Format Dönüştürücü Hediye & Çekilişler

uRex DVD Ripper Platinum (Hediye / Giveaway) 2 Gün

DVD’leri hızlı ve yüksek kalitede popüler video ve ses dosyalarına dönüştürün. uRex DVD Ripper Platinum Windows 8 için hazır. Windows 7, Windows Vista ve Windows XP ile uyumlu olan güçlü ve istikrarlı bir DVD kopyalama yazılımıdır. Bu ideal yazılım ile DVD’leri kolayca (Rip) kopyalayıp AVI, WMV, MP4, MOV, M4V, 3GP, MPG, MPEG, FLV, vb. gibi formatlara dönüştürebilirsiniz. Ayrıca videolaeınızı oynatmak için, Android, iPhone, iPod, iPad, PSP, PS3 ve diğer cihazlar için çevirebilirsiniz. Böylece taşınabilir cihazlarınızda videolarınızı istediğiniz an izleyebilirsiniz.

DVD’leri en popüler video formatlarına dönüştürür

AVI, MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4, WMV, DivX, MP4, H.264 / AVC, RM, MOV, M4V, XviD, 3GP, VOB, FLV, SWF ve HD videoları dönüştürme HD AVI, HD MPEG -2 / 4, HD H.264 / MPEG-4 AVC, HD WMV, HD Quick Time, HD VOB, HD ASF vb.

DVD’lerden popüler ses formatlarını alma

Bu güçlü yazılım ile tüm popüler ses formatlarını DVD’den ses ayıklamada kullanabilirsiniz. Sesleri MP3, AAC, WMA, WMV, MKA , M4A, OGG, AU, AIFF, FLAC olarak kaydedebilir.

Tüm Popüler Cihazlar için DVD’leri Kopyalar
Tüm popüler video formatlarını destekler, ayrıca iPad, iPod Touch 3, iPod Nano 5 , iPhone, Apple TV, Sony PSP, PS3, Xbox, Google Android telefonlar vb. gibi popüler taşınabilir aygıtları destekler. Böylece dönüştürdüğünüz videolarınızı bu cihazlara yükleyebilirsiniz.

Kolay ve zengin video düzenleme özellikleri
Başlıkları birleştirme, Parlaklık, Kontrast, Doygunluk, kırpma vb. gibi ayarlamalar yapabilir ve önizleme ile tüm yapılan işlemlerinizi anında gözden geçirebilirsiniz.

Yüksek Hızlı DVD Kopyalama
Multi-core CPU işlemci ve NVIDIA ® CUDA ™ ve AMD APP teknoloji desteği ile yüksek hızda çoklu ve toplu dönüştürme.

Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Microsoft ® Windows 98, NT, 2000, 2003, XP, Vista (32 ve 64 bit), Windows 7 (32 ve 64 bit), Windows 8

İşlemci: 1GHz Intel / AMD işlemci veya üzeri

RAM: 256MB RAM (512MB veya üzeri önerilir)

Boş Sabit Disk: Kurulum için 100MB alan

Grafik Kartı: 256MB RAM (512MB veya üzeri önerilir)

Lisanslarınız bugün mail adreslerinizde olacaktır.

www.urexsoft.com a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

www.urexsoft.com Sponsorluğunda yorum yazan tüm ziyaretçilerimize çekilişsiz kurasız $34.95 değerinde uRex DVD Ripper Platinum lisansı hediye ediyoruz. Kampanyamızdan lisans kazanmak için tanıtım yazımızın altına 1 yorum yazmanız yeterlidir. Lisanslarınız kampanya sonunda mail adresinize gönderilecektir.

Biten Çekilişler;

Çekilişimiz sona ermiştir. Kazananlar aşağıdaki gibidir.

1-Remove 2-dduru 3-Farabi 4-turkgenci 5-omernaci 6-scarkci 7-kavas74 8-kadercan 9-gacvokem 10-xeminx

Kazananları tebrik ederiz. Lisanslarınız yarın forum bölümünde özel mesaj olarak gönderilecektir.

urexsoft.com a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

urexsoft.com Sponsorluğunda  sizlere 10 adet  uRex DVD Ripper Platinum için full size özel lisans hediye ediyoruz. Çekilişe katılmak için yasal forumda konu altına 1 yorum yapmanız yeterlidir. Bu hediye forum üyelerimiz içindir. Buradan ulaşabilirsiniz. Henüz üye değilseniz buradan üye olabilirsiniz. Kampanya Bitiş / Çekiliş Tarihi : 29 Aralık 2011 Saat: 21:00

Bu gönderiyi değerlendirmek için tıklayın!
[Total: 0 Average: 0]

Yorum bırak

33 Yorumlar