Hediye & Çekilişler Resim Düzenleme

Photomizer 2 Profesyonel Fotoğraf Optimize (Kampanya)

Photomizer Pro
blank
Yazar Ersin

Photomizer 2, amatör veya profesyonel fotoğrafçıların çok hoşuna gidecek kullanışlı bir fotoğraf optimize ve düzenleme programıdır. Photomizer 2 ile zahmetli fotoğraf düzenleme eğitimi almanıza gerek olmadan dijital fotoğraflarınızı onarabilir ve tam güvenli bir şekilde resimlerinizi otomatik olarak optimize edebilirsiniz. Fotoğraflarda sizi rahatsız eden görüntü bölümlerini düzenleyebilir, resimleriniz için en uygun ayarları seçebilirsiniz.

Genel

Photomizer Retro, eski kameralarla çekimler yapmışsınız hissi veren ve siyah-beyaz görüntü simülasyonu ile dijital fotoğraflarınızı geçmiş dönemlerin çok özel günlerine sizi döndüren harika bir efekt programıdır. Yazılım birçok tarihi kameralar ve film malzemelerinin özelliklerinin özel Retro filtreleri ile donatılmıştır. Yeni çerçeveleri şaşırtıcı derecede etkilidir. Dijital slâyt gösterileri ve fotoğraf kitapları ile harika resim etkileri bırakacaktır. Eskinin ihtişamıyla yeni fotoğraflar oluşturun.

Tüm işlevlerin kullanımı son derece basittir. Kullanıcı arabirimi sayesinde kullanımı son derece kolaydır. Sevilen özelliği 1 tıklama ile optimizasyon yeni versiyonunda da bulunmaktadır. Bu özelliğine daha iyi bir görüntü analizi için yeni bir zoom fonksiyonu ve tam ekran önizleme özelliği entegre edilmiştir. Artık daha kolay fotoğraflarınızın zayıf noktaları ortaya çıkartabilir ve gerekli ayarları belirleyebilirsiniz.

Photomizer 2 Profesyonel – 1 PC için Ömürlük Lisans Anahtarı

Photomizer 2 Premium, fotoğrafları döndürme, kesme, çevirme, kırmızı göz hatası gibi bilinen işlemlerin yanında fotoğraflardaki olumsuzlukları giderir fotoğrafların daha canlı olmasını sağlarken, çok karanlık, çok aydınlık, düşük zıtlık, soluk renk, bulanıklık gibi ayarlanması gereken yerleri program kendisi görüp düzeltiyor.

Optimize ve dijital fotoğraf onarma

  • Yenilikçi nesne tanıma, bir resmin sadece belli parçalarını ve genel izlenim için önemli olan bölümlerin optimize edilmesini sağlar.
  • Resimlerden istemediğiniz bölümleri kaldırmak için yenilikçi filtreler.
  • Tamir fonksiyonu; eski fotoğraflarda yada dijital ortama aktardığınız resimlerde (örneğin taranan resimlerden) optimizasyon.

Tamir, optimize ve düzenleme                   

Photomizer 2, resimlerdeki yanlış açıklıkları düzeltmek veya olumsuz hava ve aydınlatma koşullarını telafi etmek için birebir! Dijital fotoğraf makineleri için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Resimlerdeki renkli-yoğun görüntüleri arttırmak ve sanki bir büyü ile yüksek çözünürlük oluşturmak çocuk oyuncağı kadar kolaydır. Photomizer 2, resimlerinizdeki düzenlemelere sonradan yapılmış yapay bir düzenleme izlenimi vermeden, çekici ve doğal görüntüler oluşturur. Net bir şekilde harap fotoğrafları dönüştürür.

Daha hızlı ve daha etkin düzenleme için profiller

Yeni düzenleme profilleri kullanım kolaylığını artırır. Bu fotoğraf gruplarını tamamlamak için uygulanabilir ve bunlar karakteristik özelliklere dikkat çekmenizi sağlayabilir. Dijital kamera çekimi, dia, negatif, web kamerası fotoğrafları, taramaları ve cep telefonu fotoğraf optimizasyonu için birçok profiller mevcuttur. Bu ayarlar zaman tasarrufu yapmanızı sağlayacaktır. Ayrıca kendi profillerinizi de oluşturabilirsiniz.

Tamamen gözden geçirilmiş kullanıcı arabirimi

Photomizer 2, iyileştirmeler ve birçok yeni fonksiyonlara ulaşmak için tamamen gözden geçirilmiştir. Kullanıcı arabirimi sayesinde kullanımı son derece kolaydır. Diğer eski versiyonuna göre artık daha iyi resim düzenleme ve optimize özelliklerine sahiptir. Sevilen özelliği 1 tıklama ile optimizasyon yeni versiyonunda da bulunmaktadır. Bu özelliğine daha iyi bir görüntü analizi için yeni bir ZOOM fonksiyonu ve tam ekran önizleme özelliği entegre edilmiştir. Artık fotoğraflarınızın zayıf noktalarını daha kolay ortaya çıkartabilir ve gerekli ayarları belirleyebilirsiniz.

