G�nderen Konu: �olo System Mechanic (Kampanya �stek)  (Okunma say�s� 120 defa)

0 �ye ve 1 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý gorkez

• Yeni �ye
  • *
  • �leti: 4
    • Profili Görüntüle
    • Awards
�olo System Mechanic (Kampanya �stek)
« : Ekim 06, 2011, 06:40:37 �S »
Merhaba,

System Mechanic ile tan��mam biraz ge� oldu. Bilgisayar�m� hat�r� say�l�r �ekilde aya�a kald�rd� diyebilirim. Auslogics kullanm��t�m ama bu program kadar etkili de�ildi. Bu program i�in bir kampanya olursa harika olurdu, �imdiden te�ekk�rler.

Çevrimdýþý adm

• Administrator
  • �ye
  • �leti: 239
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: �olo System Mechanic (Kampanya �stek)
« Yan�tla #1 : Ekim 06, 2011, 06:46:14 �S »
�yi programd�r...ancak genelde kendi sayfalar�nda kampanya yap�yorlar  ve 5- 6 ayl�k oluyor ..ayr�ca yap�lan isteklere olumlu yan�t vermiyorlar...

Çevrimdýþý quantum__07

• Global Moderator
  • �ye
  • �leti: 199
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #2 : Ekim 06, 2011, 08:37:03 �S »
Bu aralar yeni bir kampanya haberi bekliyorum bende.System Mechanic bildi�iniz di�er t�m programlar�n en iyisi diyebilirim.10 g�nd�r bu programla ilgili t�m siteleri gezdim fakat sonu� alamad�m.San�r�m ocak ay� gibi bir kampanya yaparlar.Ge�en sene bir lisans kazanma �ans�n� yakalam��t�m.DVD yedeklerimde var.S�r�c�m bozuk oldu�u i�inde �ylece kald�.Yanl�z �u anda san�r�m 8.5 s�r�m� var.9.0 s�r�m ��kt��� anda eski s�r�m�n� bir s�reli�ine kampanya yap�yorlar.G�z�m bu programda 

Çevrimdýþý gorkez

• Yeni �ye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #3 : Ekim 06, 2011, 11:41:43 �S »
Yak�n zamanda olmu� san�r�m bi' ara bakm��t�m, umutla bekliyorum 

Çevrimdýþý gorkez

• Yeni �ye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #4 : Ekim 13, 2011, 05:18:21 �S »
Son zamanlarda System Mechanic ile sorunlar ya�amaya ba�lad�m, ba�lag�n� ekran�n�n gelmemesinin sorumlusu olarak kendisini buldum. Bilgisayar saati ile problemler ya�ad�m sayesinde! Bu program bilgisayar�m� g�zle g�r�l�r �ekilde aya�a kald�rd� fakat dikkatli kullanmak gerekir, sistem dosyalar�yla aras� pek iyi de�il san�r�m. Auslogics Boot Speed gibi daha g�venli bir limana yana�t�m.

Çevrimdýþý Admin

• Administrator
  • �ye
  • �leti: 118
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #5 : Ekim 13, 2011, 05:52:10 �S »
Evet hakl�s�n�z. Sytem Mechanic veya benzeri sistem d�zelten, disk d�zelten, sistem h�zland�ran, regedit ayarlar� ile oynayan programlar�n muhakkak bilin�li olarak kullan�lmas� laz�m. ��nk� hi�bir sistem ayn� de�ildir. Her pc kendine �zg� sistem �zellikleri kullan�r, fakat bu t�r programlar her pc de ayn� i�lemleri yapar. Bu sebeple baz� pcye uygun baz� pcye uygun de�ildir.

Çevrimdýþý quantum__07

• Global Moderator
  • �ye
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #6 : Ekim 13, 2011, 08:33:33 �S »
Dikkatle kullan�ld��� s�rece di�er bildi�iniz t�m sistem optimizasyon programlar�ndan en iyisi oldu�u ka��n�lmaz bir ger�ektir.Bu program� kurduktan sonra di�er b�t�n programlar� kald�rd�m.�imdi sistemim adeta canavar oldu  . Ke�ke bir 6 ay daha uzatsalar 

Çevrimdýþý Admin

• Administrator
  • �ye
  • �leti: 118
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #7 : Ekim 14, 2011, 08:57:47 �� »
sen iste yeter �stad sana kampanya �ok buluruz 1 y�ll�k..
ben manuel olarak sistem h�zland�r�yorum, �rnek temizlik yap�yorum, fanlar� ya�l�yorum, ram y�kseltiyorum, �ok kasarsa format at�yorum :D

Çevrimdýþý quantum__07

• Global Moderator
  • �ye
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #8 : Ekim 15, 2011, 03:46:22 �� »
sen iste yeter �stad sana kampanya �ok buluruz 1 y�ll�k..
ben manuel olarak sistem h�zland�r�yorum, �rnek temizlik yap�yorum, fanlar� ya�l�yorum, ram y�kseltiyorum, �ok kasarsa format at�yorum :D
cevab� yeni g�rd�m..te�ekk�rler..�aka bir yanada ne hikmetse bu program s�per bu arada laptopum toshiba ve alal� 4 y�l olacak..daha hi� temizlik g�rmedi    sence durum vaziyet nedir ? temizlik istermi    ..konu da��lmadan kapayay�m.. uyku tutmad� kalkt�m bu saatte neler yaz�yorum..
program� herkese tavsiye ederim..ama dikkatlice kullanmak gerek