Antivirus Güvenlik Programları Kampanyalar & Giveaways

Kaspersky PURE 2.0 Total Security (Kampanya) 6 Ay

Yazar Ersin

Kaspersky PURE 2.0, PC’niz için üstün koruma sunuyor. Kaspersky PURE 2.0, ailenizin tüm PC’lerini, kimlik bilgilerini, parolaları, belgeleri, fotoğrafları ve daha fazlasını korumak için uygun bir güvenlik çözümüdür. Kaspersky PURE 2.0, tüm en yeni anti-virüs teknolojilerinin yanı sıra evinizdeki tüm PC’leri tek bir PC üzerinde yönetme olanağının dahil olduğu gelişmiş koruma ve yönetim özellikleri sunar. Kapersky PURE 2.0, şimdiye kadar geliştirilmiş en kapsamlı ve en kolay yönetilebilen PC güvenlik çözümüdür.

Kaspersky PURE size bir anti-virüs yazılımından çok daha fazlasını verir. Dijital yaşamınızdaki en önemli varlıkların tümünü korumanız için gerek duyduğunuz her şeydir: Bilgisayarınız, internet hesaplarınız, en değerli verileriniz… hatta aileniz. Dijital hayatınızın güvende, PC’nizin mükemmel durumda, en değerli bilgilerinizin güvenli ve ailenizin korunuyor olduğunu bilmek size gönül rahatlığı verir.

Dijital kirlilikle MÜCADELE Edin

Kaspersky PURE, uygulamalarınızın veya çevrimiçi deneyiminizin yoluna çıkmadan, virüsler, kötü amaçlı yazılımlar, casus yazılımlar, spam ve daha fazlasıyla mücadele eder. Güvenlik araçları veri izlerini silebilir, böylece bilgisayar korsanları sizi çevrimiçi izleyemez.

Eşyalarınızı güvende TUTUN

Değerleri fotoğraflarınızı, videolarınızı, belgelerinizi ve müziklerinizi kaybolmaktan, çalınmaktan veya bozulmaktan korur. Gelişmiş yedekleme araçları ve şifreleme teknolojisi kişisel verilerinizi ve değerli dijital varlıklarınızı paylaşanlar üzerinde tam denetim anlamına gelir.

Dijital kimliğinizi KORUYUN

Kaspersky PURE dijital kimliğinizi korumak için gerek duyduğunuz araçlara sahiptir. En son e-dolandırıcılığa karşı teknolojiyi, güvenli parola yönetimini, sanal klavyeyi ve daha fazlasını içerir… her çevrimiçi olduğunuzda gönül rahatlığınız için.

Ailenizin çevrimiçi güvenliğini Sağlayın

Kaspersky PURE PC’lerinizi kimin kullanabileceği, çevrimiçi ve çevrimdışı ne yapabileceği konusundaki denetimi tümüyle size verir. Ayrıntılı raporlama sistemleri hep haberdar olacağınız ve ailenizin güvende olacağı anlamına gelir. Çocuklarınızın sosyal ağlarda ne yaptığını bile izleyebilir ve sınırlayabilirsiniz.

Güvenlik yönetimini Merkezlileştirme

Ağ güvenliği durumunuzu kontrol edin, güncellemeleri karşıdan yükleyin ve taramaları ve yedeklemeleri Ev Ağı Denetimi ile istediğiniz zaman ev ağınızdaki herhangi bir yerden başlatın.

Her şeyi bir kerede KORUYUN

Kaspersky PURE PC’lerinizi, değerli dijital varlıklarınızı, ağınızı ve ailenizi korumanın basit ve yönetilebilir bir yoludur. Bilgisayar uzmanı olmasanız bile bilgisayar güvenliğini bir kerede satın alırsınız.

Özellikler

Kaspersky PURE PC’nizi güvenli ve mükemmel durumda tutmanın kolay yoludur. Ev kullanıcıları düşünülerek, gelişmiş özellikler ve işlevselliğe sahip, basit kurulum ve yönetim ile herkes için istisnai koruma birleştirilerek tasarlanmıştır.

Kaspersky PURE Kaspersky Internet Security’nin denenmiş ve güvenilir güvenlik işlevlerinin üzerine yeni ve güncellenmiş özellikler eklenerek oluşturulmuştur:

Kötü Amaçlı Yazılım ve Spamdan koruma güçlendirilmiş güvenlik için yeni, geliştirilmiş saptama ve kum havuz teknolojilerini içerir.

Merkezi Yönetim ağınızdaki her PC için görevler, raporlar, güncellemeler ve daha fazlası

Genişletilmiş Parola Koruması oturum açma bilgilerini ve otomatik doldurma formlarını oluşturur, şifreler ve saklar. Yerleşik sanal klavye sizi tuş kaydedici kötü amaçlı yazılımlara karşı güvende tutar. Parolalarınızı bir USB çubuğunda bile güvenle taşıyabilirsiniz.

Gelişmiş Ebeveyn Denetimi çocuklarınızın ınternet, PC erişimini ve uygulama ve sosyal ağlar dahil iletişim kullanımını izlemek için benzersiz özellikleriyle ailenizi korur.

