Hard Disk Hediye & Çekilişler Kampanyalar & Giveaways

Hard Disk Sentinel Profesyonel- Editörün Seçimi (Kampanya)

Hard Disk Sentinel Profesyonel
blank
Yazar Ersin

Hard Disk Sentinel Profesyonel, (HDSentinel) bir HDD / SSD izleme ve analiz programıdır. Programın hedefi disk sürücü sorunları test etmek, teşhis etmek ve onarmaktır. Ayrıca SSD ve HDD sağlık, performans ve başarısızlıkları görüntüler ve raporlar. Hard Disk Sentinel SSD ve HDD disklerin sağlık durumu, sıcaklık ve tüm SMART bilgilerini görüntüler. Olası sabit disk hatalarına karşı, performans düşüşünü algılamak için gerçek zamanlı olarak disk aktarım hızını ölçer. Programın Türkçe dil yaması bulunmaktadır.

1.Yükle 2. Yapılandır 3. Korumalı Kal

Sadece kur yedekleme ve bildirim fonksiyonlarını ayarla! Sistemin güvende kalsın, problemler veya herşeyin düzgün gittiği hakkında bilgilendirileceksin! Hard Disk Sentinel disklerinizin anlık durumunu görüntüler, 7 gün 24 saat datalarınız Hard Disk Sentinel’ in koruması altında.

Hard Disk Sentinel Standard kampanya sayfası ömür boyu ($ 0)

KAMPANYA

Yayımcı: H.D.S. Hungary
Sürüm: v5.70
Lisans: Yaşam boyu
Sistem: Windows (32 ve 64 bit)

Hard Disk Sentinel Profesyonel ile Sabit Diskleri Onarın!

Hard Disk Sentinel, SSD ve HDD disklerin sağlık durumu, sıcaklık ve tüm SMART bilgilerini görüntüler, olası sabit disk hatalarına, performans düşüşünü algılamak için gerçek zamanlı olarak disk aktarım hızını ölçer.

Hard Disk Sentinel Profesyonel Özellikler

Disk yönetimi

Gelişmiş Güç Yönetimi ile titreşim duyarlılığı ayarlarını yaparak sabit disklerin performans ve data güvenliğini maksimum düzeye çıkarır.

Yedekleme

Birçok otomatik yedekleme yöntemi mevcuttur: yerel bilgisayara yedekleme, yerel yâda internet üzerindeki bir FTP / Email sunucusuna yedekleme, CD yazma program yardımı ile CD / DVD’ ye yedekleme, yedekleme anında uzaktaki sunucuları açıp kapama özelliği.

Yazılım geliştiriciler için API arayüzü

API Arayüzü sayesinde sorgulama yapmanıza imkân tanır. API sayesinde yazılımınız diskin sıcaklık, performans, sağlık bilgilerine ulaşabilir.

Uzaktan izleme

Hard Disk Sentinel Professional kapsamlı uzaktan izleme yetenekleri sunuyor. Sabit disk durumu bir cep telefonu veya PDA ile bir web tarayıcısı olan bir cihazda uzaktan kontrol edilebilir.

Anında S.M.A.R.T. Analizi

Hard Disk Sentinel IDE, SATA, SCSI ve çoğu USB HDD ve SSD’ lerin durumlarını, sıcaklıklarını performans bilgilerini direkt iletişim kurarak bildirir, uygulamayı başlattığınızda Disk durumu hemen görüntülenir, uzun süre diskleri analiz etmeye gerek yoktur. Sabit Disk için şu anki ve geçmişteki maksimum sıcaklığı gösterir. Üreticiye özgü ve genel nitelikleri takip edip gösterir, ileri düzeyde ki kullanıcılar için, tüm ham veriler (açılma zamanı ve okuma yazma hataları gibi) sağlanır. Hard Disk Sentinel performans ve sağlık ile ilgili S.M.A.R.T değerlerini işleyerek yüzde olarak gösterir ve ek olarak diskin ne kadar ömrü kaldığını saat olarak belirtir.

Sabit Disk donanım ve yazılım testleri

Hard Disk Sentinel Profesyonel kullanarak, sabit disklerinizin kendisini test etmesi mümkündür. Bu testler sabit disklerin bileşenlerindeki (kafalar, motorlar, tampon bellek) hataları tespit etmek için kullanılır. Ayrıca genişletilmiş kendi kendini test etme tüm diskin yüzeyini test edip hatalı ve zayıf alanları tespit edip, buradaki dataları yeniden konumlandırır. (Tüm bu işlemleri normal ScanDisk gibi programlar gerçekleştiremez)

Gürültü ve performans testi

Sabit diskin gürültü, data ulaşım performansı ve sıcaklığını kontrol eder. Uzun testler diskleri maksimum kullanımda test ettiği için sistemin yapılandırılması ile ilgili bilgiler sağlar (ekstra soğutucu ihtiyacı olup olmadığı gibi)

Gelişmiş Disk testleri, yüzey testi

Disk yüzeyini kontrol eder hataları bulup onarır ve fabrika ayarlarına geri döndürür ve bu testler Hard Disk’ lerin Solid State Disk’ lerin Memory Kart’ ların kondisyonlarını kontrol edip eski ayarlarına döndürür.

