G�nderen Konu: Forum b�l�m�nde, eski ve yeni fark� ???  (Okunma say�s� 491 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
  • �leti: 266
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Forum b�l�m�nde, eski ve yeni fark� ???
« : May�s 23, 2014, 11:37:32 �� »

ayturk arkada��m�z�n;

Zira burada g�zel arkada�l�klara �ahit oldum. Hele ilk zamanlar ortam �ok daha s�cakt�.

yorumu eskiye olan d���ncesini dile getirmekte. Di�er eski �yeler de bu yoruma sessiz kalarak ayn� d���ncede olduklar�n� onayl�yor gibi.

O zaman bu sorular� b�t�n �yelere y�neltmek isterim;

Forumda ilk zamanlar ya�anan ortam ile �imdi ya�anan ortam aras�ndaki fark nedir?

Eski �yeler olarak yapaca��n�z yorumlar, payla��mlar veya sohbet ortam�yla yeni �yeleri foruma �ekerek g�zel arkada�l�klar ve s�cak ortam yeniden olu�turulamaz m�?

Delicious

Çevrimdýþý Legalim

• Yaz�l�m Edit�r�
  • Administrator
  • �leti: 3262
  • G�� �nsan�n Ruhundad�r, Kaslar�nda De�il!..
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: Forum b�l�m�nde, eski ve yeni fark� ???
« Yan�tla #1 : May�s 23, 2014, 02:21:35 �S »
Ben Ayt�rk'e kat�lm�yorum..

Kendisi bu �ekilde hissedebilir ama bana g�re eskiden forumumuz nas�lsa yine ayn� �ekilde.. Hatta bence daha da iyiye gidiyor..

Foruma sadece 2 ki�i art�k u�ram�yor.. Kendi istekleriyle ve bir neden belirtmeden forumdan ayr�ld�lar.. Hala �yelikleri duruyor ama giri� yapt�klar�n� ve bir payla��mda bulunduklar�n� g�rmedim. Bu ki�ilere de kap�m�z her zaman a��kt�r... Belki bir g�n geri d�nerler...

Bunun haricinde de�i�en bir �ey bana g�re yok.. �yelerimiz ayn� �ye ve payla��mlarda genelde ayn�...

Ama tabii daha da s�cak bir forum olu�turmam�z gerekti�ine kat�l�yorum...     
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

Çevrimdýþý eTasci

• �ye
  • **
  • �leti: 194
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #2 : May�s 23, 2014, 02:59:49 �S »

Kendisi bu �ekilde hissedebilir ama bana g�re eskiden forumumuz nas�lsa yine ayn� �ekilde.. Hatta bence daha da iyiye gidiyor..

Foruma sadece 2 ki�i art�k u�ram�yor.. Kendi istekleriyle ve bir neden belirtmeden forumdan ayr�ld�lar.. Hala �yelikleri duruyor ama giri� yapt�klar�n� ve bir payla��mda bulunduklar�n� g�rmedim. Bu ki�ilere de kap�m�z her zaman a��kt�r... Belki bir g�n geri d�nerler...

Bunun haricinde de�i�en bir �ey bana g�re yok.. �yelerimiz ayn� �ye ve payla��mlarda genelde ayn�...

Kat�l�yorum senin kimin aktif olup olmad���n� g�rme �ans�n var kontrol panelinden takip edilebiliyor .

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #3 : May�s 23, 2014, 04:11:48 �S »

S�cak ortam d���ncenize kat�l�yorum ancak �yeler forumda a��lan konulara kar�� pasif kalabiliyorlar.

« Son D�zenleme: May�s 23, 2014, 04:13:40 �S G�nderen: Snow »

Çevrimdýþý eTasci

• �ye
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #4 : May�s 23, 2014, 04:25:37 �S »
Snow sebebini ben ��zemedim  sence sebebe bi ne olabilir madem sitede bu kadar �ye neden �ekimser  kal�yorlar?

Sitede eksik olan nedir acaba hi� kimse bir �ey yazmak istemiyor bak�p ge�iyorlar  �ye say�s�na bak�l�rsa en az�ndan her g�n yaz��ma olmas� laz�m  ben sebebini anlamad�m anlayan varsa bir zahmet a��klarsa  bende ��renmi� olurum.

Bu insanlar� bu siteden uzak tutan nedir  ne den yaz��ma olmuyor.
« Son D�zenleme: May�s 23, 2014, 04:34:20 �S G�nderen: eTasci »

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #5 : May�s 23, 2014, 04:38:37 �S »
Snow sebebini ben ��zemedim  sence sebebe bi ne olabilir madem sitede bu kadar �ye neden �ekimser  kal�yorlar?

Ger�ekten ben de anlamakta g��l�k �ekiyorum. Bu konuya bile yorum yapan isimler ayn�, san�r�m a��lan konular �yelere �ekici gelmiyor. Sadece yaz�l�m kampanyalar�n� takip etmek istiyorlar d���ncesindeyim.

