Antivirus Hediye & Çekilişler

Advanced SystemCare with Antivirus 2013 (Hediye/Giveaway)

Advanced SystemCare with Antivirus 2013
blank
Yazar Ersin

IOBIT FİRMASINDAN KAYNAKLANAN UFAK BİR PROBLEM NEDENİYLE LİSANSLARINIZI 8 EKİM 2012 PAZARTESİ GÜNÜ GÖNDERECEĞİZ. OLUŞAN PROBLEMDEN DOLAYI IOBIT ADINA ÖZÜR DİLERİZ.

Kampanyamız sona ermiştir.

Aşağıdaki şartlara uyan tüm yorumlara lisansları gönderilecektir.

www.iobit.com sponsorluğunda yorum yapan tüm takipçilerimize çekilişsiz kurasız $29.99 değerinde Advanced SystemCare with Antivirus 2013 lisansı hediye ediyoruz.

Lisansı kazanmak için firmanın şartları, program ile ilgili olumlu, olumsuz düşüncelerinizi detaylı olarak yoruma yazmanız. Yada kampanyamızı istediğiniz bir yerde (sosyal medya, bloklar, forum, siteler vb.) paylaşıp adresini (linkini) eklemenizdir. Bu kurallardan birine uyan tüm yorumlar lisans kazanacaktır.

Sadece “teşekkür”, “iyi program” vb. içeren yorumlar lisans kazanamayacaktır.

NOTE: “Thank you, good program,” comments as will not be awarded the license. You can do to win; 1) About the program, positive, negative, detailed commentary or Share of our letter, you can add link. (Twitter, facebook, forum, blok vb.)

Kampanyamız sona erdiğinde lisanslarınız mail adreslerinize gönderilecektir.

Advanced SystemCare with Antivirus 2013 BitDefender antivirüs teknolojisine ve IObit anti-malware motoruna sahip, en iyi anti-virüs yeteneklerinin yanı sıra, zaten kanıtlanmış kapsamlı bilgisayar bakımı ve optimize becerileri ile güvenlik programları arasında ilk sıralarda yer alır. Virüslere, casus yazılımlara ve phishing saldırılarına karşı gerçek zamanlı koruma sağlar. Güçlü sistem ve temizlik ayarları ile hem sistem bakımını hem de sistem korumasını her zaman otomatik yapar. Sistem bakımı ve güvenlik korumasıyla hepsi bir arada (all-in-one) özeliklere sahiptir.  Güvenlik tehditlerinin her türlüne karşı koruma sağlar ve sistemin yavaşlamasına, donma ve çökmesini önler. Yazılım bilgisayarınızın hem güvenliğini sağlar hem de sisteminizi yavaşlatmadan otomatik olarak maksimum bilgisayar performansını korur. Advanced SystemCare with Antivirus 2013, sisteminizde bulunan anti-virüs, anti-malware, güvenlik duvarı, vb. gibi diğer güvenlik yazılımları ile uyumludur. Türkçe dil desteğine sahiptir.

Advanced SystemCare with Antivirus 2013

Advanced SystemCare with Antivirus 2013, kanıtlanmış kapsamlı PC bakımı ve optimize yeteneğinin yanı sıra artık anti-virüs desteği de içeriyor. Virüs, spyware ve phishing saldırılarına karşı gerçek zamanlı koruma, güçlü işlevsellik ve zararlı yazılımları temizleme özelliğine sahip.

  • Çifte güvenlik motoru: Ödüllü BitDefender anti-virüs motoru ve IObit anti-malware motoruna sahip.
  • Olası virüs saldırılarına karşı güçlü koruma.
  • Sistemi tarar ve genel tehditleri algılar.
  • Hızlı tarama yeteneği ile virüsleri, casus yazılımları ve diğer zararlılara karşı güvenilir koruma sağlar.
  • Gerçek zamanlı koruma ve proaktif algıları kötü niyetli davranışların her türlüsünü durdurur.
  • Yeni güçlü motoru ile spyware ve adware’leri tarar ve kaldırır.
  • Casus yazılımları, korsan saldırıları ve kötü niyetli web sitelerini engeller.
  • Geçersiz ve hatalı kayıt defteri girdilerini tarar ve düzeltir.
  • Geçersiz başlangıç öğelerini algılar ve kaldırır.
  • Arama kayıtlarını ve kullanılmayan Windows artıklarını temizler.
  • Ve içerisinde barındırdığı birçok özelliği ile bilgisayarı hızlandırır ve sistem optimizasyonu sağlar.