Diğer önemli özelikleri:

Yeni! Görüntüler: Photomizer Pro elverişsiz ışık koşulları altında çekilmiş görüntülerin içindeki parazitleri kaldırabilir.

Yeni! Aktif filtreler: Bu filtreler, engellenen veya JPEG sıkıştırması sırasında görüntülerde meydana gelen sorunları düzeltmek içindir.

Rotasyon: Fotoğraf onun tarafında? Sorun değil, sadece doğru konuma döndürmek lazım.

Toplu dönüştürme: Fotoğraf koleksiyonları için tam otomatik toplu mod. İstenirse, tüm orijinal yolları depolama sırasında tutulur.

Otomatik düzeltme ve renk ayarı: Geliştirilmiş otomatik düzeltme daha iyi şekilde fotoğrafları optimize eder ve otomatik renk ayarı ile renk yoğunluğunu adapte edilebilir.

Temel fonksiyonları: Tüm bilinen Photomizer özellikleri, netlik, otomatik nesne tanıma, tam otomatik algoritmalar, optimizasyon, kontrast, renk tonu ve doygunluk kontrolü, karanlık / aydınlık düzeltme. Geliştirilmiş ve kanıtlanmış rötuş işlevleri…

Desteklenen çıkış formatları: BMP gibi web uygulamaları, mobil cihazlar ve JPG.

Tahribatsız görüntü düzenleme: Orijinal fotoğrafın tüm adımları değişmeden kalır.

Manuel optimizasyon: Fotoğrafları tek tek bireysel düzenleme için ek seçenekler – aynı zamanda tam ekran modunda.

EXIF / GEO: Materyal ve ekran EXIF-ve GEO-veri dijital kamera çekimleri.

Sitemizdeki diğer fotoğraf düzenleme yazılımlarını inceleyebilirsiniz.

Program DetaylarıSistem gereksinimleri ve detayları

  • Windows’un XP/Vista/7/8 ve 10 (32 – ve 64-Bit)
  • .NET Framework 4.0 (Gerekirse otomatik olarak yüklenir)
  • Min. 1 Gigabayt RAM (2 GB önerilir) – yüksek bellek kapasitesi, daha iyi olur!
  • En az 1 GHz CPU, önerilen hızlı Quad-Core veya Dual-Core
  • İnternet bağlantısı yazılımı etkinleştirmek için gerekli
  • Engelmann tarafından geliştirildi
  • Sürümü: v2.0.16
  • İndirme boyut: 31.5 MB
  • Web: http://www.engelmann.com/eng/photomizer.php
Kampanya Hakkında

Aşağıdaki bağlantıdan yazılıma gerekli adımları takip ederek ücretsiz sahip olabilirsiniz.

  • Ömür boyu lisans 1 PC için
  • Bedava güncelleme yok!
  • Bedava destek var.
  • Kampanya süresi dolmadan yazılımın lisans anahtarını etkinleştirin.

Photomizer 2 indir

FİNİSH

Resimler

photomizer

Biten Çekilişler

Photomizer 2 (10 Hediye Lisans)

Çekilişimiz sona ermiştir. Kazananlar aşağıdaki gibidir.

1-ramazan0154 2-Dark 3-halil_ 4-Cheryl 5-giveawayday 6-gulahmet 7-nishi 8-Paf Borg 9-Bero 10-fatih

Kazananları tebrik ederiz.

Lisanslarınız firma tarafından gönderilecektir. Bu sebeple üye adı ve mail bilgileriniz firma yetkililerine gönderilmiştir.

www.engelmann.com a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

www.engelmann.com Sponsorluğunda sizlere 29.99 EUR değerinde 10 adet Photomizer 2 lisansı hediye ediyoruz. Çekilişe katılmak için tanıtım yazımızın altına 1 yorum yazmanız yeterlidir. Kampanya Bitiş / Çekiliş Tarihi: 26 Eylül 2012 Saat: 15.00

Photomizer Retro (10 Hediye Lisans)

Çekilişimiz sona ermiştir. Kazananlar aşağıdaki gibidir.

1-Spacepixie 2-zeynep 3-manjeth 4-Shubh 5-bestami 6-S4B0T4J 7-biju abraham 8-zeff 9-osvaldo luz 10-Bejr Milos

Lisanslarınız firma tarafından gönderilecektir. Bu sebeple üye adı ve e-mail bilgileriniz firma yetkililerine gönderilmiştir.

www.engelmann.com a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

www.engelmann.com Sponsorluğunda sizlere 29.99 EUR değerinde 10 adet Photomizer Retro lisansı hediye ediyoruz. Çekilişe katılmak için tanıtım yazımızın altına 1 yorum yazmanız yeterlidir. Kampanya Bitiş / Çekiliş Tarihi: 30 Ekim 2012 Saat: 15.00

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

59 Yorumlar