Dosya Öğütücü silinmiş verilerin en gelişmiş veri kurtarma yazılımları ve araçları tarafından bile geri yüklenemez kılmak için çoklu geçiş teknolojisini kullanır.

Veri Yedekleme ve Geri Yükleme değerli verilerinizi ve dosyalarınızı felaketlere karşı güvende sizin denetiminizde tutar.

Veri şifreleme güvenliği maksimize eder. Verileri parola koruması ve şifreleme ile oluşturur, depolar ve aktarır, böylece dosyalarınıza kimin erişebileceğini kesin olarak bilirsiniz.

Buradan kampanya sayfasına ulaşarak kullandığınız işletim sisteminize göre Windows veya Mac Kaspersky Pure’yi seçin. İsterseniz Kaspersky Pure yerine başka bir antivirüs programını da indirebilirsiniz. Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Karşınıza çıkacak facebook ile ilgili işlemlerin hepsine onay vermeniz gerekmektedir.  Açılacak sayfayı beğenin ve işleminizi onaylayın.  Açılan sayfadaki boş alana mail adresinizi girip onaylayın. Kısa bir süre sonra mail adresinize programın 6 aylık lisans anahtarı gönderilecektir. Türkçe olarak programı kendi sitesinden indirip aldığınız lisans ile aktif edebilirsiniz.

Aşağıda resimli olarak nasıl programın lisans anahtarını alabileceğiniz gösterilmiştir.

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

20 Yorumlar

  • Problemin nedenini buldum. Daha önce Kaspersky PURE 2.0’ı sistemimde kurup, 1 aylık deneme sürümünü kullanmıştım. Deneme süresi bittiği için bu aktivasyon linki çalışmıyor. Bazı arkadaşlar kayıt defteri vs dosyaları temizliyerek yapmışlar. Bana şimdilik gerek yok. Teşekkürler yinede. Sitenizi sık takip ediyorum. 🙂

  • Son 10 gündür Kaspersky ın Antivirus,Internet Security 2013 lerini kurup yukarıda anlattığım şekilde de kaldırdım ve hiç sorun çıkarmadı.En son PURE için aynı işlemi gerçekleştirdim ve 183 gün kullanım verdi.Sanırım sisteminde sana özel bi durum mevcut veya birşeyleri atladın gibi , yoksa olmaması imkansız…Sistem geri yükleme özelliği olan veya register yedekleyen 3. parti bi yazılım kuruludur belki ! ?

  • Arkadaşlar Burası önemli deneme sürümü 30 Gün kullanıyım sonra lisansı aktifleştiriuim derseniz.Bu olmuyor İlk kurulum esnasında Lisansı Kesinlikle girmeniz gerekiyor.Yoksa 6 aylık lisansı aktifleştiremiyorsunuz.Ben kullanmıyorum Programı ama Yabancı bir sitede önemle bunun üzerinde durulmuş.

  • bir sürü registry silen program kullandım yine bulamadı auslogic,registry,reg organizer,iobit,ccleaner,glary utilitiesvs.regedittede bulamadım iyisaklamışlar 🙂

  • denedim fakat olmadı direkt olarak süreniz doldu çıkıyor olmayacak galiba anca formatla olur diye düşünüyorum.kavremover tam silmiyor tekrar yüklerken buluyor bir registry parçası süreniz bitti diyor.format çözer ama bir program için uğraşamam

  • Büyük bir ihtimalle daha önce deneme kullandığınız için olabilir.. Programı hiçbir kalıntısı kalmayacak şekilde kaldırıp bir daha kurun ve aktif etmeye çalışın…

  • Birde şöyle deneyin , şuan kullandığınız kaspersky ı normal uninstall edin daha sonra “karemover” diye bir program var Kaspersky ürünlerini tamamen pc den kaldırmak için.Reboot yaptıktan sonra programın türkçe versiyonunu kurun ve kurulum sırasında size verilen key i girin bende bir sorun çıkarmadı.

  • lisansta sorun çıktı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.yüklemeyi yaptım ve anlatınlardaki gibi deneme değilde kod ile etkinleştirdim süre doldu dedi.sitesinden türkçe indirdim ondada aynı sorun oldu.daha önce 1 aylık deneme kullanmıştım acaba bu yüzdenmi süre doldu dedi

  • ben lisansı aldım ve kurdum. Bende öyle bir sıkıntı olmadı. Mail adresine gelen indirme linkindeki program hatalı kuruldu, bende kaspersky kendi sitesinden türkçe destekli kaspersky PURE 2.0 indirdim ve hatasız şekilde kuruldu. Lisansı da kabul etti.

  • kaspersky PURE en gelişmiş özelliklere sahip olan versiyondur. İnternet security özelliklerini içinde barındırmasının yanında ekstra özellikleri de vardır

  • Teşekkürler.
    Kaspersky Internet Security kaldırıp yerine bunu yüklesek bi eksiklik olurmu?Yani PURE internet security özelliği varmıdır?

  • Ben indirdim ve kurdum. Verdikleri aktivasyon kodunu da girdim ama “trial license has expired” diyor. Ne anladık bu işten şimdi?