Antivirus Kampanyalar & Giveaways Ücretsiz Program İndir

Avast Internet Security ve Avast Nitro Ücretsiz İndir

avast-internet-security
blank
Yazar Ersin

Avast Internet Security kullanıcılarına çok geniş kapsamlı ve tesirli bir deneyim yaşatmaktadır. Avast efsanesi, ücretsiz sürümlerinde bile, ancak lisanslı pro sürüm güvenlik yazılımlarında bulunan birçok faal özellikleri kullanıcıya sunması Avast’ın popülerliğini arttırmaktadır.

Avast Internet Security 24.2.6104 İndir

Ücretsiz Yükle

Lisans: Deneme
Güncelleme: 12.03.2024
Sürüm: 24.2.6104
Boyut: 630.2 KB
Dil: Türkçe
Sistem: Windows 
YayımcıAVAST Software

Avast Internet Security, diğer Internet Security yazılımlarının aksine cihazınızı web sayfalarındaki data ve bilgi kaçakçılarına karşı korur. Ev ağınızı ve tüm sistem aygıtlarınızı olası bir saldırıya karşı tek bir tıkla güvencesine alır.

Avast Internet Security artık yeni Avast SafeZone teknolojisiyle desteklenen eksiksiz bir antivirüs, antispayware, antispam ve güvenlik duvarı koruması sağlar. Çevrimiçi alışveriş ve bankacılık işlemlerinizi güvenle yapabileceğiniz olası tüm saldırganların göremediği, yalıtılmış sanal bir masaüstü oluşturur.

– Çevrimiçi alışveriş veya bankacılık işlemleri yaparken hassas işlemlerinizi korur.

– Sosyal ağlar (Facebook, vb.) veya Anında Mesajlaşma sohbetlerinde güvenliğinizi sağlar.

– Kimliğinizi korumak için bilgisayar korsanı saldırılarını engeller.

Diğer klasik antivirüs programları, sadece virüs ve casus uygulamalara karşı bilgisayarınızı savunurken, Avast antivirüs sizi her türlü harici tehdide karşı savunur. Avast Internet Security 2024, 230 milyondan ziyade müşterisi, 186 ülke ve 43 dil desteği ile dünya genelinde kullanılan bir antivirüs programıdır.

Bilgisayar, tablet, akıllı telefon gibi ve bunun dışında sistem donanımlarını da Avast’ın güvenlik duvarı ile koruyun. Eğer yazılımla ilgili bir sorun yaşıyorsanız, teknik destek ekibi ile iletişime geçerek anında yardım talep edebilirsiniz. Posta kutunuza gelen maillerin spam olup olmadıklarını önceden saptar. Avast Internet Security, standart bir korumanın peşi sıra alışveriş vede bankacılık işlemleriyle ilgili güvenlik konularında da sizlere yardımcı olur.

Avast Internet Security Nasıl kurulur ?

Çalışmakta olan tüm uygulamaları kapatın ve cihazınızda yüklü bulunan bir antivirüs yazılımı varsa kaldırın. Şimdi sırasıyla Avast indirme yönergelerini izleyerek ilerleyin. İndirme işleminden sonra kurma işlemine geçiyoruz. Diğer uygulamalardan farklı bir yükleme durumu söz konusu olamadığından sürekli olarak ileri ve yükle butonlarını tıklıyoruz. Yazılım otomatik olarak başlar ve artık lisans etkinleştirme veya programı direk olarak kullanma işlemine geçilebilir.

Program tüm işletim sistemlerinde problemsiz çalışmaktadır.

Avast Internet Security Tüm Detaylar:

Güvenlik Duvarı

Avast Internet Security’in en stratejik özelliklerden biri güvenlik duvarıdır. Avast Internet Security’nin güvenlik duvarı yardımıyla seçtiğiniz tüm dosyaların ağ üzerinden veri transferi yapılarak çalınmasını durdurabilirsiniz. Windows işletim sistemiyle birlikte gelen güvenlik duvarına oranla çok daha tesirli bir koruma sunan Avast, web platformunda yapılan data alış veriş işlemlerini kontrol altına alarak sisteme habersiz erişim teşebbüslerini havada bırakır.

SafeZone

Avast Internet Security’nin Safezone spesiyalitesi, bankacılık işlemleri konusunda güvenli bir durum oluşturur. Sayfalar üzerinden yapılan alışveriş ve banka hesapları denetiminde, Avast Safezone seçeneği vazgeçilmezdir.

Antivirüs ve Anti-Spyware

Avast Internet Security gerçek zamanlı koruması virüs, kötü amaçlı yazılım ve cümle tehditleri bilgisayara henüz zarar vermeden yok eder. Anti-Spyware Kalkanı ile sistem harekeleri izlemeye alarak kişisel bilgilerin çalınmasını engeller.

