Hediye & Çekilişler Yedekleme Programları

EaseUS Todo Backup Home 10.6 PC Yedekleme (BEDAVA LİSANS)

blank
Yazar Ersin

EaseUS Todo Backup Home, dijital hayatınızdaki önemli verileri korumak için tasarlanmış, kolay kullanımlı bir PC yedekleme yazılımıdır. Kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde tüm sisteminizi yedekleyebilirsiniz. Güçlü yedekleme özellikleri sayesinde sizin için önemli olan her şeyi yedekleyebilir ve herhangi bir sistem sorunu veya veri kaybında tüm önemli verilerinizi tekrar geri yükleyebilmektedir.

EASEUS Todo Backup Home 10.6 işletim sisteminde bulunan fotoğraf, müzik, video, belge, mali verileri ve uygulamalar gibi tüm önemli verileri yedeklemek ve bilgisayar hataları veya olası istenmeyen durumlarda verilerinizi korumanızı sağlar. Sistemin çökmesi, sabit disk hatası, ya da virüs saldırısı nedeniyle veri kaybınını önlemek için geliştirilen en iyi yedekleme programlarından biridir. Öncesinde, dosyaları ve sistemi yedekleyerek veri kayıplarının önüne geçer.  EASEUS Todo Backup, kişisel fotoğraf, müzik, finansal veri, belge, yüklü yazılımları vb. yedeğini alarak korur. Ev kullanıcıları için tam gelişmiş ve hızlı veri yedekleme özelliği ile sisteminiz her daim güvende olacaktır.

EaseUS Todo Backup Home 9.2,EaseUS Todo Backup Home

EaseUS Todo Backup Home, ev kullanıcıları için güvenilir bir veri yedekleme ve sistem kurtarma yazılımıdır. Kullanıcıların sistemlerini yedeklemesini ve herhangi bir sistem sorununda kapsamlı bir şekilde sorunları önlemek için yedekleme gerçekleştirdiğiniz orijinal sisteminizi geri yüklemesini tek bir tıklama ile sağlar. Tüm sistemi, fotoğraf, müzik, video, belge, e-posta, vb. gibi verileri yedeklemek için güvenilir ve kolay kullanımlı bir yedekleme yazılımıdır.

Dünyanın Birinci sınıf Ücretsiz Backup Çözümü

EASEUS Todo Backup yedekleme ve sistem kurtarma yazılımıdır, sabit disk kalıbı, dosya yedekleme, disk klon, kaza ile dosya silme, virüs saldırısı, ve donanım hatası gibi durumlarda size yardımcı olur.

EaseUS Todo Backup Home ile Yedekleme Yapmanın Faydaları Nelerdir?

Güvenilir bir yedekleme ve kurtarma yazılımı olan EaseUS Todo Backup Home, yaşanabilecek herhangi bir veri kaybını önlemek için kullanıcılara kapsamlı yedekleme türleri sunarak, sistemlerini ve tüm önemli dosyalarını yedeklemelerini ve oluşabilecek bir sistem arızası ve dikkatsiz bir işlem sonucu silinen tüm önemli verilerini orijinal durumuna geri getirmelerine olanak tanır. EaseUS Todo Backup Home, tüm bu işlemleri sorunsuzca gerçekleştirerek, veri kayıplarının önüne geçmiş ve kullanıcıların dijital verilerinin güvencesi haline gelmiştir.

Cloud Backup – OneDrive, Dropbox ve Google Drive gibi popüler bulut depolama servislerine sorunsuz bir şekilde yedekleme desteği.

Sistem Yedekleme – Sisteminizi tam korumak için kolayca yedekleyebilir ve herhangi bir sorun olduğunda tüm işletim sisteminizi kurtarmak için tekrar geri yükleyebilirsiniz.

Tam Yedekleme Modları – Bu veri yedekleme ve kurtarma çözümü, veri güvenliği konusunda tam, farklı, artımlı ve zamanlama yedeklemeleri gerçekleştirir.

Disk Yedekleme – Hızlı ve etkin tüm diski veya disk birimlerini yedekleyim.

Dosya Yedekleme – Dosya yedekleme özelliğini seçerek, ağda paylaşılan dosyaları da dâhil olmak üzere tüm özel dosyaları, klasörler ve diğer farklı dosya türlerini yedeklemenizi sağlar.

Anlık Yedekleme –  Özellikle anlık olarak dosyalarınızı yedekleme için, herhangi bir geçerli işleminizi ve çalışmalarınızı kesmeden belirli dosyaları ve birimleri yedekleyin.

