G�nderen Konu: AVG Anti-Virus 2012(Kampanya)  (Okunma say�s� 171 defa)

1 �ye ve 2 Ziyaret�i konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý azad

• Destek Ekibi
  • �ye
  • *
  • �leti: 164
  • Awards
    • Profili Görüntüle
    • Awards
AVG Anti-Virus 2012(Kampanya)
« : Mart 18, 2012, 11:00:39 �S »

�ngiltere i�in ge�erli kampanyadan sadece bu �lkedeki �yelerimiz faydalanabilir.....bilginize...

Herkesin bildi�i ve alan�nda �d�ll� tercih edilen bir Anti-Vir�s program�...

Bu sayfadan 13 G�n boyunca �ye olarak �cretsiz lisans alabilirsiniz.

Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap

G�le G�le Kullan�n...
« Son D�zenleme: Mart 19, 2012, 09:56:53 �� G�nderen: adm »
Delicious

Çevrimdýþý kayalar

• Destek Ekibi
  • Yeni �ye
  • *
  • �leti: 24
    • Profili Görüntüle
    • Awards
Ynt: AVG Anti-Virus 2012(Kampanya)
« Yan�tla #1 : Mart 18, 2012, 11:11:01 �S »
azad kampanya i�in tesekkurler ama bu ulke k�s�tlamas�ndan dolay� yak�nda �ngiltereye tas�nacam

Çevrimdýþý azad

• Destek Ekibi
  • �ye
  • *
  • Awards
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #2 : Mart 18, 2012, 11:13:45 �S »
Dns adresimi de�i�tirdim girdim bir uyar� vermedi.

Çevrimdýþý murat30

• �ye
  • **
  • �leti: 101
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #3 : Mart 18, 2012, 11:24:30 �S »
ben dns ayarlar�n� de�i�tirip denedim oldu ama illegal lisans denemesi diye bir uyar� ��kt�.about b��l�m�nde trial versiyon diye dde belirtiliyor.program i�in her t�rl� tedbir al�nm��.

Çevrimdýþý kayalar

• Destek Ekibi
  • Yeni �ye
  • *
  • �leti: 24
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #4 : Mart 18, 2012, 11:37:19 �S »
yan� b� kerede emilsoft anti-malwarede dened�m gene ayn� s�teyd� 48 saat i�inde lisans gonder�lecek ded� ama sozde kac 48 saat gect� adamlar yem�yo cakall�klar�

Çevrimdýþý azad

• Destek Ekibi
  • �ye
  • *
  • Awards
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #5 : Mart 18, 2012, 11:54:32 �S »
�unu s�yl�y�m �ncelikle ben bu siteden �ok lisans ald�m.Bu program�n lisans�n� da daha �nce alm���m hepsi kay�tl� hesab�mda duruyor �yelik giri�i yap�nca hepsi g�z�k�yor.Ben lisans almak istedi�imde zaten bir lisans�n�z var uyar�s� ��kt�.Ben de hesab�ma bakt�m duruyor.Ben Dns ayarlar�m� s�rekli farkl� tutuyorum o y�zden uyar�larla kar��la�m�yorum.Dns ayarlar�m� farkl� tutmam�n nedeni lisans i�in de�il her zaman ki halim :D Bu kampanya i�in d�zelttim ama gene uyar� almad�m.Nedeni galiba �nceden lisans�m�n olmas� uyar� olarak sadece o k�s�m ��kt� ��nk�.

Gene De �ngiltere i�in ge�erli Diyelim kimseye yanl�� bilgi vermi� olmayal�m...Oradaki �yelerimiz yararlans�n. Kusura bakmay�n.

Çevrimdýþý Admin

• Yasal Program
  • Administrator
  • �ye
  • �leti: 224
  • Yasal Program
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #6 : Mart 19, 2012, 10:18:00 �� »
Kampanya �NG�LTERE i�in ge�erlidir. Haber, orada ya�ayan arkada�lara duyurulmak i�in sitemize eklenmi�tir. Ba�ka �lkelerden lisans alman�z illegal, crackli lisans kullanman�z ile e�de�erdir, zaten firmada vermemek i�in elinden geleni yap�yor. Bu sebeple tasvip etmiyoruz.

Bazen �lke belirtip esnek davran�lan, y���lma olmas�n diye di�er �lkeler belirtilmeyen kampanyalar da olabiliyor, bunlar�da zaten kampanyada belirtiyoruz.
« Son D�zenleme: Mart 19, 2012, 10:21:25 �� G�nderen: Admin »
Sizinde Bilgisayar�n�zdaki T�m Programlar Lisansl� Olsun!!

