Kampanyalar & Giveaways Program Kaldırma

Soft Organizer- Profesyonel Program Kaldırma (Kampanya)

soft-organizer
blank
Yazar Ersin

Soft Organizer, programları sisteminizden tamamen kaldırmanıza izin veren bir yazılımıdır. Kaldırılan programların bıraktığı sistem artıkları, sık sık karşı karşıya kalınan yaygın bir sorundur. Soft Organizatör programı bu sorunu çözmek için tasarlanmıştır. Tamamen sizin sisteminizden gereksiz uygulamaları kaldırmanıza izin verir. Gereksiz dosyaları veya klasörleri, kayıt defteri girdileri ve benzeri kalıntıları ve sistemde kalan çeşitli izleri tamamen kaldırabilirsiniz. 

Bayram Kampanyası

Soft Organizer programları kuran ve tamamen kaldıran kolay kullanımlı bir uygulamadır. Uygulamalar takip edilerek yüklenebilmektedir ve böylece nerede iz bıraktığı izlenir. İleride normal kaldırmanın bıraktığı izler ve parçalar da program kaldırılırken silinebilmektedir.

Microsoft Windows sürümlerini (XP- 11) destekleyen basit ve mükemmel bir program kurulum ve kaldırma yardımcısıdır. Program izleme olmadan bile yüklenen programların izlerini bulmak için özel bir mekanizma ile donatılmıştır. Sistemde yüklü neredeyse her uygulama için komple kaldırma olanağı sağlar ve böylece gereksiz dosyalar tarafından Windows’un darmadağın olmasını engeller. 

Soft Organizer ayrıca otomatik olarak izlenmeyen programları kaldırırken, bunların izlerini bulabilen arama mekanizmasına sahiptir. Soft Organizer takip edilen programlara herhangi bir güncelleme geldiğinde özel bir sembol ile kullanıcıyı uyarmaktadır. İçeriğindeki puanlandırma sistemi gereksiz ve düşük kalite ürünleri belirlemeye yardımcı olur.

Soft Organizer 9 Detaylar

YapımcıChemTable Software
Lisans: Ücretsiz
Güncelleme ve destek: Yok
Sürüm: 9.20
Boyut: (19,3 MB +)
Sitemi: Windows XP, Vista, Windows 7 ve Windows 8/8.1, 10 ve 11 desteği (32-bit ve 64-bit)
Disk alanı: 50 MB +
Dil çeviri dosyaları için: http://langshelper.com/chemtable

soft-program-kaldirma

Editör Notu
Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 1 Average: 5]

Yorum bırak

12 Yorumlar

  • Evet, süresi dolmuş, indirip kurdum. 8.18 versiyon altta verilen serial 8.16 versiyona ait 8.18 versiyon serial verirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.

  • Admin, bu Soft Organizer kurulu programların güncellemesini de mi yapıyor? mesela Java’nın yeni bir güncellemesi çıktığında beni uyarıyor mu ve onu güncelliyor mu ?

  • Süresi dolmuş bir kampanya, ana sayfamız üzerinden güncel kampanyaları takip edebilirsiniz.

  • Kurduğunuzu kaldırıp tekrar indirme sayfasına giderek indirin ve sonra ilk sıradaki kodu aktifleştirin.

  • iki serial var ayrı ayrı denedim malesef olmadı yardım edermisiniz teşekkür

  • arkadaşlar link göremiyorum nerde yardımcı olabilirmisiniz.tşk