Outlook E-posta Yedekleme – Outlook Express ve tüm e-postalarınızı yedekleyerek güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Değişen İçerikleri Yedekleme – Zaman ve depolama alanından tasarruf sağlamak için, yalnızca değiştirdiğiniz içerikleri ve dosyaları yedekleyin.  Sadece değiştirilen içerikleriniz yedeklenir.

Zamanlı Yedekleme – Esnek yedekleme zamanlayıcısı ile yedeklemelerinizi günlük, haftalık, aylık veya olaya dayalı olarak yapabilirsiniz.

EaseUS Todo Backup ile Verilerinizi Kolayca Geri Yükleyin

Sistem Geri Yükleme

Linux veya WinPE önyüklenebilir sistem kurtarmasını kullanarak, tüm orijinal Windows sistem yedeklemenizi geri getirebilir veya yeni konuma birkaç dakika içinde çabucak aktarabilirsiniz.

Sistemi Farklı Donanımlara Geri Yükleyin

Mevcut sistemi geri yükleyin ve yeni veya benzeri bir donanım ortamına önyüklenebilir kılın.

Disk Geri Yükleme

İhtiyacınız olan veriyi hızlıca geri yükleyin; dosyaları, klasörleri, birimleri veya hepsini tek bir diskten kurtarın.

Dosyaları Geri Yükleme

Tüm dosyaları geri yüklemek yerine istediğiniz tek bir dosyayı geri yükleyin. Tek bir dosya veya seçtiğiniz klasörleri yedek imajdan kurtarın.

Açılmayan Sistemi EaseUS Todo Backup Home ile Kurtarın 

Sisteminiz önyükleme yapmaz ve açılmazsa, Pre-OS özelliğini başlatmak için önyükleme menüsünden EaseUS Todo Backup’ı seçerek sisteminizi kurtarabilirsiniz.

Todo Backup Home Sürüm Yenilikleri Nelerdir ?

  • EaseUS Todo Backup, ağ ortamındaki ürün performansını ve kullanılabilirliği en üst düzeye çıkarmıştır.
  • Sistem ve önyükleme bölümleri farklı disklerde olsada işletim sistemini kurtarır, yedekler veya kopyalar.
  • USB sürücüye sistemi geri yükleyerek, taşınabilir bir Windows oluşturun ve kopyalayın.

Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP

Program Sürümü: 10.6

Kampanya Şartları

  • Ücretsiz teknik destek sağlanmamaktadır.
  • Kampanya bu sürüm için ömür boyu lisans içerir.
  • Ücretsiz sürümde (10.6) yükseltme mevcut değildir. Ayarlardan otomatik yükseltmeyi kaldırın.

EaseUS Todo Backup Home ÜCRETSİZ lisans için tıkla

KAMPANYA

Eski Yarışma-1

Biten Çekilişler;

EaseUS Todo Backup Home 9.2 PC Yedekleme (Hediye Lisans)

Merhaba Profesyonel İndir takipçileri, siz değerli kullanıcılarımıza fiyatı 29.95 $ olan EaseUS Todo Backup Home PC yedekleme ve kurtarma yazılımını EaseUS Software sponsorluğunda serbest olarak hediye ediyoruz. Konu altındaki KAMPANYA bağlantısını kullanarak sizler için hazırlanmış sayfadan programı indirebilir ve etkin hale getirebilirsiniz. Kampanya başalama tarihi ve saati: (19.07.2017 – 00:00) İyi günlerde kullanın 🙂

Hediye lisansınıza ücretsiz sahip olabilmek için kampanya sayfasının sol tarafındaki kutucuklara Ad / Soy Ad ve e-posta adresinizi girin. Açılan sayfada lisans anahtarı ve indirme bağlantısı karşınıza gelecektir. 48 saat içerisinde giriş yaparak ürüne sahip olabilirsiniz.

KAMPANYA

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

8 Yorumlar

  • Bu güncelleme ile alakalı olabilir. Güncelleme desteği olmadığından free versiyonuna geçiyor olabilir.

  • evet uyguladım.aynı lisans koduyla 2017 versiyonuda ücretsiz veriliyordu.ilk başlarda365 gün deneme olarak yazıyor.ama 2-3 ay gibi süregeçtikten sonra AVG şirketinin kendisi 1 yıllık kullanıma izin vermiyor.program kendiliğinden free versiyona geçiyor.

  • Thanks for the giveaway. Very functional and effective backup system.

  • Kampanya bağlantısına tıklıyorum. Bu siteye ulaşılamıyor

    local-todo-backup.com ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı.

    Hatası alıyorum.