Editör Seçimi Sistem Temizleme Ücretsiz Program İndir

Ashampoo WinOptimizer 11 Sistem Optimizasyon Aracı

Ashampoo WinOptimizer 11
blank
Yazar Ersin

Ashampoo WinOptimizer 11 disk alanını boşaltan, hataları düzelten, sabit bir performans garanti eden, gizliliğinizi koruyan ve ihtiyaçlarınıza göre Windows’u özelleştirmenizi sağlayan PC’niz için bir değerli bir ayar uzmanıdır.

Hepimiz hızlı ve güvenli bilgisayarlar isteriz, ancak sürekli sistem bakımları ve zaman alıcı optimizasyonlar bunu sağlar. Son gelişmelere ayak uydurmak için zamana ve çabaya yatırımı seven bizler, varsayılan Windows araçlarını kullanarak bu görevleri çok iyi bir şekilde gerçekleştirebiliriz. Birçok görevi yapmak isteyen onlar, sistem uzmanları gibi sistemlerini hızlandırmak, gizliliklerini korumak, sistem dosyalarını silmek ve yedeklemek, yaygın Windows hatalarını düzeltmek isterler. Bu sadece çok iş anlamına gelmiyor, bu kadar!

GenelWinOptimizer programımız sizin için kolay, hızlı ve verimli bir şekilde tüm işleri yapar. Program size, maksimum performans, güvenlik ve değerli zamanınızdan tasarruf etmenizi sağlar. Böylece gerçek işlerinizi yapabilirsiniz. Türkçe dil desteğine sahiptir.

Ashampoo WinOptimizer 11 Ömür Boyu Sınırsız Lisans

Bir sistem temizleme programından fazlası olan araç yeni ve şık tasarımının yanı sıra kolay kullanımıyla da dikkat çekmektedir. Ashampoo WinOptimizer 11 Türkçe dil destekli olmasıyla birlikte bir bilgisayar için ömür boyu lisans kullanımı sunmaktadır.

Ashampoo WinOptimizer 11 ile kullanmadığınız boş ve işinize yaramayan dosyaları, program kalıntılarını ve bilgisayarınızda gereksiz yer kaplayan dosyaları silerek disk alanından kazanın. Başlatılan temizlik ve iyileştirmeler maximum hız ve yüksek performans sağlar. Bilgisayarınızın düzenli olarak bakıma ihtiyacı vardır, ancak bu çok zaman harcar ve uzman bilgisi gerektirir. WinOptimizer programı, bu görevi sizin için yapar. Maksimum performans ve güvenlik sağlayarak değerli zamanınızdan tasarruf etmenizi ve böylece gerçek işlerinizi yapabilmenize imkân sunar. Ashampoo WinOptimizer disk alanını boşaltır, hataları düzeltir, sabit bir performansı garanti eder, gizliliğinizi korur ve ihtiyaçlarınıza göre Windows’u özelleştirerek kolay, hızlı ve verimli bir şekilde sisteminizi optimize eder.

… alan boşaltır

Sahipsiz dosyalar oluşturun, program kalıntıları, geçici dosyaları ve ihtiyacınız olmayan tüm belgeleri kalıcı bir şekilde silin. Aynı dosyaları bulun ve bellek tüketenleri takip edin. Disk alanını geri kazanın!

… hataları düzeltir

Windows Kayıt Defteri’ni temizleyin, dosya sistemi hatalarını düzeltin ve sabit disklerinizin sağlığını takip edin. Sadece Windows hatalarına Hayır deyin!

… istikrarlı performansı garanti eder

Maksimum hız ve internet bağlantınızı optimize etmek için kullandığınız uygulamaları otomatik olarak ayarlamak için güçlü Live Tuner aracını kullanın. PC’nizden daha fazla performans alın!

… gizliliğinizi korur

Sisteminizdeki tüm internet izlerini temizleyin ve hassas verilerinizi güvenle şifreleyin. Şimdi, hangi bilginin otomatik olarak Microsoft’a düzenli olarak gönderileceğine karar verin. Kendinizi meraklı gözlerden koruyun!

