Antivirus Editör Seçimi Kampanyalar & Giveaways Ücretsiz Program İndir

Norton Antivirus Programı İçin 90 Günlük Kampanya

blank
Yazar Ersin

Norton Antivirüs ile tüm cihazlarınız koruma altında. Bilgisayar, akıllı telefon, tablet de dahil olmak üzere hepsi..Norton Antivirüs, cihazlarınızı her türlü dış güvenlik tehditlerine karşı profesyonel bir şekilde korur.

Kampanya

Norton Antivirus Programı Virüs, malvere, anti spam, trojan, kimlik hırsızlığı, sosyal medya dolandırıcılığı gibi tehlike unsurlarına karşı koruma sağlar. Gizliliginizi koruyarak aygıtlarınızı güvende tutun. Yazılım ile e-postalarınız kişisel mesajlarınız ve gizliliğiniz koruma altında. Farklı yerlerde farklı agıtlar kullanabilir veya aygıtlarınızı değiştirebilirsiniz. Korumayı aygıtlar arasında kolay bir şekilde taşımanız için size esnek ve pratik çözümler sunar. 

Hem günümüzün hem de geleceğin çevrimiçi tehditlerini durdurun. Yeni Norton AntiVirus ile tanışın. Otomatik sessiz güncellemeler, yeni ve henüz keşfedilmemiş tehditlerden her zaman bir adım ilerde olmanıza yardımcı olur. Program hakkında buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Norton Antivirus Tüm Platformlarda Etkin Koruma

Akıllı telefonlarınıza ve tabletlerinize, kişilerinize, mesajlarınıza ve fotoğraflarınıza istenmeyen erişimlere gizlilik endişelerine karşı güvencedir. Eğer geçerli bir Norton abonesiyseniz ve hesabınız varsa, standart garanti süresi bittikten sonra bile bilgisayarınıza virüs bulaşmış olsa, ücretsiz yazılımların sağlayamadığı bir güvenceyi, paranızın tamamını iade garantisi verir.

Norton Antivirus Programı Özellikleri:

1. Aygıtlarınızı korurken size çözümler sağlar

2. Tüm aygıtlarınızda “PC, tablet, telefon” gizlilik koruma

3. Virüs, casus yazılım ve tüm çevrimiçi tehditlere karşı korumadır

4. Korumayı bir aygıttan diğerine taşıyabilme

5. Cihazlarınız arttıkça, daha fazla koruma eklemenizi sağlar

6. Güvenlik riski bulunan web sitelerine ve şüpheli Download işlemlerine karşı uyarır

7. Kaybolan veya çalınan tabletlerin ve telefonların yerini tespit eder

8. Bilgisayarınızdan seçtiğiniz fotoğraf, film ve çeşitli verilerinizi, 25 GB’a kadar güvenli çevrimiçi depolama alanına otomatik olarak kaydeder.

Yönetici olarak sizlere güvenliğiniz için kullanmanızı tavsiye edebileceğimiz bir Antivirüs ve güvenlik yazılımdır. Kampanyadan yararlanmak için aşağıdaki yükleme butonuna tıklıyoruz ve açılan sayfayı, mümkünse türkçe diline çevirip, sayfadaki yönergeleri takip ediyoruz. Gerekli bilgileri girdikten sonra kurup kullanabilirsiniz.

NORTON Desteklediği İşletim Sistemleri:

  • Microsoft Windows XP “32 bit”
  • Windows Vista
  • Win 7
  • Win 8/8 Pro
  • Microsoft Windows 8.1/8.1 Pro tüm “32 bit ve 64 bit” sistemleri
  • win 10
  • iOS 6 veya üzeri
  • Mac OS X
  • Android 2.3 veya üzeri “Google Play yüklü olmalıdır”

Norton’un yükleme, yenileme ve satın alma, tehdit kaldırma gibi genel yardımları bulunmaktadır. Ürün yardımı ise Windows, Mac ve mobil aygıtlar içindir.

Not: Programı indirip kurun. Sonrasında Norton sayfasındaki yardım menüsüne giderek bir hesap oluşturun. Norton 360′ ı seçerek güncel sürümüne yükseltin.

Norton indir

PROGRAM İNDİR

Windows, Android, Apple, İOS

Editör Notu
Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 8 Average: 3.3]

Yorum bırak

1 Yorum

  • Teşekkürler. Çok hızlı olarak indirildi. Deneme süresindeki hareketleri izleyip yorum yapacağım.