Disk günlüğü

Hard Disk Sentinel tüm S.M.A.R.T parametrelerini ve olayları veri korumayı maksimize etmek için günlüğe kaydeder. Örneğin, yeni bir kötü sektör sabit diskinizde bulunursa, size bildirilecektir.

Uyarılar

Hard Disk Sentinel Profesyonel farklı sorunları çeşitli uyarılar ile bildirme kabiliyetine sahiptir. Ses uyarıları çalabilir, Network mesajı gönderebilir, Email gönderebilir, (SMS gateway sayesinde cep telefonunuza SMS olarak gelebilir.) Otomatik yedek veya herhangi bir programı çalıştırabilir, disklerin günlük durumunu mail ile size bildirebilir.

Otomatik Kapanma

Bu seçenek ile sabit disk hatası, HDD aşırı ısınma ya da sağlık bozulması tespit ettiğinde bilgisayarı kapatabilir. Bu sayede daha fazla veri kaybını önler.

Sabit Disk detayları

Revizyon numarası ön bellek büyüklüğü gibi detaylı bilgileri yada özellikleri algılar. Ayrıca maksimum transfer yada şu an kullanılan transfer modunu görüntüler.

Windows Explorer HDD durumu
Mevcut sağlık durumunu görüntüler. Windows Gezgini veya herhangi bir uygulama ile kullanım miktarlarını görmenizi sağlar.

İsteğe bağlı bilgiler

Mevcut sabit disk sıcaklıkları ve sağlık durumları sistem tepsisinde grafik olarak görüntülenir ayrıca (Windows Vista altında veya daha yeni işletim sisteminde) sidebar gadget içinde gösterilebilir.

Sabit Disk performansı

Ne kadar veri yazıldığını okunduğunu, okuma ve yazma transfer hızlarını bunların maksimum transfer hızlarıyla karşılaştırılmasını günlüğe kaydeder.

Sabit Disk bölümleri

Fiziksel sabit diskler ve onlar hakkında tip ve kullanım bilgilerini görüntüler, durum mesajlarını otomatik olarak gönderir.

Akustik yönetimi

IDE / S- ATA sabit disklerin akustik seviye kontrolünü sunar. Performansı artırmak yada sesi azaltmak mümkündü. Bu işlemi destekleyen harici USB sabit disklerde akustik seviye kontrolü mümkündür.

Saat senkronizasyon

NTP (Ağ Zaman Protokolü) yoluyla bir atom saati ile PC saatini senkronize etme seçeneği sunar.

İyileştirmeler

Hard Disk Sentinel sürekli geliştirmektedir ve bunların dışında özellik görmek isterseniz lütfen bize bildirin. Ekran görüntüleri için tıklayın.

hard-disk-sentinel-profesyonel

Hard Disk Sentinel Professional (30 Hediye Lisans)

Çekilişimiz sona ermiştir. Kazananlar aşağıdaki gibidir.

1-Andreas 2-yunusbeen 3-kavas74 4-Night 5-bolulutarik 6-chewik52 7-arpanet 8-murat343434 9-blackx 10-cikofdx 11-infinitedreamsxxx 12-Burak 13-Taha 14-ghost13 15-Rajesh Ghadye 16-aro000 17-slai 18-al_ganas 19-kenwoddmemo 20-ReLaKx 21-melih 22-cetin 23-gitanjali 24-ziro0 25-ILOVE9TR 26-avira07 27-kurtumi 28-dilemma21 29-ffd 30-svnbh

Kazananları tebrik ederiz. Lisanslarınız bu haftasonu mail adreslerinize gönderilecektir.

hdsentinel.com‘a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

https://www.hdsentinel.com/ sponsorluğunda sizlere 30 adet Hard Disk Sentinel Professional lisans’ı hediye ediyoruz. Üyelerimiz konu altına 1 adet yorum yapma koşulu ile çekilişe katılabilir. Kampanya Bitiş / Çekiliş Tarihi: 04 Haziran 2011 Saat: 15:00

İyi Şanslar.

Editör Notu
Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 5 Average: 4.4]

Yorum bırak

88 Yorumlar

  • Allah razı olsun, artık free lisans kullancısı olmaya karar verdıgım den berı en guzel uygulama arsıvı sızdeymıs tesekkurler..

  • İşini en iyi yapan uygulama. Teknolojik gelişmelere ayak uyduran ve işini en iyi yapan yönüyle güven veren bir program. Bu uygulamayı yapan ekibe teşekkürler.

  • Ashampoo HDD Control 2017 programını kullanıyordum zaten, bunu da denemek için indirdim ama Türkçe yamasını bulamıyorum. Konuya ekleseniz güzel olurdu 🙂

  • Kampanya için tekrar teşekkürler. Lisans mailime gönderilmiş. Kazanan diğer kişileri tebrik ederim.