Çevrimdýþý ReLaKx

• Destek Ekibi
  • Yeni �ye
  • *
  • �leti: 52
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #7 : Mart 19, 2012, 01:08:33 �S »
niye bundan t�rkiye yararlanam�yor ki buna akl�m alm�yor.

Çevrimdýþý murat30

• �ye
  • **
  • �leti: 101
  • Awards Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #8 : Mart 19, 2012, 07:03:18 �S »
baz� kampanyalar�n duyurulmas� g�zel ama illa lisans almak i�in kullan�c�lar� llegal y�ntemlere y�nlendirmeyelim.sitenin ad�na yak���r payla��mlar yapal�m.crackli,yada ba�ka y�ntemlere ba�vurmak isteyen varsa ba�ka sayfalara baks�nlar.

Çevrimdýþý azad

• Destek Ekibi
  • �ye
  • *
  • Awards
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #9 : Mart 19, 2012, 09:59:04 �S »
Linklerin G�r�lmesine �zin Verilmiyor. �ye Ol ya da Giri� Yap
baz� kampanyalar�n duyurulmas� g�zel ama illa lisans almak i�in kullan�c�lar� llegal y�ntemlere y�nlendirmeyelim.sitenin ad�na yak���r payla��mlar yapal�m.crackli,yada ba�ka y�ntemlere ba�vurmak isteyen varsa ba�ka sayfalara baks�nlar.
Bak murat Karde�im kimseye burada illegal y�ntemle bir �eyler yapabilirsiniz diye ne tavsiye de bulundum nede yapmalar� i�in imada bulundum.Benim yazd���m a��klamay� da dikkatle okusayd�n iyi olurdu.Benim bu kampanyalar�n �lke engeli oldu�u uyar�s� bana ��kmaz ��nk� DNS adresim s�rekli farkl�d�r.Bu siteye girmeden �nce de b�yleydi girdikten sonra da.Sayfada da herhangi bir uyar� ��kmad� bana.
Bana bir defa a��klasana y�nlendirme yapt���m  yeri
Arkada�lar durumu a��klad�ktan sonra da ingiltere i�in ge�erli oldu�unu s�yledik.D�zelttik.Ba�ka bir �ey yap�n demedik.Varsa o k�s�mdan al�nt� yap cevap ver.
Benim bu program�n lisans�na da ihtiyac�m yok zaten lisans�m var.Gene de kullanm�yorum.Varsa b�yle bir kampanya ba�kalar� faydalans�n diye yollad�m.Gene de diyeceklerin s�k�nt� yapt���n bir durum varsa yaz cevapl�yal�m.

Çevrimiçi turkgenci

• Destek Ekibi
  • �ye
  • *
  • �leti: 116
  • Awards Lisans Hediyesi Lisans Hediyesi
    • Profili Görüntüle
    • Awards
« Yan�tla #10 : Bug�n, 04:41:35 �� »
�ncelikle yaz�l�m �ngiltere i�inmi�, �ngilteredekiler ad�na payla�an arkada�a te�ekk�rler. Oradan yorum yazan olmam�� ama oraya gidip ordan yazmay� d���nenler olmu�. Orada ya�ayan insan bunu al�r. Burada ba�ka �lkelerden nas�l al�naca��n�n tarif edilmesinin ya da bu durumun tart���lmas�n�n bence anlam� yok. Saten Admin, legal olmayan bir durum oldu�unu belirtmi� ve forum kurallar�nda da belirtildi�i gibi illegal yasak.

Dikkat �ekmek istedi�im nokta ise �u;
Forumu farkl� dillerde g�r�nt�leme imkan� var. Anasayfada istatistikler g�r�n�yor. Yabanc� �lkeden forumu takip eden bir �ye veya ziyaret�i bu g�r�nt�leme i�lemini genelleme yap�l�rsa b�y�k ihtimal �ngilizce olarak yapacakt�r. Bu g�r�nt�lemede g�revi google �eviri �stleniyor. Dikkatsizce yanl�� yaz�lan kelimeleri T�rk�e olarak �eviriye koyuyor ve T�rk�e - �ngilizce kar���m� bir �eviri ortaya ��k�yor. Anlams�z bir g�r�nt� olu�uyor. (isteyen deneyip bakabilir) K�saca ben, herkesi T�rk�eyi do�ru kullanmaya davet ediyorum. M�kemmel kullanamasakta dilimizi dikkatli kullanal�m. Hem �evirideki anlams�zl���n giderilmesine yard�mc� olmu� oluruz. Hem de bu konuda hassas olan insanlar�n "ne yazm�� bu" demesinin �n�ne ge�ilmi� olur.
« Son D�zenleme: Bug�n, 04:43:06 �� G�nderen: turkgenci »
Ne mutlu T�rk'�m diyene!