Rakipsiz Algılama Hızı ve Maksimum Koruma

Gizli ve inatçı Virüsleri, Truva atları, solucanlar, casus yazılımlar, adware ve çeşitli malware’ları temizler. Advanced SystemCare with Antivirus 2013 hızlı virüs veritabanı güncellemesi ile Internetten gelen güvenlik tehditlerinin her türlüsüne karşı her zaman açık, otomatik ve proaktif koruma sağlar.

Sistemde yavaşlama olmadan güçlü güvenliğin tadını çıkarın

Sisteminiz Sektörümüzün önde gelen internet güvenlik teknolojisi sayesinde, herhangi bir performans ve gecikme olmaksızın en üst hızda çalışır.

Güvenli Sörf, Arama, İndirme ve Paylaşma

Gerçek zamanlı Proaktif Virus Control teknolojisi ile davranışsal zararlı tanımlama, zararlı e-postaları ve olası tehditler ile paylaşılan dosyaları tarar ve bloklar. PC’nizi kullanırken benzersiz algılama oranı daha güvenli bir ortam sağlar.

Yüksek Özellikli Performans alın ve yeni bir PC hissi yaşayın

Zaten kanıtlanmış güçlü bilgisayar ayarlama yeteneği bilgisayarınızın tam güçte çalışmasını sağlar. Gerçek zamanlı optimizasyon ve ActiveBoost özellikleri sayesinde, sistem kaynaklarının akıllıca kullanılmasını temin eder. Size süper hızlı bir PC sağlamak için sistemi yönetilir.

Gizli Sızıntılara Hayır

Sörf geçmişi, otomatik form doldurma ve kayıtlı şifrelerinizi gizliliğinizi korumak için diğer program izlerini ve çerezler gibi etkinlik izlerini temizler. Gizliliğinizi korur.

Kesintisiz Oyun veya Çalışma Deneyimi

İki Turbo Boost modu-Çalışma ve Oyun Modu, gereksiz hizmetleri ve süreçleri sonlandırarak tüm sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı giderir. Buna ek olarak, artık kendi ihtiyaçlarınıza göre yapılandırma ayarlayabilirsiniz.

Tek bir tıklama ile tüm sorunları çözün

Advanced SystemCare with Antivirus 2013, tek bir tıklama ile bilgisayarınızı tarar ve onarır. Sorunlar ve gizli güvenlik tehditlerine karşı korur.

Geliştirilmiş Gündelik PC Bakım için 20’den fazla özel Akıllı Araçlar

Advanced SystemCare with Antivirus 2013, sistem üzerinde tam kontrol için optimize ve güvenlik araçları, tamir araçları, sistem temizleme için araçlar da dâhil olmak üzere günlük PC bakımı ve gelişmiş ihtiyaçları için 20 den fazla özel akıllı araçlara sahiptir.

Otomatik Arka Planda Çalışır

Bu güçlü program bilgisayarınızda arka planda otomatik olarak ve sessizce, sürekli çalışır. İstediğiniz bir zamanda ya da sadece PC boştayken otomatik olarak çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Daha Hızlı Başlangıç ve Az Kaynak Kullanımı için yeni UI Teknolojisi

Yeni UI teknolojisi ile Advanced SystemCare with Antivirus 2013 en az sistem kaynaklarını kullanarak daha hızlı başlayacaktır.

Güçlü Sabit Disk Birleştirme

Hızlı, güçlü ve inanılmaz etkili Disk Birleştirme fonksiyonu sabit sürücüleri birleştirmenizi sağlar. Diğer disk birleştirme araçlarına göre 10 kata kadar daha hızlıdır.

Tüm Kullanıcılar için ÜCRETSİZ ve Ödüllü Müşteri Desteği

Ücretsiz 7/24 Teknik Destek ve toplum desteği.

Desteklenen İşletim Sistemleri

Microsoft ® Windows ® 8

Microsoft ® Windows ® 7 (32-bit ve 64-bit) Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate

Microsoft ® Windows ® Vista (32-bit ve 64-bit) Starter / Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate

SP2/SP3 veya Home / Professional / Media Center ile Microsoft ® Windows ® XP (32-bit ve 64-bit)

Donanım Gereksinimleri

800 MHz işlemci veya daha hızlı işlemci

512 MB RAM

Boş sabit disk alanı 800 MB

Dil Desteği

İngilizce, Korece, Japonca, İtalyanca, Macarca, Yunanca, Almanca, Fransızca, Fince, Hollandaca, Danimarkaca Bulgarca Arapça, Belarusça, ChineseSimp, ChineseTrad, Çekçe, Felemenkçe, Lehçe, Portekizce (PT-BR), Portekizce (PT-PT ), Rusça, Sırpça (Kiril), Sırpça (Latin), Slovence, İspanyolca, İsveççe, Türkçe, Vietnamca.

