Format Dönüştürücü Hediye & Çekilişler

MacX Video Converter Pro [Win & Mac] (Hediye Lisans)

blank
Yazar Ersin

MacX Video Converter Pro, zengin özelliklere sahip, yüksek kaliteli ve oldukça hızlı bir video dönüştürme yazılımıdır. Sorunsuz bir şekilde tüm videolarınızı iPhone / X / 8 (Plus) / iPad / Apple TV / Android / Google / Surface / Sony / Huawei / WP8 / PS4 vb. gibi cihazlarınız için dönüştürebilir.

  • Videoları 200’den Ziyade Biçime Dönüştür
  • Daha İyi Kalite ile HEVC / H.265 Kodlama
  • Fotoğrafları Nefes Kesen Slayt Gösterisine Dönüştürün
  • YouTube ve 300’den Fazla Sitelerden Video ve Müzik İndirin
  • Videoları Ekranda Yakalama / Ekran Kaydetme
  • Herhangi Bir Cihaz için One-Stop Video Converter
  • Dünyanın en hızlı ve bilinen dönüştürücülerden 5 kat daha hızlı
  • Video Düzenleme İşi her Şeyden Daha Kolay
  • Mac’in Dahili Kamerasından veya Web Kamerasından Video Kaydetme
  • Intel QSV hızlandırıcısı enkoder – No.1 4K / HD videoyu, kaliteden hiç ödün vermeden dönüştürebilir.

MacX Video Converter Pro, hepsi bir arada sıkıştırma, indirme, düzenleme, ekran kaydedici ve slayt gösterisi gibi özelliklere sahip, videoları en kaliteli şekilde kolayca ve çok hızlı dönüştürebilen bir programdır. HD ve 4K videolarda dâhil olmak üzere dönüştürme için en güçlü yeteneklere sahiptir. MKV, M2TS, AVCHD, H.264 / MPEG-4 AVC, ve SD video AVI, MPEG, MP4, H.264, MOV, FLV, F4V, RM, RMVB, gibi video formatlarını destekler. WebM, Google TV, Mac bilgisayar, iMovie, iTunes, iPhone 6 / 5  / 4S, iPad 3 /4, iPad Mini, iPod touch 5, iPod classic, iPod nano, Apple TV, Android, PSP, vb. gibi taşınabilir tüm cihazlara uygun video dönüşümü yaparak sevdiğiniz videoları her yerde izleyebilmenizi sağlar.

Genel Ayrıca, Myspace, Metacafe vb. gibi web sitelerinden video indirmek için eşsiz bir özellik sunar. Dönüştürdüğünüz videoları düzenleyebilir ve istediğiniz değişiklikleri üzerinde yapabilirsiniz. MacX HD Video Converter Pro ile HD ve diğer videolar arasında MKV, RMVB, M2TS, AVI, AVCHD, MOV, MPEG, F4V, MP4, H.264, FLV, RM, WebM, Google TV, etc. arasında dönüşüm yapabilirsiniz.

MacX Video Converter Pro 6.2’deki Yenilikler:

  1. Benzersiz: Benzersiz Intel QSV ve Otomatik Kopya teknolojisi ile 1 numaralı hızlı dönüşüm. 15 dakika içerisinde MP4 ve MKV video (H.264 + AC-3, 1920×1080, 02:07:22) dönüştürme. 10 kat daha hızlı otomatik kopyalama modu.
  2. Yeni ve Sıcak: Kolayca 4K videoyu işleme. Dönüştürme 4K UHD, HEVC / H.265, MKV, MP4, MOV, Mac üzerinde herhangi bir biçime vb. AVCHD, M2TS, AVI, WMV, Lüks 4K için 1080P HD.
  3. Yeni: iPhone iPad Mac daha iyi oynatmak için H.265 / HEVC video codeclere dönüştürün. Sıfır kalite kaybı ile %50 bir video boyutuna kadar sıkıştırın.

MacX HD Video Converter Pro, HD ve SD Videoları istediğiniz formatlar arasında direk dönüştürebilen çok yetenekli ve birçok özelliği bulunan bir video dönüştürme programı olmakla birklikte, tüm sevdiğiniz videoları iPhone / iPad / PS3 / Xbox / Android vb. gibi taşınabilir akıllı cihazlarınız için uygun formata dönüştürebilir. MacX HD Video Converter Pro, HD video dönüştürücü, DVD yazıcı ve Youtube gibi online video sitelerinden sevdiğiniz videoları indirebilen hepsi bir arada özellikler taşır. Ayrıca, Apple cihazlarınız iPhone / 5 / 4S / iPod / iPad / iPad 2 / iPad 3 / iPad Mini yanı sıra Windows Media Player, PSP, PS3, Xbox, Zune, Android, Blackberry vb. gibi diğer cihazlarınıza uygun videoları dönüştürüp yüklemenizi sağlayabilir.

