Antivirus Kampanyalar & Giveaways

F-Secure SAFE- 5 Cihaz için 3 Aylık Ücretsiz Lisans

f-secure-safe-indir
blank
Yazar Ersin

F-Secure SAFE‘ nin virüs koruması, güvenli İnternet için kişisel bilgilerinizi toplayıp dağıtan kötü amaçlı yazılımlara karşı korur. Enfeksiyonları önlemek için F-Secure SAFE 2022, tüm dosyaları ve uygulamaları otomatik olarak tarar. Herhangi bir virüs tehdidi ile karşılaşırsa, derhal size bildirilir ve onları kaldırmanız için talimatınızı bekler.

F-SECURE SAFE FULL

Güvenli İnternet Programı promosyon sayfası

KAMPANYA

F-Secure SAFE Teklif ve Koşulları:

  • Kişisel kullanım için, 5 cihaz 90 günlük deneme lisans içerir.
  • Promosyon sayfasında hesap oluşturmanız ve e-posta onayı yapmanız gerekir.
  • Ücretsiz güncelleme var.
  • Ücretsiz teknik destek yok.

Bilgisayar ve diğer cihazlarınızın güvenliği için kesinlikle F-Secure tavsiye edilir.

Sayfaya girerek İsim / Soy isim, e-mail ve şifre girerek kaydolmanız gerekir. Daha sonra F-Secure SAFE’ yi indirip, en son dil seçeneğini Türkçe olarak ayarlayabilirsiniz.

Browsing protection, sisteminize kötü amaçlı içeriği yaymak veya kişisel bilgilerinizi toplamak isteyen web sayfalarından uzak tutarak güvenliğinizi ve gizliliğinizi sağlar.

Örneğin, korumasız bir tarayıcınız varsa, sahte bir bankacılık sitesine giden bir bağlantıyı yanlışlıkla açabilirsiniz. F-Secure ayrıca güvenli bir bankacılık sitesine girdiğinizde sizi bilgilendiren ve siteyle bağlantıyı güvenli hale getiren ve para güvenliğini koruyan bankacılık korumasını da içeriyor.

F-Secure SAFE İnternet güvenliği, sınırları belirlemenize ve ailenin refahının koruma altına alınmasına izin verir. Çocuklar için kısıtlanmış içeriği engeller ve sitenizin içeriğini temel alarak, yetişkinlere, şiddet, alışveriş, kumar, sosyal medya vb. Gibi web sitelerine erişimi engelleyebilen bir araçtır. F-Secure SAFE, kısıtlı içeriği çocuklarınız için bloke eder ve onların kullanımını sınırlandırarak ekran saatlerini yönetmenizi sağlar.

Güvenlik yazılımları genelde oyun oynarken bilgisayarınızı yavaşlatır. Oyun modu, güvenliğinizi kapatmanıza gerek kalmadan tutarlı bir performans sunarak, bilgisayarınızın tüm gücünü kullanmanızı sağlar.

f-secure-safe

Biten kampanya ise, 5 cihaz için 1 yıl boyunca ücretsiz. (Fiyatı 79.99 £) dur. Android, PC ve Mac’ te çalışır; ancak iOS’ da çalışmaz. 

Editör Notu
Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Yorum bırak

7 Yorumlar

  • üye oldum ama deneme süreniz 25.02.2018 biticek yazıyor 6 ay vermedi neden acaba

  • Bu anti-virüs’ün boyutu tam 722 MB !!!??? Ben hayatımda bu kadar yüksek boyutlu anti-virüs programı görmedim.

  • Programı indirdim inşallah kasma yapmaz. Gerçi Alman yazılım programlarının hepsi iyidir. 2017’nin en iyi anti – virüs testlerinden F-Secure 2.olmuş.

  • Yukarıya üye giriş linki eklendi. Dil seçeneğinide Türkçe yapın.

  • üye nasıl oluyor mail yazdım hiç bir şey gelmedi mailime gmail sadece kabul ediyor sanıyorum

  • Kampanya haberiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Kampanya konu altına taşınmıştır.

  • Teşekkürler. Ayrıca burada 1 yıl kampanyası var…
    Kampanya bilgisi ve linki yukarıdadır.