… ihtiyaçlarınıza göre Windows’u özelleştirir

Kolaylıkla gizli sistem seçeneklerini ayarlayın, dosya türü ilişkilerini değiştirin ya da bağlam menüsü girdilerini ayarlayın. Sizin için daha fazla esneklik!
Örtünün altında daha fazla güç
Ashampoo WinOptimizer 11, sistem detaylarını kapsamlı bir şekilde sağlamanın yanı sıra şimdiye kadarki en hızlı WinOptimizer’dır. Tamamen yeniden geliştirilen çekirdek algoritmaları ve temelden program kodlaması, onu bir manşet yapıyor.

Live Tuner 2.0 – Daha verimli, daha etkin, daha becerikli

Yepyeni algoritmalar ile Live Tuner, daha az bellek kaynaklarını kullanırken uygulamaları daha etkili bir şekilde hızlandırabilir. Kural-tabanlı ayar seçenekleri de büyük ölçüde geliştirilmiştir.

Game Booster – Oyuncular için Turbo

Game Booster, bir buton tıklamasıyla size kusursuz bir oyun performansı sağlar. Gerekli olmayan tüm Windows işlemleri otomatik olarak kapatılır ve bellekte yer açılır. Anında mükemmel oyun koşulları.

Kullanıcı Hakları Yöneticisi – İstediğiniz gibi

Sisteminizde hangi eylemlerin, ayarların veya uygulamaların olduğunu tanımlamak için en kolay yolu keşfedin. Örneğin, yüklü programlardan çocuklarınızı uzak tutun, kritik sistem seçeneklerinin değiştirilmesini veya uygun olmayan uygulamaların başlatılmasını engelleyin.

Daha hızlı, daha küçük, daha verimli

Ashampoo WinOptimizer 11 daha hızlı başlar ve daha az bellek gerektirir. Bu özellikle, şimdi daha verimli bir şekilde uygulama işlemlerini optimize edebilen Live Tuner için doğrudur. Tüm temizleyicilerin algılama oranı arttırılmıştır ve ayrıca entegre yedekleme sistemi şimdi değiştirilmiş sistem dosyaları için artımlı yedeklemeleri desteklemektedir.

Yeni Live Tuner’ i kullanarak otomatik iyileştirmeler elde edin. Bu tıpkı Advanced SystemCare’ nin “Turbo Boost” özelliği gibi çalışarak bilgisayar Hard disk sıcaklığını, CPU ve RAM kullanımını ölçerek, PC sağlığını takip etmenizi sağlıyor. Program Windows kayıt defterini temizler ve bilgisayar hatalarını onararak maksimum hız ve performans temin eder. Tüm internet gezinti izlerini silerek gizliliğinizi korur.

WinOptimizer 11 İle Performans Arttırma ve Hızlandırma

Ashampoo WinOptimizer 11 ile bağlam menusu girdilerini, dosya türü ilişkilerini ve gizli Windows seçeneklerini ayarlayabilirsiniz. Malumunuz, hepimizin ortak problemi, oyun oynarken veya birden fazla işlem gerçekleştirirken, bilgisayarın kasması ve çeşitli hatalar vermesidir. Game Booster seçeneği ile içiniz rahat olsun. Ashampoo WinOptimizer 11 arka planda Windows için gerekli işlemleri yaparak size etkili bir oyun performansı sunar. Program, arttırılmış başlangıç hızı ve minumum seviyede belek kullanımıyla tarama işlemlerini çok kısa bir süre içerisinde geçekleştirip optimizasyon sağlar. Bütün sezgisel temizleme işlemleri arttırılmış, dosyalar için ayrıntılı yedekleme işlemi geliştirilmiştir.