Çevrimdýþý dr.dynamite

• �ye
  • **
  • �leti: 123
  • Ki�isel neyim kald� ki bir iletim olsun.
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #6 : May�s 23, 2014, 05:14:53 �S »
tabi toplumdan gelen bask�c� bir zihniyet hakim de�il desem yalan olur 
Her Zaman Fair-Play

Çevrimdýþý Legalim

• Yaz�l�m Edit�r�
  • Administrator
  • �leti: 3262
  • G�� �nsan�n Ruhundad�r, Kaslar�nda De�il!..
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #7 : May�s 23, 2014, 05:28:12 �S »

"Bask�c� zihniyet" derken kastetti�iniz nedir?..  Forumda herhangi bir d���nce kimseye zorla empoze edilmemektedir..

Herkes d���ncesinde h�rd�r.. Ancak baz� konular forum kurallar� a��s�ndan do�ru olmad��� i�in tart��maya a��lamaz, siyaset yap�lamaz...

Herkes taraf�ndan �nem verilen de�erler, ki�iler ve tarihi olaylar farkl� y�nlere �ekilerek forum kurallar� �i�nenemez...

Bunun haricinde forum kurallar�na uyarak her t�r i�eri�i ve konuyu tart��abilir ve payla�abiliriz...   

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #8 : May�s 23, 2014, 06:10:39 �S »

dr.dynamite yorumun her y�ne �ekilebilecek hassas bir yorum. Daha a��klay�c� bir yorum yazman daha iyi olurdu.

(tnks)
« Son D�zenleme: May�s 23, 2014, 06:13:11 �S G�nderen: Snow »

Çevrimdýþý eTasci

• �ye
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #9 : May�s 23, 2014, 06:48:24 �S »
Y�llard�r bir �ok forum sitelerine �yeli�im var bu sitelerin i�inde sosyal payla��m olan  veya forum �zelli�i olanlar mevcut bu g�rd���m sitelerin bir �o�unda  sitelerin aktif olmas�n�n yegane sebebi kar��l�kl�  bilgi payla��m�n olmas�.

E�er bir sitede kar��l�kl� veri al��veri�i olmuyorsa bu silinmeye mahkum olmu�tur.

�rnek vereyim siteye program y�klemek veya her hangi bir yerden bilgi transferi yapmak o sitenin iyi oldu�u anlam�na gelmez ki�iler bire bir sorunlar�n�n ilgilenilmesini isterler e�er bir sorun varsa bu sorun her �ey olabilir teknik veya sosyal i�erikli bununla ilgilenecek alt yap� o sitede yoksa o site  unutulmaya mahkum olur.

Bir �rnek vereyim benim teknik veya sosyal i�erikli bir sorunum var bu sorunu dile getirdi�imde e�er o siteden yard�m alam�yorsam bir daha o siteye u�ramam ��nk� sorunumla ilgilenilmedi.

Di�er sitelerde alakal� meseleyle yakinen alakadar olan bir �ok ki�iler var bu ki�iler kesinlikle makam mevki g�zetmeksizin yard�ma ko�uyorlar. Yoksa program temin edilecek �ok site var.

Çevrimdýþý eTasci

• �ye
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #10 : May�s 23, 2014, 06:55:07 �S »

L�tfen yazd���n�z ele�tiriyi �ekinmeden  ac�k�a yaz�n ki  konu m�nazara a��ls�n nerede t�kan�kl�k var bilinsin yoksa bu �ekilde �st� kapal�  nereye �eksen kabilinde yaz� yazman�n kimseye faydas� olmaz.

Çevrimdýþý ismail

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 33
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #11 : May�s 23, 2014, 10:37:54 �S »
yanl�� anlamay�n ama buras� genel olarak yasal programlar�n da��t�m�n�n yap�lm�� oldu�u daha a��k�as� bizi illegal olan programlardan kurtarmay� ama� edinmi� bir site genel olarak ba�ar�l� oldu�unuz d���ncesindeyim ��nk� ben bu foruma ba�lamadan �nce chip dergisini takip ederdim g�nl�k bir program buldu�um i�in  sonralar� buray� ke�fettim ama o s�ralar �ogumuzun kulland��� gibi bende neroyu  veya i�imize yarayan programlar� illegal kullanmaktayd�m taki chip dergisinde ashampoo �r�nleriyle kar��la�ana kadar bu sadece nero i�in ge�erli de�il tabiki ama chip dergisindekiler ayn� g�n kurulmal�yd� vede  bilgisayar formatlan�nca tekrar kurulum yap�lmamaktayd� �ogu programlar tan�t�m amac� ta��d�klar� i�in sonradan lisanslar� kabul etmiyordu sonralar� buray� farkedince program �e�itlerimiz oldu�undan daha fazla artt� bir yerden sonra korsan olan programlara ihtiyac�m�z kalmad� ��nk� her t�rl� program�n kampanyas�n� bu si�tede buldum ve art�k korsan kullanmay� b�rakal� �ok zaman oldu sonu�da bizde hakl�y�z �lkemiz �artlar�nda her programa tek tek para �demek kolay olamazd� ama �uan ise �ikayet edecek durumumuz yok ��nk� i�imize yarayan her t�rl� program�n kampanyas� yap�lmakda vede buraya g�nl�k ziyaret ederk bulabiliyoruz buda �unun g�stergesidir site amac�na ula�m�� durumda bence de�i�en bir �ey olmad� demek yanl�� de�i�en �ok �ey oldu en �nemlisi yasal programlar� kullan�yoruz sitenin ismi gibi ben her forumda buray� yaz�yorum ki benim gibi istedikleri programlara ula�abilsinler
« Son D�zenleme: May�s 23, 2014, 10:43:17 �S G�nderen: ismail »