Dönüştürdüğünüz videolarınızı DVD’ lere yazdırmanızı sağlar. Web sitelerinden online indirme fonksiyonu ile özgürce Dailymotion, Metacafe gibi video paylaşım sitelerinden sevdiğiniz videoları indirme keyfini yaşayabilirsiniz.

MacX Video Converter Pro, en iyi hepsi bir arada (all-in-one) özelliklere sahip video dönüştürme yazılımıdır. Sadece video dönüştürmekle kalmaz videolar için tüm özellikleri içerisinde barındırır. Video indirme, video ve fotoğraflardan slâytlar oluşturma, ekran kaydı yapma, video düzenleme, videoları DVD’lere yazdırma (Bazı özellikleri Mac ve Windows sürümünde değişiklik gösterebilir.) gibi birçok özellik sayesinde videolarınız üzerinde her işlemi kolayca yapabilirsiniz. 420′ den fazla video ve 50′den fazla ses codec’lerine sahiptir. Sevdiğiniz videolarınızı iPhone, iPad, Android, Samsung, WP8, PSP gibi tüm taşınabilir cihazlarınıza 32 kat daha hızlı ve olağanüstü kalite ile dönüştürüp aktarabilirsiniz. Birçok cep telefonları ve tabletler için hazır ayarlara sahiptir. Ayrıca, Myspace, Metacafe gibi birçok web sitelerinden video indirmek için eşsiz bir özelliğe sahiptir. Dönüştürdüğünüz videoları istediğiniz gibi düzenleyebilir ve istediğiniz değişiklikleri üzerinde yapabilirsiniz.

Kullanışlı arayüzü, MacX HD Video Converter Pro’yu her zamankinden daha kolay kullanmanızı sağlar. Mac kullanıcıları da dahil olmak üzere 32 kat daha hızlı işlem yapabilmektedir. M2TS, MTS, TS, AVCHD ve genel videoları MP4, MOV, FLV, WMV, AVI, vb. HD videolar MKV arasında dönüştürmeyi hızlı ve kaliteli yapar.

Herhangi bir videoyu herhangi bir biçime dönüştürmek

320′den fazla video ve 50′den fazla ses codec ile MacX Video Converter Pro, MOV, AVI, WMV, MP4, MKV, AVI, MKV, FLV M2TS olarak 180′nin üzerinde video formatlarını, herhangi bir video formatına dönüştürmenize olanak sağlar. Aynı zamanda video dosyasından sesleri ve müzikleri çıkarabilir ve MP3, WAV, AAC, FLAC, ALAC, vb. gibi 14 popüler ses formatlarına dönüştürerek taşınabilir cihazlara aktarabilirsiniz.

Hızlı ve Yüksek Kalitede

MacX Video Converter Pro, özellikle HD 1080p ve tüm video dönüştürme ihtiyaçlarına dikkat çekmek için 720p videolar için kodlama ve çözme optimize özelliklerine sahiptir. Dâhili yüksek kalite motoru, dinamik görüntü kalitesini en üst düzeyde tutar ve çıkan videoyu daha net yapmanızı ayarlar. Hyper-Threading teknolojisi ve multi-core işlemci yardımı ile video kalitesini bozmadan % 98 kalite ile 32 kat daha hızlı dönüştürme yapabilir.

Profesyonel HD Video Dönüştürücü

Çok yönlü bir dönüştürücüdür. HD ve SD video formatları da dahil olmak üzere tüm yaygın formatları kabul eder. MOD, TOD, MTS/M2TS JVC, Panasonic, Sony video kamera tarafından kullanılan formatlar, M2TS ve Blu-ray diskler ve standart DVD’ler, popüler MKV dosyaları, VOB dosyalarının yanı sıra AVI, WMV, MPEG, MP4. FLV, H.264/MPEG-4, DivX, Xvid, MOV, RM, RMVB, VOB, ASF, 3GP, 3G2, QT, DAT, Google TV, WebM, VPX 8 dosyaları ve daha fazlası.

