Hard Disk Kampanyalar & Giveaways Ücretsiz Program İndir Veri Kurtarma

MiniTool Power Data Recovery Free 9 – Mac ve Mobil Veri Kurtarma

blank
Yazar Ersin

MiniTool Power Data Recovery, Mobil ve Mac Data Recovery ile silinen verileri kurtarıp geri yükleme işlemi, içeriğinde barındırdığı veri kurtarma araçları sayesinde artık çok basit. Sizin için kıymetli olan ve değer verdiğiniz verileri kurtarmaya yarayan araç, ev ve iş kullanıcıları için hepsi bir arada esnek, güçlü bir veri kurtarma çözümü sunmaktadır.

MiniTool Power data recovery version 9 şimdi tamamen ücretsiz. Yepyeni bir arayüze sahipken eski sürümlerine göre kullanımı daha kolay.

MiniTool Power Data Recovery Güçlü Veri Kurtarma Aracı

Masaüstü, dizüstü gibi her türlü platformda rahatlıkla kullanabileceğiniz ceb ve maliyet açısından da size faydası dokunacak, gayet esnek ve her bilgisayarda veya sistemde olması gereken yazılımlardan biridir. SATA, USB, IDE,O IDE, SCST, ve iPod, hafıza kartı, USB flash sürücü, sabit disk, CD+DVD ve Blue-Ray Disk gibi biçimlendirilmiş geri dönüşüm Kutusundan sildiğiniz dosyaları, hard disk bölümlerini, arızalı sabit disk verilerini, sistem arızalarını ve ayrıca beklenmedik sistem hataları sonucu kaybettiğiniz tüm verileri MiniTool Power yardımıyla kurtarabilirsiniz. 

MiniTool Power Data Recovery,MiniTool Power Data Recovery full sürüm,MiniTool Power Data Recovery key,MiniTool Mac Data Recovery,MiniTool Power Data Recovery key

MiniTool, kaybolmuş dosyaları geri getirme, kayıp kurtarma, hasarlı bölüm kurtarma ve Dijital Medya ve CD & DVD kurtarma gibi beş veri aracını içeriğinde barındırmaktadır.

Sonuç olarak deriz ki; MiniTool Power Data Recovery silinmiş, bozuk, kayıp, fotoğraf, hatalı ve hasarlı olan resimler, çeşitli dosya ve klasörler ile her nev veriyi, profesyonel bir şekilde kurtarabileceğiniz tavsiye bir veri kurtarma aracıdır.

Not: Şu an için aktif olan kampanya MiniTool Power Data Recovery 9 Windows sürümüdür. Mac Data Recorvery ve mobil için olan sürümleri kampanya aktifse indirebilirsiniz. Power Data Recovery tam sürüm ücretsiz indirmek için aşağıdaki butonları kullanın.

MiniTool Power Data Recovery 9 Free indir

WİNDOWS İndir

MiniTool Mac Data Recovery V3.0

MAC İndir

Mini Tool Mobil Recovery

MOBİL İndir

Lisans: Ücretsiz
Yayımcı: MiniTool® Solution Ltd
Boyut: 76.1 MB
Dil: İngilizce
Güncel Sürüm: 9.1.1 (22.01.2021)
Sistem: Windows 10
Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

6 Yorumlar

  • Bu temaya yeni geçtiğimiz için henüz ayarlanmadı. Kısa zamanda düzeltilecek. İçerisindeki linki kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırırsanız indirme işlemi gerçekleşecektir.

  • Teşekkür ederiz. Ücretsiz programlar kategorimiz aktif zaman zaman yayınlıyoruz.

  • siteniz çok güzel.Takip ediyorum.Ücretsiz programlarda tanıtın lütfen.