Çevrimdýþý eTasci

• �ye
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #12 : May�s 23, 2014, 10:53:59 �S »
 (tnks) kos() Herkes sizin gibi  d���nd�klerini payla��rsa nerede t�kan�kl�k var ise anla��l�r b�t�n foruma giren �yelerden d���ncelerini �ekinmeden  payla�mas�n� rica ediyorum e�er bu sitenin kal�c� olmas�n� istiyorsan�z g�rd���n�z eksiklikleri ve ya �nerilerinizi bizlerle payla��n ki sitemiz kaybolmas�n e�er ilgilenilmez ise son pi�manl�k fayda vermeyecek. T�m forum �yelerini siteye sahip olmaya �a��yorum uzak durmay�n e�er bu sitenin sizlerde bir nebze  hakk� varsa siteyi canland�ral�m .  dans()

Çevrimdýþý Snow

• Destek Ekibi
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #13 : May�s 24, 2014, 09:19:07 �� »
yanl�� anlamay�n ama buras� genel olarak yasal programlar�n da��t�m�n�n yap�lm�� oldu�u daha a��k�as� bizi illegal olan programlardan kurtarmay� ama� edinmi� bir site genel olarak ba�ar�l� oldu�unuz d���ncesindeyim ��nk� ben bu foruma ba�lamadan �nce chip dergisini takip ederdim g�nl�k bir program buldu�um i�in  sonralar� buray� ke�fettim ama o s�ralar �ogumuzun kulland��� gibi bende neroyu  veya i�imize yarayan programlar� illegal kullanmaktayd�m taki chip dergisinde ashampoo �r�nleriyle kar��la�ana kadar bu sadece nero i�in ge�erli de�il tabiki ama chip dergisindekiler ayn� g�n kurulmal�yd� vede  bilgisayar formatlan�nca tekrar kurulum yap�lmamaktayd� �ogu programlar tan�t�m amac� ta��d�klar� i�in sonradan lisanslar� kabul etmiyordu sonralar� buray� farkedince program �e�itlerimiz oldu�undan daha fazla artt� bir yerden sonra korsan olan programlara ihtiyac�m�z kalmad� ��nk� her t�rl� program�n kampanyas�n� bu si�tede buldum ve art�k korsan kullanmay� b�rakal� �ok zaman oldu sonu�da bizde hakl�y�z �lkemiz �artlar�nda her programa tek tek para �demek kolay olamazd� ama �uan ise �ikayet edecek durumumuz yok ��nk� i�imize yarayan her t�rl� program�n kampanyas� yap�lmakda vede buraya g�nl�k ziyaret ederk bulabiliyoruz buda �unun g�stergesidir site amac�na ula�m�� durumda bence de�i�en bir �ey olmad� demek yanl�� de�i�en �ok �ey oldu en �nemlisi yasal programlar� kullan�yoruz sitenin ismi gibi ben her forumda buray� yaz�yorum ki benim gibi istedikleri programlara ula�abilsinler

D���ncelerinizi payla�t���n�z i�in  (tnks) 

Forumda farkl� isimlerin yorumlar�na, kat�l�m�na ihtiya� var. 

eTasci'n�n da belirtmi� oldu�u gibi;

(tnks) kos() Herkes sizin gibi  d���nd�klerini payla��rsa nerede t�kan�kl�k var ise anla��l�r b�t�n foruma giren �yelerden d���ncelerini �ekinmeden  payla�mas�n� rica ediyorum e�er bu sitenin kal�c� olmas�n� istiyorsan�z g�rd���n�z eksiklikleri ve ya �nerilerinizi bizlerle payla��n ki sitemiz kaybolmas�n e�er ilgilenilmez ise son pi�manl�k fayda vermeyecek. T�m forum �yelerini siteye sahip olmaya �a��yorum uzak durmay�n e�er bu sitenin sizlerde bir nebze  hakk� varsa siteyi canland�ral�m .  dans()
« Son D�zenleme: May�s 24, 2014, 09:23:27 �� G�nderen: Snow »