SecureLine VPN

Web Platformundaki dolandırıcıların sizi izlemelerinden rahatsız iseniz bu durumda en etkin yol VPN hizmetidir. VPN hizmeti trafik akışını değişik coğrafi konumdaki bir server üzerine yönlendirerek veri alışverişini bu aracı sunucu üzerinden yapar.

HTTPS Tarama

HTTPS protokolü adından son zamanlarda sıkça bahsedilen güvenli internet protokolü sürümüdür. Güvenli veri transferi gerçekleştirme amacı gütmekle beraber içerisinde birçok güvenlik açığı mevcuttur. Avast’ın HTTPS Tarama Protokolü ile bu açıkların önüne geçilir.

Güvenli DNS

DNS ayarlarınızı sorunsuz olarak ayarlayabilirsiniz. DNS ayarları, dışarıdan çeşitli müdahaleler sonucu gizlice değiştirilebilir. Neticede ziyaretçiler sitenize girmek istediğinde, sahte sitelere yönlendirilebilir. Güvenli DNS ile tüm DNS ayarlarınız Avast Internet Security’ın DNS ayarlarına aktarılır.

Ev Ağı Güvenliği

Tüm cihazların ev ağınıza bağlı olması durumunda Avast Internet Security bu ağları güvenlik açıklarına karşı denetleyerek yerel ağınıza bağlı olan cihazların bir listesini sunar.

Smart Scan

Smart Scan özelliği yazılım güncelleme, ağ problemi, performans sorunu gibi denetleyerek çözer. Böylece bilgisayarınıza artı performans sağlar.

Anti-Spam Filtresi

Avast Internet Security ‘in Anti-Spam Filtresi e-mailleri kontrol ederek, filtreleme işlemlerini sağlar.

Tarayıcı Temizleme

Tarayıcınıza yapışan ve bu sayede kendisinden kurtulamadığınız yapışkan yazılımlara karşı temizleme işlemi gerçekleştirir. Tarayıcılarınız yapışkan eklentiler, bir takım arama motorları gibi uygulamalar yüzünden tehdit altındadır. Tarayıcı temizleme özelliği sizi istemediğini bu uygulamalardan kurtarır.

Kurtarma Diski

Bu özellik kalıp dosyalarını çekebilir ve bilgisayarınızı karşılaşacağınız bir sorun karşısında, eski sürümüne geri yükleyebiliyorsunuz. Böylece format atma sıkıntısından kurtulursunuz.

Avast GrimeFighter

Programda yer alan bu yeni araç sistem performansını düşüren yazılımları bularak kaldırır. Bilgisayarın açılışında otomatik olarak çalışan ve sistemin yavaşlamasına neden olan uygulamaları tarar ve siler. Avast GrimeFighter ile bilgisayarınızın açılış süresini ve performansınızı arttırın.

Hardened Modu

Çalışan uygulamalarınız üzerinde hakimiyet kurun. Bu mod ile güvenilir işlemler listesi oluşturup, çalışmasını istemediğiniz uygulamaları engelleyin.

DeepScreen

Avast Internet Security’nin bu hususiyeti kötü amaçlı yazılımları tüm kodlarına varıncaya kadar derinlemesine tarar.

Sandbox Test Alanı

Şüphelendiğiniz ve güvenliğinden endişe ettiğiniz dosyaları, Sandbox Test Alanını kullanarak denetleyin.

Avast E- Destek

E-posta ve telefon desteği sunar.

Buradan Avast Free Antivirus‘i ücretsiz edinebilirsiniz.

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

10 Yorumlar

  • Kampanya linki nerede birde 1 senelik mi verıyor. Ona göre indireyim.

  • Lisans etkinleştirildiğinde Pro sürümündeki mevcut olan tüm özellikleri kullanılabiliyor. Sayfa hala aktif.

  • Admin bu Avast Nitro pro mu yoksa free mi ? ve kampanya devam ediyor mu ?

  • Siz Avast İnternet Security 2016’yı yüklemişsinizdir. Onun süresi doldu. Bir altındaki butondan Avast Nitro Antivirus’ü tıklayıp, Avast’ın kendi resmi sayfasına gidiyoruz. Sayfadaki doldurulması gereken bilgileri girerek ürünü alıyoruz. İndirmiş olduğunuzu ise IObit Uninstaller ( https://www.profesyonelindir.com/iobit-uninstaller/ ) gibi bir programla kaldırıp, Avast Antivirus’ü kuruyoruz.

  • Admin yükledim ama 25 gününüz kaldı diyor.Bunun aktivasyon kodu nedir ?

  • Aslında bu kampanyanın süresi doldu. Biz buna rağmen sizin için bir lisans numarası ayarladık. Fakat bununda süresi dolmuş görünüyor. Eğer program üzerinden abonelik gerçekleştirirseniz bu süreyi daha uzun tutuyor ve yakında Avast İnternet Security ile bir kampanya yapmayı planlıyoruz.

  • Avast lisans numarası (Aktivasyon kodu) belirtirseniz sevinirim