Ashampoo WinOptimizer önceki sürümlerine göre ve diğer benzeri olan birçok optimizasyon aracına göre, yeni geliştirilen çekirdek algoritmaları, temelden program kodlaması ile şimdiye kadar ki en seri ve hızlı sürümüdür diyebiliriz. Kullanıcı Hakları Yöneticisi ile istediğiniz ayarları yapabilir, istediğiniz izinleri verebilirsiniz. Mesela bilgisayarınızda, başkalarının kullanmasını istemediğiniz programları, ayarlar kısmından değiştirerek erişimlerine mani olabilirsiniz. Ashampoo sayesinde bilgisayar seçeneklerinin değiştirilmesini veya çeşitli başlangıç programlarının çalışmasını engelleyebilirsiniz.

Ashampoo WinOptimizer 11 Yenilikleri:

  • Yeni kullanıcı deneyimi
  • Daha fazla performans ve tüm modüllerde daha az kaynak tüketimi
  • Game Booster tek tıklama ile performans
  • Kullanıcı hakları yöneticisi
  • Arttırılmış performans, güçlü hafıza
  • Backup Manager ile değişiklikleri kaydetme, geri yükleme
  • Live Tuner
  • Kullanıcı Hakları Yöneticisi ile sistem ilkesini kolay bir şekilde yapılandırma
  • Mükemmel oyun koşulları, daha fazla bellek, daha fazla performans
  • Drive Cleaner, sabit disk temizleme
  • Internet Cleaner
  • Windows ayarları arasında geçiş, cihaz erişimini kısıtlama vb.
  • Sabit disk birleştirme
  • Daha iyi sonuçlar için geliştirilmiş temizleme algoritmaları
  • Registry Optimizer
  • Çift dosya bulucu “Duplicate Finder”
  • File Wiper özelliğini kullanarak silinmiş dosyaları tamamen ortadan kaldır
  • Kalıcı silme
  • Ayrıntılı bilgisi detayları
  • System Benchmark ile benchmark testi yap
  • Program hemen hemen her çeşit dili desteklemektedir.

Yazılımın Öne Çıkanları:

  • Disk alanını boşaltır
  • Yaygın Windows hatalarını düzeltir
  • PC’lerin hızlı ve stabil olmasını sağlar
  • Tüm internet izlerini temizler ve gizliliğinizi korur
  • Hassas verilerinizi kalıcı olarak yedekler veya siler
Program Detayları

Ashampoo WinOptimizer 11 Gereksinimleri:

Windows XP, Windows Vista, Win 7, Win 8 ve 8.1

Sürüm: 11.00.70

Çıkış tarihi: 2014/04/14

Güncelleme çıkışı: 2015/07/10

Kampanya HakkındaKaynak Bağlantı

KAMPANYA

Ashampoo WinOptimizer 11 lisans kodu

HEMEN İNDİR

Resimler

Ashampoo WinOptimizer 11

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

5 Yorumlar

  • İlginize teşekkür ederiz. Bu aralar itiraf etmek gerekirse site ile yeterince ilgilenemedik. İlerleyen süreçte daha kapsamlı paylaşılar düşünüyoruz.

  • İyi pazar olsun profesyonelindir yönetiçilerine…Eski dönem kapanmış sayfanızdan beri takipdeyim çevremlede paylaşıyorum zemana güvenlik güncel ve önceki duyurularınız olmak üzere kullandı. Sayenizde yerli ve gercek güvenlik programları kullanıyoru. Bu yeni >! Ashampoo PC bakım programınnın 17′ sini sizin bedava kısmınızda e postamı vererek kullanıyorum. Yasal olarak gerçekten güzel PC kasmıyor. Türkçe yeni dönemde video edit programlarına da yer verirseniz, malum youtuber vs için yasal olmayan mekanlara mecur kalmayalım.

  • Evet, ancak bazıları nostalji seviyor. Bu sürümü gerçekten etkiliydi. Ashampoo WinOptimizer 15 sürümü için bakacağım. Doğru söylüyorsun aslında bu aralar kampanya haberleri pek yapamadık. Ama kısmetse gümbür gümbür geliyoruz.

  • Admin, bu çok eski bir sürüm. Ashampoo WinOptimizer 15′ in hediye kampanyasını düzenlesen daha çok makbule geçer. Mesela 10 kişiye lisans vermek gibi de olabilir.