İndirimler Yedekleme Programları

Degoo 100 GB Ücretsiz ve %95 İndirimli 3TB Çevrimiçi Yedekleme Alanı

blank
Yazar Ersin

Degoo, Ücretsiz Otomatik ve Güvenli

100 GB boş güvenli yedekleme alanı ile dosyalarınızı asla tekrar kaybetmezsiniz. Güvenli ve şifreli bir şekilde dosyalarınızı saklayın. Dosyalarınızı her zaman her yerden geri yükleyin ve yedekleme işlemini hiç düşünmeyin! Önemli dosyalarınızı seçtiğinizde gerisini bu devasa sunucu halledecektir. Degoo dosyalarda yaptığınız değişiklikleri algılar ve yedekler. Bu sayede yedeklerinizin her zaman güncel olduğundan emin olursunuz. Ayrıca bilgisayarınız açıldığı an yedeklemeye kaldığı yerden devam edecektir.

Degoo

Dego Yep Yeni Özellikleriyle Karşınızda

Buradan ulaşılan sayfada isim, soyad, mail adresiniz ve parolanız ile hemen hesap açabilirsiniz. Üyelik sonrasında size önerilen yazılımı bilgisayarınıza kurup, yedeklenecek dosya yolunu göstermeniz yeterli.

Davetiye ile çağırdığınız ve bu davet sonrası kullanmaya başlayan her arkadaşınız için size 2 GB Bonus alan veriliyor.

Not: Hiç düşünmene gerek yok artık! Tüm bilgilerini yedekleyebilirsin. OneDrive veri depolamayı buradan inceleyebilirsin.

İki farklı platform için indirin:
Android: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.degoo.android
iPhone / iPad: https://itunes.apple.com/us/app/100-gb-online-cloud-storage-space-degoo-drive/id1154082727


Not: Aşağıdaki kampanya butonuna tıklayıp, Premium 3TB depolama alanını “ÖMÜR BOYU” satın alarak verilerinizi depolayabilirsiniz.

Degoo Premium: ÖMÜR BOYU 3TB %95 İndirim

$ 1,299.80 $ 64.99

GİVEAWAY

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

8 Yorumlar

  • Yükleme ilerki günlerde ücretli olurmu. Bir yükleme yapacaktım 590 küsür tl den bahsetti hemen iptal ettim bunun altında bir borç falan gelmesin bize.

  • Taşı seçeneği yok, ayrıca kafasına göre yükleme yapıyor bazen, sonra çıkış seçeneği de yok. Yalnız ben dilediğimi yüklemeliyim.

  • 100gb bayağı güzel. Acaba Ücretsiz sürümü süre sınırlamalı mı?