Kampanyalar & Giveaways Video Düzenleme

CyberLink PowerDirector 16 Ödüllü Video Düzenleme Programı

CyberLink PowerDirector 14
blank
Yazar Ersin

CyberLink PowerDirector 16, ödüllü bir video düzenleme programı olmakla birlikte profesyonel kalitede videolar oluşturmanızı sağlar. Video stabilizasyonu, geliştirme, aydınlatma, video gürültü azaltma, vb. gibi bünyesinde dahili düzenleme araçları bulundurur.

CyberLink PowerDirector 16 video düzenleyici güçlü özelliklere sahip

CyberLink PowerDirector 16 video çalışmalarına yeni bir seviye getiriyor. The MultiCam designer 4 kameraya kadar destekler, kullanıcısına aynı anda kaydedilmiş görüntüleri düzenlemesine imkân sağlar. Videolara filigran ekleme gibi özellikler arıyorsanız WonderFox Video Watermark yazılımınıda deneyebilirsiniz.

Ayrıca Theme Designer videolar ve fotoğraflarla anime slayt gösterisi videolar oluşturmanıza yardımcı olur.

Kampanya Hakkında:

Cyberlink Powerdirector v16, profesyonel video hazırlama programını ücretsiz indir.

Lisans kodunu almak için, sayfayı ziyaret edin. (Aktif Değil) Ardından e-posta adresinizi ve diğer bilgileri girin. Lisans kodunu ve Cyberlink yazılımının indirme linkini karşınızda göreceksiniz.

  • Bir bilgisayar için ömür boyu lisans
  • Kampanya süresi 10 gün
  • Bedava teknik destek yok.
  • Ücretsiz güncelleme sunmuyor; Eğer güncellerseniz, pasif hale gelebilir.

Not: Tüm özellikleriyle birlikte bu video edit programına sahip olmak isteyen, ücretli olarak satın alabilir. Bu, sadece PowerDirector için geçerli değildir. Hemen hemen tüm yazılımlarda bu tarz kısıtlamalar vardır.

Program Detayları:

Windows XP/ Vista/ 7/ 8 > 10

Fiyatı: $34.95

CyberLink tarafından geliştirildi.

Sürüm (versiyon): 16 LE

İndirme boyutu: 568 MB

Resimler:

CyberLink PowerDirector

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 3 Average: 2.3]

Yorum bırak

11 Yorumlar

  • admin, sayfaya girdiğimizde youcam 6 delux için lisans alma sayfası çıkıyor.

  • Kampanyalı programlarda bu tarz kısıtlalamalar olağandır. Bazıların da hiç ksıtlama bulunmayabilir. Bu üreticinin insiyatifine kalmış. Hiç bir program orjinali gibi olamaz. Her zaman söyleriz. Durumu olan ücretli profesyonel sürüm programları alsın. Durumu olmayanlarda sayfamızı takip edip, hediye programlardan faydalansın.

  • Program güzel ama wave editör gibi diğer eklenti programları maalesef yok. Directorzone adresinden effect dosyaları indiremiyor sunuz. Kısaca program da bir çok şey kısıtlı.