HEMEN İNDİR

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

360 Yorumlar

  • Güçlerin birleşimi olmuş. Alanında bir numara olan 2 program birleşmiş. güzel bir kampanya olmuş.

  • 5 senedir advanced system care kullanmaktayım gerçekten çok iyi program. şimdi birde antivirüs eklenmiş aynı başarıyı takip edeceğini düşünüyorum

  • tek eksiği windows sistem updatelerinin güncel olup olmadığını kontrol ederken verdiği hatalar. eksik update olmasa da uyarı verebiliyor. Yine de çok iyi!

  • bana göre derin tarama özelliği biraz uzun zaman alıyor.daha kısa sürede tarayabilmeli.intrenet hızlandırma özelliğinde internet özelliklerini otomatik algılayabilmeli.bunlar hep düzeltilmeli ve geliştirilmeli.ancak programın en büyük eksiği uyumlu bir antivirüs yazılımı ile çalışması idi. bit defender + iobit altyapısı ile çalışması bence olumlu .açıkçası bilgisayarımda çıktığından beri iobit yazılımlarını kullanıyorum.bunu da kullanmak isterim.

  • Gelişmiş SystemCare Antivirus 2013 ile güvenlik Tehditler her türlü karşı her zaman açık, otomatik ve All-In-one koruma sağlar, sistem yavaşlaması, donma ve çökme. pc güvenlik sağlayan ve maksimum bilgisayar performansını otomatik olarak sisteminizi yavaşlatmadan korur.

  • Öncelikle kampanya için yasal program sitesine ve iobit firmasına çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Program hakkında yorumum ise; Kampanya başlar başlamaz yorum yapmak istemedim önce bir deneyip test etmek istedim. Yaklaşık 3 gündür kullanıyorum(şu anda hala bilgisayarımda kurulu) testlerini yapıyorum kendi çapımda.. %99 virüsleri yakaladığı için merak edip hangi firmanın veritabanını kullanıyor diye araştırma yaptım ve gördüm ki bitdefender’in veritabanını kullanıyormuş. Böylesi güzel bir programa dünyaca ünlü bitdefender virüs veritabanını kullanmak gerçekten çok iyi olmuş diyebilirim. Ben kendi çapımda yaptığım testler sonucunda şunu açık olarak söyleyebilirim ki gerçekten sorunsuz ve güvenli bir program olmuş(güvenliden kasıt = virüs yakalama oranı).

    Tarama hızı konusuna değinmek istiyorum birazda, tam tarama yaptım gerçekten diğer virüs programlarından daha hızlı taradıgını ve daha çok virüs tespit ettiğini fark ettim.Sonrada kendi kendime dedim ki optimize konusunda bu kadar başarılı bir firma tabii ki tarama hızı konusundada iyileştirmeler yapmıştır! 🙂 Tarama hızı konusunda 10 üzerinden 10 tam puan veriyorum 🙂

    Antivirüs dışında optimize programıda sorunsuz olarak kullanabiliyorum. Her iki programıda tek çatı altında birleştirmeleri çok iyi olmuş. Ben çok beğendim.

    Kısaca; 3 gündür kullanıyorum harika bir yazılım ile karşılaştım. Kesinlikle herkese öneriyorum. Kullanın. Kullandırtın 🙂

  • bilgisayarımda olmazsa olmazdır ne zaman sıkıntıya düşsem imdadıma yetişen bi program tşkkrlr

  • bu program kullandığım en iyi ve en başarılı programlardan biri. bilgisayarım advenced system care ile daha bi hızlı çalışıyor.bana güven veren bir program.Zaten adını “system çare” olarak değiştirdim.özellikle internet hızıma olumlu etkisi oldu.yine kaldıramadığım bir programı onunla çok rahat ve güvenli bir şekilde pc den kaldırabiliyorum.bence fiyatıda yaptıklarına göre gayet iyi.Ben zaten bu programın tek eksiğinin antivirüs desteğinin olmaması olduğunu düşünüyordum. şimdi ise onu da eklemişler. gözüm kapalı güvenle kurar kullanırım. İobit yapmışsa en iyisini yapar ben kesinlikle güveniyorum.başarılarınızın devamını dilerim.

  • Hi,
    Iused Iobit software and are very good,specialy advanced system care is the best system utility all in one.
    this version is very good with bitdefender antivirus.
    thank’s

  • excuse me was an error in the appointment of two utilities: Smart Ram, Win Fix