Taşınabilir cihazlar / Konsol Oynatıcılar ile uyumlu

Ekran boyutları ayarları ile taşınabilir cihazlar için özel bir çıkış seçebilirsiniz.  iPhone/5/4S, iPod Touch, iPad / iPad 2/New iPad / iPad Mini gibi Apple cihazlarından birini seçin ve yazılım sizin için videoları yapılandırsın. Bu programın aynı zamanda özel çıkış seçenekleri vardır PSP, PS3, Zune, Xbox, Android, Microsoft Surface, Blackberry vb.

Kolayca Online Web Sitelerinden Video İndir

MacX HD Video Converter Pro, aynı zamanda belirttiğiniz biçime dönüştürerek YouTube, Metacafe, Dailymotion vb. gibi online video sitelerinden doğrudan URL bağlantısından tek adımda videolar indirebilirsiniz.

Paylaşım için DVD’lere Videoları Yazdırın

Çok yönlü bir video dönüştürme yazılımı olarak, yan-yana karşılaştırma özelliği ile “DVD gömme” özelliği vardır. Disklere popüler filmleri yedeklemek ya da arkadaşlarınızla paylaşmak için videoları yazdırabilirsiniz.

Basit Arayüzü ile Kolay Kullanım

Geleneksel tasarlanmış arayüzü ile diğer ürünlerin çoğundan farklı olarak, MacX HD Video Converter Pro’nun dosya biçimlerinin listesini içeren bir açılır menü sunulmamıştır. Daha ziyade ana ekranda bulunan düğme ile bir seçim oluşturulabilir.

Kes / Birleştir / Altyazı Ekle / Düzenle

Çok yönlü bir video dönüştürücüsünde olması gereke en önemli özelliklerden biride video düzenleme özelliğine sahip olmasıdır. Kullanıcılar, kırparak videodaki istenmeyen alanları çıkarmak, birleştirerek birden çok videolar oluşturmak ve hatta özel filigranlar ekleyerek videolarını kişiselleştirebilirler. Daha özel olarak, iç altyazı parça desteklemenin yanında, dönüşümden önce videoları harici SRT altyazı dosyalarını eklemenizi sağlar.

Anlık resim çekin ve MP3 şarkı kaydedin

Eğer ünlü bir film, çizgi film ya da TV programındaki sevdiğiniz tema şarkısını cep telefonu zil sesi olarak istiyorsanız bu çok kolay. Hatta video dosyalarından ses parçaları ayıklayabilir ve MP3 dosyaları olarak kaydedebilirsiniz. Ayrıca bilgisayarınızda duvar kağıdı olarak JPEG veya BMP formatında istediğiniz film sahnelerinin fotoğrafını çekebilirsiniz.

Düzgün HD Video Oynatma ve Esnek Parametre Ayarı

Gömülü Yüksek Kaliteli Motoru, titreşim önleme ayarı ve Akıllı A / V Synchronizer ile bilgisayarınızda kusursuz video oynatımının keyfini çıkarın. Artık bilgisayarınızda keyifle videolar izleyebilirsiniz. Hatta kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için tüm çözünürlük kodlama ayarı, çerçeve oranı, bit oranı, örnekleme oranı vb. gibi özelleştirmelere izin verilir.

MacX HD Video Converter Pro Tüm HD ve SD videolar arasında dönüştürme yapar

  • 420 Adet ses ve video formatı destekleyen güçlü alt yapı
  • Gelişmiş HD video çözme motoru,
  • MacX Video Converter Pro tüm HD video ve SD videoları arasında dönüştürme yapmaktadır.
  • Kullanıcıların YouTube videolarını indirmesini ve başka bir formata dönüştürmelerini sağlar.
  • Ayrıca tüm bunları VOB dosyaları şeklinde video DVD yazmanızı sağlar.
  • Mac, PC, iMovie, iTunes, iPhone iPad, iPod, vb. Aralarında transferde en güçlü yeteneklere sahip dönüştürücü.

Kampanya Hakkında

15 Temmuz’a kadar geçerli olan MacX Video Converter Pro (1000) ücretsiz lisanslarından birini edinebilirsin.

Eşantiyon sayfasına giderek, direk kurulum ve lisans koduyla birlikte olan .zip dosyasını indirin.

Şuradan kampanya sayfasına ulaşıp gerekli talimatları uygulayarak edinebilirsiniz.

