Hediye & Çekilişler Video Düzenleme

Oposoft Video Editor (Hediye / Giveaway) 7 Gün

Yazar Ersin

Kampanyamız Sona Ermiştir. Giveaway End. 

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

www.oposoft.com a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

oposoft sponsorluğunda tüm ziyaretçilerimize $39.99  değerinde Oposoft Video Editor programını hediye ediyoruz.

Oposoft Video Editor, video düzenleme  uygulamalarını kolayca yapabilirsiniz, kullanımı çok kolaydır. Bir dosya içine tüm farklı formatındaki videoları birleştirebilir, büyük bir video dosyasını  küçük dosyalara bölebilir, program tüm video kodlayıcı ve kod çözücüleri içerir çalışması için herhangi bir codec yüklemek gerekmez. Sadece birkaç fare tıklaması ile, kesinti olmadan film kliplerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Video Joiner  bir dosya içine tüm farklı formatındaki videoları birleştirme, çözünürlük, bit hızı, kare oranı, vb tamamen farklı ihtiyaçlarını yerine getirmek için çıkış parametreleri özelleştirmenize yardımcı olan güçlü bir video aracıdır.

* Birden fazla videoyu tek bir dosyada birleştirme.
* çok sayıda parça halinde bölümlü tek bir video oluşturma.
* videonun istediğin bölümünü kesme.

Özellikler

Profesyonel Video Editor   

Video Joiner
Bir dosya içindeki  farklı formatındaki videoları birleştirebilirsiniz. Çözünürlük, bit hızı, kare oranı, vb tamamen farklı ihtiyaçlarını karşılamak için çıkış parametrelerini özelleştirin. AVI, DivX, XviD, MPEG, MPG, DAT, WMV, ASF, RM, RMVB, OGM, MP4, FLV, 3GP, MKV, VOB, MOV, vb de dahil olmak üzere en popüler video formatlarını
Destekler

Video Cutter
Büyük bir video dosyasından istediğiniz  bölümleri kesin ve daha sonra  küçük bir dosya oluşturun.MP4, FLV, MPG, WMV, ASF, M4V, MKV, VOB, 3GP, 3G2, dat, vs, AVI gibi neredeyse tüm video formatlarını destekler

Video Splitter
Büyük bir video dosyasını Küçük klipler halinde  ayırabilirsiniz. videoları Boyut, zaman bölümlerine  ayırabilir, ya da ortalama olarak bölebilirsiniz.MP4, FLV, MPG, WMV, ASF, M4V, MKV, VOB, 3GP, 3G2, dat, vs, AVI gibi neredeyse yaygın tüm video formatlarını destekler.

Çeşitli çıkış parametreleri

çeşitli parametreler
Kapsamlı bir video düzenleme yazılımıdır kare hızı, video bit hızı ve çözünürlüğü de dahil olmak üzere pek çok ayrıntılı parametreleri ayarlamanızı sağlar, kısa bir süre içinde bekleyen etkileri alırsınız.

Önizleme desteği
Video düzenleme yazılımı kaynak video dosyasının önizlemesini destekler. Gerekirse, video dosyası için çıkış  dizini ayarlayabilirsiniz.

Kolay kullanımlı
Sadece birkaç tıklamayla video dönüştürme.

Hızlı  ve yüksek görüntü kalitesi
Profesyonel video kodlama ve kod çözme tekniği ile, gelişmiş ve yüksek hızlı dönüştürme sağlar.

Oposoft Video Editor

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak