�unu maalesef anlamad���n�z� g�rmekteyim. Konu'nun amac� �ye'ler aras�ndaki arkada�l��� ve dostlu�u artt�rmak.

S�zlerinize d�necek olursak; sitede g�rev almay� �st�n ba�ar� olarak g�ren �ye'lerin olaca��n� d���nm�yorum.

Ekibe al�nan ya da ekip'te olan hatta ekip'te olmayan �ye veya �yeler elinden geldi�ince site'ye katk�'da bulunuyor ise bence onlar i�in b�y�k ba�ar�d�r.

Site i�in b�t�n �ye'leri de�erlidir d���nceleri olumlu olsa da olmasa da...

Sayg�lar�mla...

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #10 : Temmuz 17, 2014, 07:33:50 �S »
Sy. eTasci;

Yorumunuz (Sitede g�rev almay� �st�n ba�ar� g�renlere �st� kapal�da olsa g�zel cevap vermi�siniz) hakk�nda yukar�da d���ncemi aktarm��t�m ama yorumunuzu genel anlamda kulland���n�z� farzederek d���ncemi aktarmaya devam etmek istiyorum. �st�n ba�ar� (Bir insan'�n di�er insanlar'dan seviye bak�m�ndan ileride olmas�)... Destek ekibinde olarak ben samimiyetle belirtmek isterim ki ekibe kat�lmay� �st�n ba�ar� olarak g�rmedim ve g�remem (�nsan olarak herkese sayg� duydu�um i�in)... Yasal Program ailesi'ne kat�lacak arkada�lar�n da ayn� d���nce i�inde olaca��n� d���n�yorum.

Buras� kampanyalar�n, kampanyalar hakk�nda sorular�n & ��z�mlerin ve d���ncelerin payla��ld��� sayg�n bir site... Asl�nda forum hakk�nda bilgilendirme yapmama gerek yok siz zaten biliyorsunuz...

Zaten forum kelimesinin anlam� budur karde�lik ve dostluk ortam� ne a�� ki biz bunu bile yapam�yoruz buraya kavga etmeye geliyoruz buralar kavga yeri de�il illede kar��m�zdakini g�rmemiz gerekmez yazd���m�z yaz�lar ki�inin zaten analizini veriyor. Birbirimizle yar��arak de�il sevgiyi payla�al�m.

Sonu� olarak; Yasal Program ailesine kat�lmak isteyen arkada�lar, konu veya konular �zerinde payla��lan olumsuz d���nceler sizi etkilemesin. Ekibe kat�ld���m ilk g�nden beri hi�bir bask� g�rmedim b�rak�n bask� g�rmeyi tam tersine destek g�rd�m ve kar��l�kl� anlay�� ile destek g�rmeye devam ediyorum. Yasal Program ailesine kat�lma konusunda karars�z olan arkada�lar, Say�n adm'nin yorumunu dikkate alman�z� �neririm...   

Aram�za kat�lmak isteyenler var ama acaba ben yapabilirmiyim  diye �ekiniyorlar diye d���n�yorum, b�yle d���nen arkada�lar merak etti�i konular� �zelden yaz�p bilgi alabilirler ve daha sonra isterlerse aram�za kat�labilirler.
« Son D�zenleme: Temmuz 17, 2014, 07:40:33 �S G�nderen: Snow »