Program Detayları

Fiyatı: $59.95

Mac için; Mac OS X Leopard / Snow Leopard / Lion / Mountain Lion / Mavericks ve Windows sürümleri

ResimlerMacX Video Converter Pro

MacX Video Converter, MacX HD Video Converter

Biten Çekilişler

MacX Video Converter Pro [Win & Mac] (10 Hediye Lisans) SONA ERDİ

Desteklerinden dolayı Digiarty Yazılım‘ a çok teşekkür ediyoruz.

Kampanyamız sona erdi. Çekilişi yapılıp kazananlara lisanları gönderilecektir.

www.macxdvd.com sponsorluğunda tüm ziyaretçilerimize çekiliş ve kura olmadan ve indirimli fiyatı $29.95 olan MacX Video Converter Pro [Win & Mac] lisansı hediye ediyoruz. Hediye lisansınızı elde etmek için konu altına kısa olamayan bir yorum bırakmanız yeterli. Bitiş tarihi: 24.03.2018

Çekilişi Kazananlar:

1-) trabluskar
2-) hakan
3-) YURY KUZMIN
4-) halimselim
5-) Kenan
6-) Bedrettin
7-) Orhan Alem
😎 salim
9-) Jan Nowaczyk
10-) nedim

Çekilişi kazananlar hangi platformu (Windows / Mac) kullandıklarını profesyonelindir@gmail.com adresine yazsınlar. Ona göre lisans gönderilecek.


MacX Video Converter Pro [Win & Mac] (Hediye / Giveaway) 3 Gün

Kampanyamız sona ermiştir.


MacX Video Converter Pro Win & Mac (Hediye / Giveaway) 72 Saat

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN KAMPANYA SAYFAMIZA ULAŞARAK PROGRAMIN LİSANSINI ÜCRETSİZ ALABİLİRSİNİZ.

>————–>> Hediye Lisansınız İçin Tıklayın  / Click to license a gift <<————–< 

Sürüm 5.0.3

Desteklenene İşletim sistemleri: Mac & Microsoft Windows 98, NT, 2000, 2003, XP, Vista (32 & 64 bit), Windows 7 (32 & 64 bit), Windows 8 (32 & 64 bit)

Fiyatı: $34.95


MacX Video Converter Pro Win & Mac (Hediye / Giveaway) 72 Saat

Kampanyamız sona ermiştir. Giveaway ended.

İyi günlerde kullanın.

macxdvd.com a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

macxdvd.com sponsorluğunda tüm ziyaretçilerimize çekiliş ve kura olmadan $34.95 değerinde MacX HD Video Converter Pro Win & Mac lisansı hediye ediyoruz. Hediye lisansınıza, tanıtım yazımızın alt kısmındaki link’ten ulaşabilirsiniz. Your license is below.

———————————————————————————————————————————-

AŞAĞIDAKİ LİNKTEN KAMPANYA SAYFAMIZA ULAŞARAK PROGRAMIN LİSANSINI ÜCRETSİZ ALABİLİRSİNİZ.

Kampanyamız sona ermiştir. Giveaway ended.

>————–>>   Hediye Lisansınız İçin Tıklayın  / Click to license a gift <<————–<

Not: Hediye lisansınızı kampanya bitmeden önce aktif etmeniz gerekmektedir. 

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

35 Yorumlar

  • Admin,Sharewareonsale.com sitesi 8K Player kampanyası yapıyor.Hem de 7 gün boyunca.Sitene eklesen iyi olur.

  • böyle bir programı sunduğunuz için teşekkürler , iyi günler dilerim

  • daha önce kullandığım çok kaliteli ve kullanışlı bir program.tekrar kullanmak için sabırsızlanıyorum.çok çok teşekkür ederim

  • Böyle bir uygulama yaptığınız için size teşekkür ederim.Mükemmel bir yazılıma benziyor… Teşekkürler…

  • para sıkıntısı olan arkadaşlar için çok düşünceli bir site

  • BU PROGRAMA ÇOK İHTİYACIM VAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

  • Teşekkür ederim kampanya için
    lisanslı proğram kullanıyoruz emeği geçenlere teşekkürler

  • Bu güne kadar kullandığım en iyi Video Converter programı.Yine bu siteden almış olduğum kampanya lisansı ile eski bir sürümünü kullanıyorum.Bu siteye güvenin ve takip edin arkadaşlar,yasal kampanya lisanlı yazılım kullanmak gibisi yoktur,crackli programlara yönelmekten vazgeçsin herkes !!!