Güvenlik Programları Hediye & Çekilişler

DefenseWall Personal Firewall 3.16 (Hediye 5 Lisans)

Yazar Ersin

Çoğu ortalama kullanıcı için, güvenlik duvarı programının (pop-up) açılır pencereleri ve soruları kafa karıştırıcıdır. Kullanıcılar bazen yanlış bir seçim yaparak kötü amaçlı yazılımların kendi sistemine zarar vermesine bile neden olabilir. DefenseWall Personal Firewall güvenlik programı ise bu tür sorunlara neden olmadan tam güvenlik sağlar. Sisteminize en yüksek güvenlik duvarı ve sistem koruması sağlarken siz onun varlığından bile haberdar olmazsınız. 

Çekilişimiz sona ermiştir. Kazananlar aşağıdaki gibidir.

1-Tom Be 2-muskav 3-Witwoj77 4-Andreas 5-beyoglu33

Kazananları tebrik ederiz. Bilgileriniz, lisanslarınızın hazırlanması ve gönderilmesi için firma yetkililerine gönderilmiştir.

www.softsphere.com  a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

www.softsphere.com sponsorluğunda sizlere 39.95 USD değerinde 5 adet DefenseWall Personal Firewall lisans’ı hediye ediyoruz. Üyelerimiz konu altına 1 yorum yaparak çekilişe katılabilir. Kampanya Bitiş/Çekiliş Tarihi: 12 Şubat 2012 Saat: 21:00

DefenseWall Kişisel Güvenlik Duvarı – Dünyanın ilk sandbox tarzı kişisel güvenlik duvarı

Mininimal (pop-up) açılır pencereler.

Üçüncü parti güvenlik yazılımları ve programları ile uyumludur.

DefenseWall Personal Firewall sanallaştırma kullanan bir sandbox güvenliğine sahip güvenlik duvarıdır. Zararlı yazılımların sisteminizde herhangi bir istenmeyen değişiklik yapması ya da herhangi bir istenmeyen bağlantılar oluşturması mümkün değildir.

Kötü amaçlı yazılımların sisteminize yüklenme girişimleri DefenseWall dâhili kısıtlamalar (HIPS) özeliği ile sisteme bulaşmadan önlenecektir. Tüm zararlı yazılımları bilgisayarınıza bulaşmadan durdurarak bütün bilgilerinizi ve sisteminizi koruma altına alır. DefenseWall zararlı yazılımlara karşı bilgisayarınızı korumak için birçok güçlü korumayı bir arada sunar. 

Sistem Gereksinimleri:

Windows 2000/XP/2003/Vista/7 için 32- bit 

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

111 Yorumlar

  • acaba kampanya süresi neden uzatıldı

    Firma yetkilisinin istemesi sebebiyle, çekiliş yarın akşama alındı.

  • maş ALLAH yasal program yine döktürmüş ; ortalığı yakıyorsunuz ; yasal program icad oldu ; milletin cebi hafifledi. bende varım ; fazla güvenlik yazılımı göz çıkarmaz ; sağda solda köşede dursun.
    gerçi ben sistem güvenliğini ; ALLAH a emanet ettim ; hiç bir güvenlik yazılımı kullanmasamda kullansamda bu yüzden önemli değil benim için ; ama parasını verdik kullanıyoruz o yüzden ; kusurlu yazılımlar olmasına rağmen kullanıyoruz ; ama , ALLAH ın koruması kusursuzdur. ALLAH korumazsa eğer isterseniz milyonlarca güvenlik yazılımı birden kullanın ,yine fos yine fos ,yine hack yine hack. milyonlarca güvenlik yazılımı kullanıpda kim sizi hackleyebilir derseniz ; biz adem oğullarından çok daha zeki canlılar, varlıklar varsa hiç şaşırmazdım ; mesela Melekler ; bir ilahi emir aldıklarında anında işlem tamam ; bir ilahi emir ,bir üfleyiş ( hz İsrafil as sağolsun , ALLAH razı olsun Ondan ) tüm dünya ,belki tüm alemler El Fatiha . (ben bilemem ne olacağını)

  • teşekkürler ilk kez katılıyorum inşallah cıkar!
    kalıteli bir progrma benziyor cıkarsa kullanılabilecek güzel bir program
    Türkiyenin 1 numaralı program sitesi yasal program teşekkürler

    teşekkürler… 🙂

    Mesajlarınız birleştirilmiştir.

  • Güvenlik yazılımının yanında kullanabileceğimiz ekstra bir program teşekkürler